Scent Of Liu Jo

 photo Scent Of Liu Jo5_zpsgsaffyza.png

Het merk Liu Jo ken ik eigenlijk alleen van de banners en video reclames die ik overal voorbij zie komen. Voor de rest had ik vrij weinig idee van het merk. Wel heb ik hun vorige geur gehad die ontzettend lekker was. Scent Of Liu Jo is hun nieuwste geur die misschien nu nog niet helemaal bij het seizoen past, maar hij is té lekker om er niets over te zeggen.

 photo Scent Of Liu Jo_zpstq1ouiae.png

Liu Jo is een Italiaans merk dat vooral bekend staat om haar fashion items, tassen en accessoires. Maar naast deze leuke items hebben ze ook heerlijke geuren die ook nog eens redelijk goed betaalbaar zijn!

 photo Scent Of Liu Jo1_zpsay4m0ojl.png

De Scent Of Liu Jo heeft dezelfde vormgeving als de vorige geur, maar dat vind ik eigenlijk wel prima. Het doosje heeft een soort van leeropdruk en heeft een lieve roze kleur. De vorige versie was paars dus leg al meteen de link dat dit een wat lievere geur is.

 photo Scent Of Liu Jo2_zpskdwdqd1t.png

 photo Scent Of Liu Jo3_zpseuzufzqe.png

Scent Of Liu Jo is eigenlijk een zomerse en frisse geur, niet echt een geur die ik in de winter (wat het nog niet eens is) moet omschrijven. Maar ik vind hem zó lekker dat ik er gewoon wat over moet vertellen. De flacon is simpel maar zet de geur wel kracht bij, die is ook best simpel.

 photo Scent Of Liu Jo4_zpsv66nmovr.png

Topnoten: lychee, framboos, bergamot en mandarijn
Hartnoten: lelietje-van-dalen, perzik, jasmijn en ylang ylang
Basisnoten: vanille, musk, sandelhout en patchoeli

Zoals je aan de geurnoten kunt afleiden is het een bloemige en fruitige geur, daar hou ik van in de zomer!

 photo Scent Of Liu Jo7_zpscx4nx8ag.png

Scent of Liu Jo is een vriendelijke, zachte en zoete geur, ik vind hem echt heel erg lekker. Het is niet echt een unieke geur, want ik heb zoiets wel vaker geroken, maar dat neemt niet weg dat hij ontzettend lekker is. Het is een eau de toilette die wel wat frisser is. Je merkt ook dat de geur iets sneller vervliegt en je ’s avonds als je dat zou willen nog even bij moet spuiten, maar dat is natuurlijk geen grote moeite.

 photo Scent Of Liu Jo6_zpsinxudn9j.png

De geur is alleen bij de ICI Paris XL te koop voor € 39,00 (30 ml), € 59,00 (50 ml) en € 79,00 (70 ml). Als je in de buurt bent van de ICI Paris XL en je nog op zoek bent naar een lekkere zomerse geur, ruik hem dan zeker even! Het is er wellicht nog een beetje te vroeg voor, maar ruiken kan altijd!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Vanessa
  30 november 2015 at 15:08

  Het flesje ziet er mooi uit. Ik ben benieuwd naar de geur!

 • Reply
  manon
  30 november 2015 at 15:26

  Hele mooie flacon. De geur spreekt me ook aan!

 • Reply
  Femke
  30 november 2015 at 15:34

  Ik vind de vormgeving van dit parfum zo ontzettend mooi. Heel elegant en stijlvol. Ik hou van ‘zomerse’ geuren en ben dan ook erg benieuwd hoe ik deze vind ruiken.

 • Reply
  Varenka W
  30 november 2015 at 16:26

  Een zomers review is meeeeeeer dan welkom met deze stormachtige natte bedoeling buiten……….

 • Reply
  Eva
  30 november 2015 at 17:44

  Mmm, ik ben heel benieuwd hoe deze ruikt! Het flesje ziet er prachtig uit!
  Liefs,
  Eva

 • Reply
  Roosmarijn
  30 november 2015 at 18:29

  Ik ben benieuwd hoe hij ruikt! Het flesje vind ik niet mooi en zelfs een beetje ordinair.

 • Reply
  jeapiebel
  30 november 2015 at 18:35

  Het ziet er goed uit en dan ook nog lekkere geur. Wat wil je nog meer? Scent of Liu Jo is een vriendelijke, zachte en zoete geur… je maakt mij nieuwsgierig. ;-)

 • Reply
  Denise
  30 november 2015 at 19:23

  Super pretty is ‘ie! Ik ben benieuwd :-)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  30 november 2015 at 19:31

  Oh wauw vind dit parfum zo mooi. Ook de geurnoten staan me erg aan. Moet deze toch maar eens snel gaan ruiken!

 • Reply
  femketje
  30 november 2015 at 19:42

  ben nieuwsgierig naar de geur :D

 • Reply
  Rilana
  30 november 2015 at 20:28

  Wat een mooi flesje, ik ben heel erg benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  30 november 2015 at 20:37

  Ik ben op het moment niet echt op zoek naar een zomerse geur maar wanneer het weer wat beter is kan ik deze eens gaan proberen in de winkel!

 • Reply
  Mariska
  30 november 2015 at 20:40

  Naar deze geur ben ik heel erg benieuwd geworden :) Lijkt me heerlijk voor de zomer en lente.

 • Reply
  Bianca
  30 november 2015 at 23:33

  Hij is idd erg lekker en omdat ik toch altijd naar fruitige bloemengeuren grijp draag ik hem ook met plezier in de winter :)

 • Reply
  chucky1012
  1 december 2015 at 06:23

  Mooie flacon!
  Ik ben er zo benieuwd naar.

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  1 december 2015 at 09:05

  wat een mooie fotos!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  4 december 2015 at 09:45

  Ik vind het een heerlijke geur :)

 • Laat een reactie achter