Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schwarzkopf Million Color

 photo SchwarzkopfMillionColor_zps2bfefd91.png

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn haar had geverfd. Inmiddels had ik een behoorlijke uitgroei en was het echt wel tijd voor een nieuwe verfbeurt. Dit keer probeerde ik de nieuwe Schwarzkopf Million Color uit, lekker makkelijk voor thuis! De beloftes klonken heel goed, ze beloven namelijk een prachtige kleur door de miljoenen kleurpigmenten en stralende glans. Kijk dat wil ik graag, enthousiast ging ik samen met mijn moeder aan de slag.

 photo SchwarzkopfMillionColor3_zpsdfcde2db.png

Millon Color is een haarverf serie van Schwarzkopf die anders is dan alle andere haarkleuringen. Million Color is namelijke de eerste permanente intense poeder-crème-kleuring die werkt met miljoenen kleurpigmenten voor pure kleur intensiteit en uitzonderlijke glans. Dat klinkt vrij bijzonder, want ik heb nog nooit met een poeder mijn haar gekleurd. Normaal meng je de verf met iets anders vloeibaars, maar hier doe je echt poeder met miljoenen kleurpigmenten in de applicatieflacon.

 photo SchwarzkopfMillionColor4_zps270eab40.png

Op de verpakking aan de zijkant staat eenvoudig uitgelegd hoe het allemaal werkt. Je schud het zakje met poeder goed zodat alles los is gekomen en scheurt hem daarna open en voegt het bij de applicatieflacon. Daarna schud je de fles goed en brengt het aan op het haar en verft hiermee je haar. De flacon is handig in gebruik voor als je het alleen doet en zorgt dat je niet knoeit!

 photo SchwarzkopfMillionColor1_zpse5561895.png

Als je het doosje van de haarkleuring open maakt vind je een aantal dingen. De applicatieflacon met daarin ontwikkelemulsie, een handige doseerdop, de kleurpigmeten, conditioner en een handleiding met handschoentjes. Een vrij compact pakketje met duidelijke stappen!

 photo SchwarzkopfMillionColor6_zpsc3feb3a0.png

Lees voor het gebruiken natuurlijk even goed de handleiding door en test 48 uur van te voren de verf uit op een stukje huid dat niet goed zichtbaar is of je er geen allergische reactie van krijgt. Gelukkig kreeg ik nergens last van dus kon ik met een gerust hart de haarverf gebruiken!

 photo SchwarzkopfMillionColor12_zps4b70e3a3.png

Laten we beginnen! Zelf ben ik niet echt heel handig in het verven van mijn eigen haar dus ik deed het samen met mijn moeder! Eerst maakte ik het poeder goed los in de verpakking zodat ik geen klontjes krijg zodat het tuitje verstopt raakt. Daarna doe ik al het poeder bij de emulsie en schud dit goed door elkaar met de dop erop tot het goed gemengd is. Op de verpakking staat aangegeven dat 30 keer schudden voldoende is.

 photo SchwarzkopfMillionColor14_zps3a2f6b3b.png

Als je de fles goed hebt geschud zie je de mooie diepbruine kleur en allemaal glans pigmenten, ziet er echt heel tof uit al die shimmers!

 photo SchwarzkopfMillionColor11_zpsfeb2b5b5.png

Dankzij het handige flesje brengt de haarverf heel makkelijk aan zonder te smeren! Na het aanbrengen ziet mijn haar er zo uit! Aangeraden wordt één verpakking te gebruiken tot schouderlengte haar. Als je langer haar hebt moet je twee verpakkingen gebruiken om een mooi dekkend resultaat te krijgen. Na de verf er een half uur tot 45 minuten in heeft gezeten spoel ik het uit onder de kraan en dep het droog tot handdoek droog haar. Vervolgens smeer ik de conditioner in mijn haar maar merk wel dat dit heel erg weinig is, dat vind ik wel een minpuntje. Met een kam heb ik het nog wat meer proberen te verdelen over mijn haar. Dit laat ik ongeveer 5 tot 10 minuten intrekken en stap onder de douche om nu alles goed uit te spoelen.

 photo SchwarzkopfMillionColor14_zps3a2f6b3b.png

En hier alvast een kleine sneak peak, links mijn haren voor het verven, bovenaan zie je mijn eigen haarkleur al doorkomen en voor de rest zie je veel kleuren haar door elkaar dat wel toe is aan een frisse kleur. Rechts zie je mijn haar geverfd met de Schwarzkopf Million Color in de kleur 5 – 6 Intens Bruin.

 photo SchwarzkopfMillionColor14_zps3a2f6b3b.png

En dit is mijn haar nu, prachtig warm bruin! Ik ben er heel erg blij mee! De verf pakt goed, dekt goed, werkt prettig en geeft gewoon een heel mooi natuurlijk resultaat! Ik koos trouwens voor de kleur 5 – 6 Intens Bruin maar er zijn nog veel meer verschillende kleuren Million Colors:

 • 10-1 Stralend Blond
 • 8-0 Champagne
 • 6-65 Praline
 • 6-0 Briljant Bruin
 • 5-6 Intens Bruin
 • 5-0 Puur Bruin
 • 4-89 Rijk Mahonie
 • 4-88 Diep Rood
 • 3-65 Donker Chocolade
 • 1-0 Intens Zwart

 photo SchwarzkopfMillionColor14_zps3a2f6b3b.png

Het moge duidelijk zijn, ik ben heel erg blij met mijn frisse nieuwe kleur. De miljoenen kleurpigmenten hebben echt gezorgd voor een mooi en natuurlijk effect met een levendige kleur!

 photo SchwarzkopfMillionColor5_zps42e99f2d.png

En natuurlijk moet gekleurd haar wel goed verzorgd worden, dat doe ik nu met de Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color producten. Deze zorgen voor prachtig mooi haar en dat de kleur ook nog eens langer mooi blijft! En ik vind ze ook nog eens heel erg fijn in gebruik!

 photo SchwarzkopfMillionColor2_zps407c0843.png

De Schwarzkopf Million Color haarkleuring is te koop bij de drogisterijen voor € 13,99. Ik ben echt enthousiast over deze haarkleuring, het werkt makkelijk en het effect is prachtig! Een mooie en natuurlijk kleur die prachtig glanst!

Dit is een gesponsord artikel

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. mooie kleur is het geworden! Sinds kort verf ik mijn haar ook bruin, maar dan met een flesje van de kapperswinkel. Is wat goedkoper en schijnt toch beter voor je haar te zijn! :)

 2. De kleur ziet er erg mooi uit! Persoonlijk kies ik voor mijn haar kleuren bij de kapper. Mijn ervaring daarmee is veel beter en de verf die wordt gebruikt is vaak beter.
  Al met al vind ik deze thuiskleuring een goede:)

  XoXo Melanie

 3. Warme en diepe kleur, heel mooi! Goed te zien dat ze ook kleurhoogte 10 hebben met wat blauw erin (10.1). Dat betekent blond dat geelpigment tegenhoudt. Dat is de nummering die ik meestal kies aangezien er al veel warmte van nature in mijn haar zit. Of 9.1, maar dat is lastiger te vinden.

 4. Mooie kleur! Ik heb mijn haar afgelopen herfst voor het eerst geverfd maar heb echt spijt haha. Heb nu een doffe rood/bruine gloed.. morgen dus maar weer verven in een soort van mijn eigen haarkleur.

 5. Hoi, mooie kleur hoor!
  Ik zie steeds meer foto’ s met als achtergrond dat vachtje en ik vind het steeds meer lijken of je je hond je gebruikt als tafeltje, hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *