Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scholl Warme Voeten Balsem

 photo Scholl_zps734f6ce4.png

Ik heb echt altijd koude voeten, sinds kort heb ik lekkere warme sloffen, maar als ik dan in bed stap zijn ze binnen no time weer ijskoud. En dan lijken het gewoon net blokken ijs. Een tijdje geleden kwam ik deze Scholl warme voeten balsem tegen bij de Action voor een leuk prijsje, zou dit mijn voeten helpen warm houden? Ik testte het uit!

 photo Scholl4_zps7c415302.png

Scholl is een verzorgend voetenmerk dat we vast allemaal wel kennen, volgens mij is het hij elke drogisterij te koop. Maar een balsem voor warme voeten had ik nog niet eerder gezien, maar het klonk me als muziek in de oren. Want ja, die koude voeten, daar wil ik toch wel eens vanaf. Wat ook fijn is dat de crème ook ontzettend verzorgend is. Mooi, want ik heb droge en koude voeten, dit moet wel een ideaal product voor mij zijn.

 photo Scholl5_zpsc04c19cd.png

Omdat hij bij de Action vandaan komt is de taal van de verpakking in het Duits, maar gelukkig zit er een handige sticker op met Nederlandse gebruiksaanwijzing. Het verzorgt en hydrateert je voeten met een gemberextract en verzorgende oliën die de bloedsomloop stimuleren. Je brengt het aan op je voeten en masseert het goed in. De crème zelf ruikt echt heerlijk, dus dat is zeker geen probleem. Ik voel dat mijn droge voeten snel het product opnemen en ik heb lang niet zulke vette en glibberige voeten dan met andere voetencrèmes.

De verpakking geeft wel aan dat de werking bij iedereen anders is, bij de ene zal het effect veel heftiger zijn dan bij de andere, maar dat maakt niet uit, ik was gewoon erg benieuwd!

 photo Scholl3_zpsf14384c7.png

Ingrediënten op de achterkant, ziet er eigenlijk wel prima uit.

 photo Scholl1_zps0244a52c.png

Eerst smeerde ik de crème precies voor het slapen gaan op mijn voeten, maar ik kan je vertellen dat ik zo iemand ben die binnen een paar minuten slaapt, dus ik had er dus niet echt wat van gemerkt dat ik warmere voeten had. Daarom besloot ik het een uur van te voren op mijn voeten te smeren en dan dus te gaan slapen. Resultaat, heerlijk warme voeten. Het effect is licht tintelend en je voelt ze warmer worden. Toen ik wakker werd had ik echt heerlijk warme voeten die ik met moeite op mijn koude laminaat moest zetten de volgende ochtend.

 photo Scholl2_zps86b09a0b.png

Ook de verpakking vind ik erg handig, een handige plastic tube die makkelijk en dicht gaat en makkelijk is te doseren voor je voeten. Ik vind het heerlijk om mijn voeten lekker royaal in te smeren en ze dan in de sokken te doen. Dat is trouwens ook een aanrader, ze in te smeren met deze balsem, je sokken aan te doen en dan met lekkere warme voeten je schoenen in stappen!

 photo Scholl6_zps90561a0e.png

Ik ben enthousiast over deze crème, hij komt wel iets langzaam op gang, maar als je je voeten hiermee van te voren insmeert komt het helemaal goed. Ik heb deze Scholl Warme Voeten Balsem bij de Action gehaald voor nog minder dan 2 euro, ik weet niet meer precies hoe duur die was. Hij staat trouwens tussen de verzorgende producten voor het gezicht (bij onze Action). Wil je dus lekkere warme voeten met deze koude dagen, dan kan ik je deze Scholl Warme Voeten Balsem zeker aanraden!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Ik vindt voetverz. prod. hiervan geweldig. Dit had ik niet bij de action gezien.
    Was pas daar geweest ;-) Ik heb altijd ijskoude voeten.
    Ook al draag ik sokken…. in de winter als ik thuis ben.

  2. Zoiets, geen idee of het dezelfde is, heb ik jaren terug geprobeerd! Vond het helemaal niks. Moest het inderdaad uren van te voren smeren want anders had ik zodra ik weer lekker warm binnen was na een fietstocht pas hete voeten. Ga het nog een keer testen toch maar! Misschien als ik het inderdaad echt ver voordat ik de deur uit ga of ga slapen gebruik dat het dan fijner werkt voor me.

  3. Fijn dat ie zo goed werkt! Ik heb gelukkig niet zo’n last van koude voeten maar eerder koude handen, haha! Misschien werkt ie daar ook wel voor :)

  4. Heb hem ook gekocht maar nog niet getest; binnenkort maar eens even doen. Bij “mijn” Action stond het bij de veters, schoenpoets en inlegzolen.

  5. ik heb ook altijd koude voeten en heb zelfs de elektrische deken daarvoor aan, ik geloofde nooit dat dit soort smeerseltjes hielp, maar ik ben blij dat ik ongelijk heb. ik ga morgen meteen naar de Action, Bedankt voor het testen Aranka

  6. In september had ik een review geschreven over de verwarmende voeten crème van de Wibra, hier was ik ook erg enthousiast over! (50 ml voor maar €1,- in verhouding iets goedkoper dan die van de action) De eerste keer dat ik deze gebruikte wist ik niet wat me overkwam! Echt een heerlijk warm tintelend gevoel aan mijn voeten! Perfect voor de aankomende koude dagen/nachten! En inderdaad het heeft een uurtje of wat nodig voordat je er iets van voelt! Ik was de crème alweer vergeten totdat mijn voeten heerlijk begonnen te tintelen! Top product! En ga ook zeker die van de action proberen! (en vergelijken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *