Schwarzkopf Anti Klit

Een tijdje geleden zag ik iets nieuws in het vak van Schwarzkopf staan. Een anti-klit shampoo met spray. In deze tijd van het jaar draag ik veel sjaals en daar gaat mijn haar behoorlijk van klitten, wat ik echt super irritant vind om zo een bos klitten achterop mijn hoofd te hebben. Het waren 2 best wel goedkope producten dus besloot ze mee naar huis te nemen en te kijken of het werkt.

We beginnen met de shampoo. Een fijne eenvoudige fles met een inhoud van 300 ml. Wat prima is. Ook is het een milde shampoo wat voor dagelijksgebruik geschikt is. Wat voor mij een groot voordeel is want ik was elke dag mijn haren. Maar maakt de shampoo waar waarvoor hij bedoeld is? Ja en nee, mijn haar is heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar maar die glans merk ik niet heel erg weinig van. Maar gelukkig was dat niet de hoofdreden om deze shampoo te kopen dus ik vind het niet heel erg jammer dat mijn haar niet extra gaat glanzen door deze shampoo

De shampoo is trouwens € 2,79

En dan nog de spray, ik ben helemaal fan van sprays ik vind ze echt heel erg fijn! Altijd na het douchen spray ik altijd nog wat in mijn haren, want voor mijn gevoel geeft dat mijn haar nog even een extra boost van wat de shampoo en conditioner nog nét niet hadden gedaan. En vaak ruiken de sprays heel erg lekker! Maar deze vind ik niet heel erg lekker ruiken. Ik vind hem meer naar een veredelde toiletspray ruiken, erg jammer. Het gaat eigenlijk ook meer om de werking maar een prettige geur vind ik ook altijd wel fijn. Maar de werking is verder perfect maakt mijn haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar zonder dat ik last heb van klitten. Ook handig aan deze spray is dat je hem ook op droog haar kan aanbrengen, dus met dit weer kun je hem gewoon meenemen in je tas en het naar wens in je haar sprayen.

De spray kost € 3,99

Deze aankomende 2 weken zijn alle schwarzkopf producten bij de Etos in de aanbieding! Namelijk 1+1 gratis en je krijgt er nog een kappersbon van € 7,50 gratis bij!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Cindy
  30 november 2010 at 08:53

  De antiklit spray lijkt mij heel goed! Ik ga van de week maar even langs de Etos :D

 • Reply
  Silva
  30 november 2010 at 17:08

  Die shampoo lijkt me geweldig!

 • Reply
  sofie
  4 december 2010 at 11:48

  die klinken goed!
  x

 • Laat een reactie achter