Search
Close this search box.

Sans Soucis Valentijnslook

Valentijn is het bijna dus dat betekend voor een zwoele en romantische look. Samen met een aantal producten van Sans Soucis die in het teken staan van de liefde heb ik deze look gemaakt. Zwoele zwarte smokey eyes en romantisch gekleurde lippen. Benieuwd naar de look? Kijk dan met me mee!

De look heb ik gemaakt met drie Sans Soucis producten, namelijk de oogschaduw, een oogpotlood en een prachtige dieprode lipstick. De oogschaduw heeft drie kleuren waar je perfect een smokey eye van kan maken die erg zwoel staat. Ook de pigmentatie van deze oogschaduw is erg goed!

Ook zit er in deze liefdevolle collectie een oogpotlood, maar wel een speciale. Deze is namelijk een stuk groter dan de normale oogpotloden en hij bevat ook nog eens 2 kleuren. Perfect voor onder de ogen, je kan zelf kiezen of je zwart of zilver wilt, of misschien wel allebei zodat het mooi in elkaar overloopt.

En dan hebben we nog de prachtige lipstick in een mooie rode huls met hartjes er op. Hij is echt om verliefd op te worden. Ook op de lipstick zelf staat ‘love’ bedrukt, dat vind ik er echt heel erg leuk uitzien. De lipstick is trouwens ontzettend zacht en glijd echt als boter over je lippen heen, dat vind ik zelf altijd heel erg prettig werken.

En dit is dan de romantische look met de Sans Soucis producten. Het is totaal iets anders dan wat ik normaal draag maar vind het er inderdaad wel heel erg romantisch uitzien. Ook vind ik dat mijn mooie groen/bruine ogen echt spreken met deze donkerdere oogschaduw.

Kleine close-up van de ooglook. Onder het oog het oogpotlood aangebracht, aan de binnenkant het zilveren gedeelte en aan de buitenkant het zwarte gedeelte. Met de grijze kleuren heb ik een smokey eye gemaakt en het met een winged eyeliner afgemaakt.

In het begin moest ik toch wel een beetje wennen aan de kleur lipstick, maar ik moet zeggen dat ik hem heel erg romantisch vind!

Ben je ook fan van deze look en wil je ook zo een gave set met deze producten winnen van Sans Soucis? Ga dan naar de Facebook pagina van MOOI PR en stem op mijn look. Als ik win mag ik een aantal setjes onder mijn volgers verloten. Dus als je mee doet laat dan zeker eventjes een reactie hieronder achter dat je het setje wilt winnen als ik gewonnen heb ;).

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

  1. Ik heb het allemaal gedaan :) Ik doe dus zeker mee! Echt een prachtige look, Mooi gedaan, ook heel romantisch dus perfect voor Valentijn zou ik zeggen! De kleur lippenstift vind ik ook erg mooi!

  2. Inderdaad aparte kleur, ik moest wel even wennen! Ook cute dat er ‘Love’ op staat. Maar ik vind het toch wel mooi, de ooglook ook.
    ’t Is btw ‘betekent’ in de zin ‘Valentijn is het bijna dus dat betekend voor een zwoele en romantische look.’ en ‘glijdt’ in de zin ‘… en glijd echt als boter over je lippen heen …’.

  3. Wat een mooie look, staat je erg mooi.Wat een mooie foto’s staan er van jou in dit stukje, deze look kun je echt vaker doen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *