Zoek
Sluit dit zoekvak.

SCENTO Home Fragrances

SCENTO Home Fragrances

Kennen jullie het nieuwe merk SCENTO? Ik kende het tot voor een paar weken geleden niet. SCENTO wordt exclusief bij de ICI Paris XL verkocht en ik kwam er dan ook mee in aanraking op het event van deze parfumerie. Ik was meteen verkocht door de mooie vormgeving en de oprecht lekkere geuren. Toen ik daarna de prijzen van deze producten hoorde was ik helemaal verkocht. Dit is echt een super leuk en vooral lekker merk!

SCENTO Home Fragrances

SCENTO staat voor eenvoudige verfijning, een manier om in harmonie te leven met uw interieur, omdat de geuren zich aanpassen aan elke gelegenheid. Het merk wil je zintuigen op scherp zitten in je huis door middel van geurkaarsen, geurstokjes en parfum voor in het huis. De verpakking voor het grootste gedeelte wit, klassiek en daarmee de perfecte toevoeging van een warm, harmonieus interieur. In totaal komt het merk met vijf verschillende geuren met daarvan allemaal een geurkaars, geurstokjes en een huisparfum:

PEONY & ROSE

Romantisch, geraffineerd en elegant. Deze combinatie van rozen en pioenen betovert ieder huis met de geur van een boeket van vers geplukte bloemen.

FIG & SANDALWOOD

Je waant je even in de mediterrane warmte van Toscane met een geur van vers geplukte vijgen en verwarmend sandelhout.

VANILLA & MUSK

Decadent en een tikkeltje sensueel dat is deze zoete vanille geur met een vleugje muskus.

CASHMERE & COTTON

Als een briesje door het open raam met de geur van vers gewassen katoenen lakens die buiten drogen in de eerste lentezon. Wat wil je nog meer?

WOOD & SUEDE

Blank hout, zacht suède en kaneel bieden een omhulsel van warmte. Dit kruidige parfum is geïnspireerd op een knusse winteravond bij de open haard.

SCENTO Home Fragrances

Zelf heb ik de geurkaars en de geurstokjes uit de Vanille & Musk lijn gekregen die ikzelf ook echt heerlijk vind. Het is zeker niet een goedkope vanille lucht, nee het is echt een hele warme en fijne vanille geur met natuurlijk de toevoeging van musk. De geurstokjes geven een heerlijke warme geur af die net niet sterk genoeg zijn voor de woonkamer, maar in een kleinere ruimte zoals een badkamer, wc of slaapkamer doen ze het perfect. De geurkaars ziet er ook geweldig uit en geeft een hele warme geur af die zeker de hele tijd blijft hangen terwijl hij aanstaat en daarna.

SCENTO Home Fragrances

 

SCENTO Home Fragrances

SCENTO Home Fragrances

Scento Guest Soaps Set – € 16,50

Wil je een leuk cadeau geven voor sinterklaas of voor kerst, dan is dit leuke setje vast iets voor jou! In deze set zitten al de vijf geuren van het merk in de vorm van een zeepje. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de zepen minder lekker vind ruiken dan de daadwerkelijke kaarsen en geurstokjes. Die zijn namelijk veel sterker en ruiken minder zepig. Maar hoe leuk zijn deze zeepjes voor in het toilet?

SCENTO Home Fragrances

Het merk SCENTO is vanaf nu exclusief te koop bij de ICI Paris XL en heeft een hele leuke prijs voor het product wat je krijgt. De geurstokjes kosten € 21,95, de geurkaars € 16,50 en het huisparfum € 16,50. Ook zijn ze geuren vaak in de aanbieding zoals ook nu. Ik ben groot fan!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. Geachte mevrouw Aranka,

  Sinterklaas heeft mij verrast met dit: Scento cashmere&cotton fragrance diffuser.
  Echter ik heb geen idee wat het is en wat ik ermee moet doen.
  Er zit geen gebruiksaanwijzing bij!
  Van internet word ik ook niet veel wijzer.
  Scento blijkt een Turks bedrijf te zijn, op hun website vind ik ook geen informatie over het gebruik.

  In de doos zit een fles met vloeistof en een bundeltje met stokjes. Op plaatjes op internet zie ik die stokjes in de fles staan. En dan? Aansteken? Allemaal tegelijk? Zoals wierook?
  Trouwens de doos is voor de helft leeg, ook raar. Ontbreekt er misschien iets?

  Maar ik durf het niet aan te steken. Er is een sticker op met waarschuwingen, onder andere dat het licht ontvlambaar is!
  De chemische samenstelling stemt ook niet vrolijk. Dit is beslist geen goedje dat je door de gootsteen mag spoelen!

  Ook op uw website vind ik geen uitleg of gebruiksaanwijzing.

  Kunt u mij misschien verder helpen?

  Bij voorbaat dank,
  L. Reuser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *