Search
Close this search box.

Schwarzkopf Anti Klit

Een tijdje geleden zag ik iets nieuws in het vak van Schwarzkopf staan. Een anti-klit shampoo met spray. In deze tijd van het jaar draag ik veel sjaals en daar gaat mijn haar behoorlijk van klitten, wat ik echt super irritant vind om zo een bos klitten achterop mijn hoofd te hebben. Het waren 2 best wel goedkope producten dus besloot ze mee naar huis te nemen en te kijken of het werkt.

We beginnen met de shampoo. Een fijne eenvoudige fles met een inhoud van 300 ml. Wat prima is. Ook is het een milde shampoo wat voor dagelijksgebruik geschikt is. Wat voor mij een groot voordeel is want ik was elke dag mijn haren. Maar maakt de shampoo waar waarvoor hij bedoeld is? Ja en nee, mijn haar is heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar maar die glans merk ik niet heel erg weinig van. Maar gelukkig was dat niet de hoofdreden om deze shampoo te kopen dus ik vind het niet heel erg jammer dat mijn haar niet extra gaat glanzen door deze shampoo

De shampoo is trouwens € 2,79

En dan nog de spray, ik ben helemaal fan van sprays ik vind ze echt heel erg fijn! Altijd na het douchen spray ik altijd nog wat in mijn haren, want voor mijn gevoel geeft dat mijn haar nog even een extra boost van wat de shampoo en conditioner nog nét niet hadden gedaan. En vaak ruiken de sprays heel erg lekker! Maar deze vind ik niet heel erg lekker ruiken. Ik vind hem meer naar een veredelde toiletspray ruiken, erg jammer. Het gaat eigenlijk ook meer om de werking maar een prettige geur vind ik ook altijd wel fijn. Maar de werking is verder perfect maakt mijn haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar zonder dat ik last heb van klitten. Ook handig aan deze spray is dat je hem ook op droog haar kan aanbrengen, dus met dit weer kun je hem gewoon meenemen in je tas en het naar wens in je haar sprayen.

De spray kost € 3,99

Deze aankomende 2 weken zijn alle schwarzkopf producten bij de Etos in de aanbieding! Namelijk 1+1 gratis en je krijgt er nog een kappersbon van € 7,50 gratis bij!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *