Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sara Happ The Lip Scrub Crème Brûlée

 photo Sara1_zps9b954362.png

Sara Happ, misschien in Nederland niet zo een bekend merk. Maar in de VS is het echt een ontzettend geliefd merk en dan vooral de lip scrub. In Nederland zie je vrij weinig scrubs voor de lippen voorbij komen, ik weet alleen dat Lush ze heeft, terwijl ze zo fijn zijn! Even je lippen scrubben en ze zijn weer vrij van velletjes en lekker zacht. Deze scrub met crème brûlée smaak is trouwens letterlijk om op te eten!

 photo Sara_zpsc3d548eb.png

De verpakking is al meteen om verliefd op te worden. Het deed me een beetje aan Philosophy denken qua lettertype maar het is toch echt een ander merk. Het lieve doosje waar de scrub in zit wordt dichtgehouden door een super leuk strikje!

 photo Sara2_zps4ac99a55.png

Het potje zelf ziet er ook ontzettend leuk en schattig uit. Het is een plastic doorzichtig potje van 30 ml met daarin een bruin suiker goedje om je lippen mee te scrubben.

 photo Sara3_zps8886d767.png

Draai je de dop van de scrub open komt je een ontzettend zoete crème brûlée lucht tegemoet. Op je lippen is het een stuk minder overheersend maar omdat het suiker is kan ik me niet inhouden om er even lekker aan te likken. Gelukkig is dit volkomen veilig dus je mag lekker van je lippen snoepen als je klaar bent! De scrub is decadent, elegant, warme, gebrande vanille en het lichtste karamel: lipbetoverend!

 photo Sara5_zps149a6af7.png

Lippen lekker insmeren met scrub en het daarna voorzichtig inmasseren op de lippen zodat alle velletjes vrij komen en eraf worden gescrubt. Het voelt trouwens erg prettig aan en de lipscrub heeft lekker veel verzorgende ingrediënten.

De volgende ingrediënten zitten in het product: suiker, vaseline, grapefruit olie, jojoba olie, stroop en smaakstoffen.

 photo Sara6_zps36070ed5.png

Klaar met scrubben! Ik zit wel een beetje onder de suiker, maar dat kan je daarna weer makkelijk verwijderen en gelukkig is het geen grote plak bende geworden. Mijn lippen zijn lekker zacht en klaar voor een mooie laag lipstick zonder dat er allemaal velletjes zichtbaar zijn!

 photo Sara7_zps8e6118f9.png

Helaas is de lip scrub van Sara Happ alles behalve goedkoop. Voor dit schattige potje betaal je helaas wel € 24,- dat moet je er maar voor over hebben. Sara Happ is nu te koop in verschillende Nederlandse webshops! Of ik de scrub weer zou kopen weet ik niet, ik vind het toch wel erg veel geld. Voor wat je eigenlijk ook best goed zelf kan maken, maar dan heb je natuurlijk niet zo een goede verzorging.

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Jammer dat er dan weer een goedkoop ingrediënt inzit als vaseline, voor die prijs verwacht ik een duurdere boter zoals Sheaboter aan te treffen.

  2. Wat een ongelooflijk mooi merk en fijn product lijkt mij dat! Helaas van de prijs, maar je krijgt er wel fijne lipscrub voor terug. Love it!

  3. Wat een schatje! Wel eentje met een flink prijskaartje haha
    Het klinkt goed, mijn bubblegum lipscrub van Lush is alleen een stuk goedkoper en werkt nu nog prima voor mij! Haha Ik houd hem wel in mijn achterhoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *