Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Ik hou het niet meer bij, de BB, CC en nu ook DD Creams. Maar ook dit product van Sans Soucis klinkt weer veelbelovend. Het is een multi-talent die de huid beschermt tegen oxidatieve stress, vrije radicalen, schadelijke invloeden van buitenaf en UV-stralen. Het perfectioneert de huid teint en hydrateert intensief, zegt het merk. Daarom schijnt het de ideale partner tijdens de zomermaanden te zijn. Dat gaan we natuurlijk uittesten!

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Sans Soucis is een merk waar je eigenlijk niet heel erg veel over hoort. Eigenlijk best zonde want het is een erg prettig merk waar je zeker niet de hoofdprijs voor betaald. Het heeft vooral hele prettige producten op het gebied van skincare. Maar naast huidverzorgende producten hebben ze ook tal make-up producten. Met dit product hebben de het beste van beiden gecombineerd. Deze DD Cream verzorgt niet alleen de huid, het geeft het ook nog eens een egale teint.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Goed, ik noemde net al even kort wat het product allemaal belooft. We weten van de BB en CC Creams dat ze een hele waslijst aan beloftes hebben, dat is met deze DD Cream niet anders. Maar wat is een DD Cream nou precies? DD Cream staat voor Daily Defense Cream en daarmee wordt bedoeld dat het de huid dagelijkse bescherming tegen oxidatieve stress, vrije radicalen, schadelijke invloeden van buitenaf en UVstralen biedt. Het perfectioneert de huid teint en hydrateert intensief, klinkt als een wonderproduct.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

De DD Creamis verrijkt met waardevolle abrikozenpitolie (die ook duidelijk op de verpakking staat), vitamines en mineraalrijk thermaal water uit Baden-Baden combineert de effecten van een make-up en een verzorging in één product. Het ingrediënten-complex bestaande uit vitamine C en E werkt als een beschermingsschild tegen oxidatieve stress en vrije radicalen. In de substantie zitten ook ingekapselde kleurpigmenten die samensmelten met de huid en de perfecte kleur van de huid aannemen voor een egale teint die ook straalt.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Ingrediëntenlijst. Op het eerste oog ziet het er prima uit. Het valt me ook op dat de verzorgende ingrediënten zoals de abrikozenpitolie vrij hoog in de lijst staat en niet ergens onderaan. Ziet er prima uit.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Naast al die prachtige beloftes heeft de DD Cream ook nog een SPF van 25 wat erg aardig is. Voor de rest zit de DD Cream in een handige tube van 30 ml wat een normale inhoud is. Zelf vind ik de verpakking er trouwens wel erg saai uitzien. Maar dat is misschien ook een beetje het merk. De tube heeft een kleine opening waardoor je het product makkelijk kan doseren. Er zijn trouwens twee verschillende kleuren, light en dark.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Toen ik de DD Cream voor het eerst op mijn hand aanbracht was mijn eerste indruk, ‘huh dat is licht?!’, maar als je goed kijkt zitten er inderdaad allemaal kleine pigmentbolletjes in.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Die als je de DD Cream uitsmeert samensmelt met de huid. Ik ben altijd een beetje huiverig met dit soort producten. Eerlijk? Het wordt gewoon nooit de juiste kleur. En helaas bij dit product ook niet, het is veel donkerder dan mijn eigen huidskleur. Ik ben blij dat het niet een heel erg dekkend product is, dus ben benieuwd wat het op mijn gezicht gaat doen.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Mijn gezicht zonder enige make-up.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Mijn gezicht met de Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream. Het lijkt wel of ik in die minuut drie weken op vakantie ben geweest want ineens is mijn kleur een stuk donkerder. Het geeft wel een redelijk natuurlijk effect en een mooie dekking. Alleen de kleur, tsja, die is wel even wat donkerder dan mijn eigen huidskleur.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Gelukkig is de kleur niet zo dekkend en kun je hem nog redelijk inblenden en afpoederen met een poeder voor minimaal kleurverloop. Maar hoe bevalt de DD Cream? Hij zit en voelt prettig aan op de huid. Eigenlijk ben ik zo op het eerste gezicht wel tevreden. Alleen ik ga ontzettend snel van deze DD Cream glimmen, binnen een half uur al! En dat samen met het kleurverschil maakt het voor mij niet de geliefde foundation.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Heb je een egale en geen spierwitte huid, dan kan deze DD Cream zeker wat voor jou zijn. Ik denk dat je er het meeste baat bij hebt als je ook nog een droge huid hebt. Mijn vette huid in combinatie met dit product is geen groot succes. Maar desondanks het snelle glimmen en de kleur vond ik het voor de rest wel een prettig product De Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream is te koop voor € 25,95 in de webshop van Sans Soucis zelf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik vind dit merk altijd wel okay maar persoonlijk vind ik het geen hoog vliegers.
    De hand creme’s vind ik wel altijd fijn, die ruiken altijd zo fris.

  2. Ik ken het merk Sans Soucis nog niet. Dit lijkt me niet echt het product voor mij ook omdat de kleur ineens anders uit pakt, en dat is dan altijd maar de vraag. Wie weet voor de zomer wel als je huid net wat donkerder is maar het lijkt me wel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *