Sans Soucis make-up

Sans Soucis, een merk wat mij voorheen helemaal niets zei. Blijkbaar is het een heel gewaardeerd merk wereldwijd al 60 jaar. Sans Soucis is een merk wat alleen maar met de beste natuurlijke ingrediënten te werk gaat en dus ook prachtige natuurlijke producten maakt. Ook fijn aan dit merk is dat het helemaal dierproefvrij is. Ik ben dus erg benieuwd naar de make-up producten van dit merk!

De producten die ik test zijn een mascara, lipstick met een daarbij passende lip potlood.

Thermal Mascara Volume

Deze mascara heeft een prachtige verpakking die meteen luxe uitstraalt. Je ziet meteen dat het geen mascara is van een paar euro en ik hou wel van dat gevoel. Dit is een mascara met een heel bijzonder ingrediënt namelijk thermalwater uit Baden. Dit moet voor een mooie volume van de wimpers zorgen en dat ze mooi gescheiden zijn. De mascara is ook getest door oogartsen.

Als je de mascara opent komt een niet zo hele bijzonde mascara je tegemoet. Een standaard borsteltje waar je niet meteen van denkt, dit moet wel een bijzondere mascara zijn met een geweldige werking. Maar als je hem gebruikt is het toch een verrassend fijne mascara. Hij scheid je wimpers goed en maakt ze zeker een stuk langer. Al met al een ontzettend fijne mascara.

Prijs: € 21,00

Lip Promise

Deze prachtige lipstick in de kleur Mocha is een matte lipstick die ook nog eens een SPF 15 heeft. De lipstick bevat verzorgende substanties zoals oliën van zwarte bessen, frambozen en blauwe bosbes zorgen dat de lippen zacht zijn en blijven.

In het begin moest ik een beetje wennen aan deze lipstick, hij gleed niet zo lekker over mijn lippen heen. Maar volgens mij kwam dat door dat hij nog nieuw was. Na hem wat vaker te hebben gebruikt glijd hij heerlijk over mijn lippen heen en laat een goed dekkende en intense kleur achter op mijn lippen. Mijn lippen voelen heerlijk zacht aan met deze lipstick op en deze lipstick kan zeker wel tegen een stootje. Een vlugge hap en een kop koffie overleeft deze lipstick prima!

Prijs: € 22,50

Lip Liner

Deze goed gepigmenteerde lip liner past perfect bij de bovenstaande lipstick. Met deze vloeiende lip liner omlijst je je lippen zodat je hem daarna makkelijk kan inkleuren met een lipstick zonder dat je het slordig op brengt. Heel handig bedacht dus!

De lip liner is echt ontzettend fijn, deze glijd echt over de lippen heen en is erg mooi matte. De pigmentatie van het product vind ik ook erg prettig. Wat ik echt een voordeel aan deze lip liner vind is dat hij lekker zacht is en je dus niet hard hoeft te drukken om er kleur vanaf te krijgen. Dat vind ik altijd zo ontzettend vervelend op de lippen omdat dit een gevoelig stukje huid is en daar dus voorzichtig mee om moet gaan.

Prijs: € 9,95

swatches

Nog even een full face shotje. Ik vind de make-up producten van Sans Soucis erg fijn maar niet bijzonder fijn voor deze iets wat hogere prijs dan drogisterij merken. Natuurlijk zitten hier wel goede ingrediënten in maar in de werking zie ik het niet meteen terug. Ik zou dan toch liever voor een wat meer budget product gaan. Maar mocht je toch van een wat meer luxere uitstraling houden is dit merk echt wat voor jou.

De Sans Soucis producten zijn online te koop op Parfumwebshop, waar nu alles met 50 % korting is, altijd mooi meegenomen!

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  14 augustus 2012 at 07:22

  Ziet er opzich prima uit, maar ik zou het niet zelf kopen of zo. Dan grijp ik toch liever naar andere producten, want zo bijzonder vind ik dit eigenlijk niet…

 • Reply
  Charile
  14 augustus 2012 at 07:45

  Ik zou het zelf nooit kopen

 • Reply
  Eline
  14 augustus 2012 at 09:11

  ziet er goed uit, maar de kleur zou me niet echt passen!

 • Reply
  Esmay
  14 augustus 2012 at 09:40

  De kleur van de lipstick × lipliner is niet zo mijn ding. De mascara klinkt overall wel prima, maar voor die prijs vind ik ‘m ietwat gewoontjes. De verpakkingen zijn inderdaad wel luxurious! <3

 • Reply
  Lovethatmakeup
  14 augustus 2012 at 09:49

  Die mascara heb ik ook gehad, wel fijn!

 • Reply
  The Fashion Plaza
  14 augustus 2012 at 10:03

  Wauw wat een mooie bordeaux kleuren. Ik ben er helemaal verliefd op, helemaal mijn kleuren.

 • Reply
  Vera
  14 augustus 2012 at 10:03

  Niet echt een kleur voor mij!

 • Reply
  Miranda
  14 augustus 2012 at 10:16

  Het ziet er wel mooi uit, maar ik zal het zelf niet zo snel kopen.

 • Reply
  Kimberly
  14 augustus 2012 at 10:51

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord eigenlijk, maar het zijn niet echt producten voor mij denk ik

 • Reply
  Kelly
  14 augustus 2012 at 11:15

  Klinkt als een goed merk!

  xKelly

 • Reply
  Sharon
  14 augustus 2012 at 11:46

  Hmm voor de prijs inderdaad niet spectaculair, al ziet alles er wel mooi uit!

 • Reply
  LounaBeauty
  14 augustus 2012 at 12:31

  Staat je goed! Mooie aanbieding nu! :)

 • Reply
  Lin
  14 augustus 2012 at 13:47

  Ik had er ook echt nog nooit van gehoord moet ik zeggen! Mooie producten wel, maar voor die prijs zien ze er zo op het eerste gezicht niet heel bijzonder uit nee..

 • Reply
  Tessa
  14 augustus 2012 at 14:59

  Sorry, maar wat een ongelofelijk lelijke lipstick kleur. Hij maakt je zo doods vind ik..

 • Reply
  stef
  14 augustus 2012 at 15:47

  De kleur is wel vreselijk

 • Reply
  larissa
  14 augustus 2012 at 17:42

  Zelf zou ik het nooit kopen lipstick staat me toch al niet :P

 • Reply
  dita
  15 augustus 2012 at 06:22

  Ik vind het hele ouderwetse kleuren :p

 • Laat een reactie achter