Search
Close this search box.

Sans Soucis Thermal Moist Masker & Dagcrème

Een tijdje geleden vertelde ik jullie over de leuke make-up van Sans Soucis maar wisten jullie ook dat Sans Soucis heel veel huidverzorging producten heeft? Misschien hebben jullie het wel eens op een andere blog voorbij zien komen. Vandaag ga ik jullie wat vertellen over de Thermal Moist dagcrème en het masker daarvan. Ik heb de producten een hele tijd getest en kan er nu wel een duidelijke mening over vormen, benieuwd? Lees dan zeker eventjes verder!

Laat ik jullie als eerst wat vertellen over de inspiratie van de thermal moist lijn van Sans Soucis. De thermal moist lijn van Sans Soucis is z0als je misschien al kan raden gericht op water met andere woorden dus het inbrengen van vocht in de huid. Water is het beste beauty elixir voor de huid. In water bevinden zich bestanddelen die van belang zijn voor het welzijn en de vitaliteit van de huid. Wij vrouwen krijgen steeds sneller te maken met droge lijntjes op de huid en dat komt door een tekort aan vocht in de huid. Sans Soucis zorgt met deze lijn dat je huid weer genoeg vocht binnen krijgt om deze vervelende dingen tegen te gaan.

De producten zijn trouwens geschikt voor elk huidtype en leeftijd. Het maakt dus niet uit of je een vette huid hebt en 14 bent of een droge huid en 50 jaar oud bent.

Laten we beginnen met de dagcrème van deze lijn. Zoals je misschien al op het doosje kan lezen belooft het je huid 24 uur te hydrateren en is het juist geschikt voor de droge huid. Nou heb ik zelf een vette huid maar toch heb ik het getest voor jullie.

Leuk om te lezen dat water ook meteen op de eerste plek van de ingredienten lijst staat! Wel jammer dat er alcohol in zit, maar geen SLS voor zover ik het heb kunnen lezen.

Wat me als eerste opvalt als ik de dop van de verpakking af haal is dat de crème en erg fris ruikt. Als ik met mijn vinger door het potje heen ga om wat product op te pakken voelt de crème heerlijk romig aan. Eenmaal op het gezicht aangebracht voelt het lekker verkoelend aan, maar als je het wilt gaan uitsmeren merk ik meteen dat het niet makkelijk uitsmeert, het is heel erg stroef. Daar moest ik in het begin wel eventjes aan wennen maar dat is snel gebeurt. Je hebt niet al te veel van het product nodig en je huid neemt snel het product op.

Ik merk dat het product na een tijdje gebruiken mijn huid echt gezonder en een stuk minder droog maakt (denk bijvoorbeeld aan na het douchen), alleen zelf heb ik best een vette huid dus ik heb wel sneller een vettere huid op het einde van de dag, dat is wel eventjes een minpuntje, maar het is natuurlijk ook niet echt een geschikte dagcreme voor mijn huid.

Het potje bevat trouwens 50 ml wat gewoon een normale inhoud is voor een dagcrème.

Dan gaan we het natuurlijk nog even hebben over het masker dat een verkoelende werking heeft en natuurlijk ook het doel heeft om vocht aan de huid toe te voegen.

Hier zit geen alcohol in, fijn!

Het masker is licht blauw van kleur wat ik erg toepasselijk vind voor het product, het doet me meteen aan water denken. Het masker ruikt ook erg fris wat ik erg prettig vind. Het masker is een soort gel wat je op je gezicht moet aanbrengen. Ik bracht een dunne laag aan op mijn gezicht en liet het 10 minuutjes zitten. Na die 10 minuten was het masker nog steeds zacht maar volgens mij word dit ook geen hard masker na een tijdje. Ik spoelde het af met lauw water en wat overbleef was een heerlijk zachte huid die wel een paar dagen aanhield. Het masker prikte of irriteerde trouwens totaal niet.

De moisturizer is te koop voor € 26,5o en het masker voor € 16,50. Niet heel goedkoop maar het is wel prima te doen. Je kan het op veel verschillende webshops kopen, als je het even op Google intypt krijg je genoeg leuke webshops. Ik ben in ieder geval erg tevreden over deze producten en als je een vochtarme of droge huid is dit zeker een geschikte lijn voor jou!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Wat raar, ik heb precies dezelfde dagcreme (de verpakking en alles zijn hetzelfde), maar de crème in het potje zelf is erg dun ziet er lichtblauw uit. o__O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *