Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

Niet iedereen is bekend met het merk Sans Soucis. Je ziet er niet heel veel van voorbij komen en het is niet overal even makkelijk te verkrijgen. Wat best jammer is want het is een heel erg leuk merk met hele mooie producten. Ik ken het merk al een tijdje en het is voor mij wel nieuw dat ze geuren hebben. Deze twee nieuwe limited edition varianten kreeg ik opgestuurd en was meteen aangenaam verrast. Helemaal omdat één daarvan een dupe is van mijn geliefde La Vie Est Belle.

Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

De geuren van Sans Soucis maken deel uit van de Harmony & Symphony collectie. Het merk omschrijft de geuren al volgt: twee nieuwe sprookjesachtige geuren wekken zoete herinneringen op en inspireren nieuwe fantasieën. De aroma’s die zijn verwerkt in deze twee parfums geven een gevoel van bloemrijke sensualiteit en fruitige levensvreugde. Het onderstreept de persoonlijkheid van iedere vrouw.

Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

En ik denk dat dat een hele goede omschrijving is. De geuren doen me echt denken aan de zomer en lente omdat het echt twee mierzoete geuren zijn, daar moet je wel echt van houden. Het zijn wel zoete bekende geuren omdat ze echt wat hebben van La Vie Est Belle en dat veel geuren daar geïnspireerde geuren van uitbrengen. Echt unieke geuren zijn het dus zeker niet, maar wel hele lekkere. Het leuke is dat de geuren vooral heel erg betaalbaar zijn met hun € 24,95 per 50 ml.

Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

De verpakking van de geuren vind ik leuk, maar niet heel spannend en uniek. Het is een vrij basic flacon met daarop een mooie kanten tekening. De fles zelf vind ik niet echt boeiend en ziet er eerlijk gezegd ook vrij goedkoop uit. Maar het is wel een handige flacon om mee te nemen onderweg of op reis.

Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

Sans Soucis Rosy Harmony

Dit is een sensuele geurcombinatie die geluksmomenten verspreidt en het hele lichaam omhult als een rooskleurige sluier van betoverende aroma‘s. Persoonlijk vind ik dit de zachtste geur, de groene variant is beduidend meer aanwezig, deze is wat meer subtiel maar wel mierzoet.

Topnoten: Bergamot, Cassis, Mandarijn en Neroli
Hartnoten: Fresia, Jasmijn, Oranje Bloesem, Orris, Peer, Pruim, Framboos, Roos, Aardbei en Violet
Basisnoten: Karamel, Cederhout, Muskus, Patchouli, Tonkaboon en Vanille

Deze geur is het minst aanwezig, maar wel het zoetst van beiden. Je moet echt oppassen met de hoeveelheid die je aanbrengt want ik krijg er hoofdpijn van als ik te veel aanbreng, zo zoet is ‘ie. Ook associeer ik deze geur meer met een geur voor de jongere doelgroep.

Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

Sans Soucis Green Symphony

Deze geur is in vergelijk met de Rosy variant wat zwaarder en minder zoet. Deze geur doet me ook meteen denken aan La Vie Est Belle. Ik heb ze natuurlijk even naast elkaar geroken en je ruikt amper verschil. Alleen het verschil zit natuurlijk in de kwaliteit van houdbaarheid. Deze is een stuk sneller vervlogen en ruikt na een tijdje minder.

Topnoten: Sinaasappel en Petitgrain
Hartnoten: Jasmijn, Oranje Bloesem en Roos
Basisnoten: Muskusn Patchouli en Vanille

De geuren lijken beiden heel erg op elkaar en hebben ook veel dezelfde ingredienten. Maar zoals je ziet heeft deze een stuk minder dan Rosy, de echte zoete geurnoten ontbreken en maken hem daarom ook minder zoet en heftig. Ik vind dit echt meer een geur voor de oudere doelgroep en erg lekker!

Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

Ik vind deze twee geuren erg lekker, maar in alle eerlijkheid wel heel erg zoet, dat moet je liggen. Het zijn leuke flesjes met een vriendelijke prijs. Mijn persoonlijk favoriet is de Green Symphony omdat deze gewoon heel erg naar La Vie Est Belle ruikt. De geuren kosten € 24,95 per stuk met een inhoud van 50 ml. Sans Soucis is te koop bij verschillende webwinkels en salons.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  chucky1012
  5 december 2016 at 15:05

  Dat zier mooi uit!
  Ben er nu ook zo benieuwd naar…..

 • Reply
  Manon Boerakker
  5 december 2016 at 15:52

  Bij die eerste zitten wel veel noten in zeg. Ik ben best wel benieuwd hierna,

 • Reply
  femketje
  5 december 2016 at 18:32

  harmony klinkt lekker :D

 • Reply
  Sherry
  5 december 2016 at 21:02

  Dat klinkt goed. Ik heb geen ervaring met dit merk. Ik ben nieuwsgierig.

 • Reply
  kirsten
  6 december 2016 at 07:40

  Kruidvat verkoopt van the master perfumer absolute iris. Voor 7.99 krijg je 50ml en ruikt ook naar la vie est belle

 • Reply
  Sandra
  6 december 2016 at 07:49

  Ik kende dit merk nog niet, maar ik denk dat ik beide aan me voorbij laat gaan. Ik ben wel van het zoet, maar heel zoet is ook niet echt mijn ding. Mooie foto’s heb je trouwens gemaakt zeg!

 • Reply
  Varenka
  6 december 2016 at 09:45

  Heb wel producten van dit fijne merk maar wist niet dat ze ook geuren in hun collectie hebben. Klinkt goed en vind het er voor deze prijs ook wel mooi uit zien…

 • Reply
  Rilana
  6 december 2016 at 17:11

  Ik kende dit merk nog niet, ben benieuwd! Mooie foto’s :-)

 • Reply
  Sylvia
  17 juni 2019 at 01:06

  Ik kan geen enkele site vinden waar men ze verkoopt. Jammer.

 • Laat een reactie achter