Search
Close this search box.

Scent Of Liu Jo

 photo Scent Of Liu Jo5_zpsgsaffyza.png

Het merk Liu Jo ken ik eigenlijk alleen van de banners en video reclames die ik overal voorbij zie komen. Voor de rest had ik vrij weinig idee van het merk. Wel heb ik hun vorige geur gehad die ontzettend lekker was. Scent Of Liu Jo is hun nieuwste geur die misschien nu nog niet helemaal bij het seizoen past, maar hij is té lekker om er niets over te zeggen.

 photo Scent Of Liu Jo_zpstq1ouiae.png

Liu Jo is een Italiaans merk dat vooral bekend staat om haar fashion items, tassen en accessoires. Maar naast deze leuke items hebben ze ook heerlijke geuren die ook nog eens redelijk goed betaalbaar zijn!

 photo Scent Of Liu Jo1_zpsay4m0ojl.png

De Scent Of Liu Jo heeft dezelfde vormgeving als de vorige geur, maar dat vind ik eigenlijk wel prima. Het doosje heeft een soort van leeropdruk en heeft een lieve roze kleur. De vorige versie was paars dus leg al meteen de link dat dit een wat lievere geur is.

 photo Scent Of Liu Jo2_zpskdwdqd1t.png

 photo Scent Of Liu Jo3_zpseuzufzqe.png

Scent Of Liu Jo is eigenlijk een zomerse en frisse geur, niet echt een geur die ik in de winter (wat het nog niet eens is) moet omschrijven. Maar ik vind hem zó lekker dat ik er gewoon wat over moet vertellen. De flacon is simpel maar zet de geur wel kracht bij, die is ook best simpel.

 photo Scent Of Liu Jo4_zpsv66nmovr.png

Topnoten: lychee, framboos, bergamot en mandarijn
Hartnoten: lelietje-van-dalen, perzik, jasmijn en ylang ylang
Basisnoten: vanille, musk, sandelhout en patchoeli

Zoals je aan de geurnoten kunt afleiden is het een bloemige en fruitige geur, daar hou ik van in de zomer!

 photo Scent Of Liu Jo7_zpscx4nx8ag.png

Scent of Liu Jo is een vriendelijke, zachte en zoete geur, ik vind hem echt heel erg lekker. Het is niet echt een unieke geur, want ik heb zoiets wel vaker geroken, maar dat neemt niet weg dat hij ontzettend lekker is. Het is een eau de toilette die wel wat frisser is. Je merkt ook dat de geur iets sneller vervliegt en je ’s avonds als je dat zou willen nog even bij moet spuiten, maar dat is natuurlijk geen grote moeite.

 photo Scent Of Liu Jo6_zpsinxudn9j.png

De geur is alleen bij de ICI Paris XL te koop voor € 39,00 (30 ml), € 59,00 (50 ml) en € 79,00 (70 ml). Als je in de buurt bent van de ICI Paris XL en je nog op zoek bent naar een lekkere zomerse geur, ruik hem dan zeker even! Het is er wellicht nog een beetje te vroeg voor, maar ruiken kan altijd!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Ik vind de vormgeving van dit parfum zo ontzettend mooi. Heel elegant en stijlvol. Ik hou van ‘zomerse’ geuren en ben dan ook erg benieuwd hoe ik deze vind ruiken.

  2. Het ziet er goed uit en dan ook nog lekkere geur. Wat wil je nog meer? Scent of Liu Jo is een vriendelijke, zachte en zoete geur… je maakt mij nieuwsgierig. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *