Search
Close this search box.

Sans Soucis’ Clarifying Mask

Heb je last van een onzuivere huid en wil je daar graag iets aan doen? Sans Soucis is bereid je daar mee te helpen met het nieuwe Clarifying masker. Een masker dat speciaal is voor de jonge huid dat last heeft van onzuiverheden. Een onzuivere huid heeft een verstoorde balans, en door dit product te gebruiken komt je huid weer helemaal in balans.

Even een paar kleine feitjes over dit gezichtsmasker: het is gemaakt van thermaal water, dermatologisch getest, geen minerale oliën, geen dierproeven en 93,9 % natuurlijk.

In het masker zitten veel actieve werkstoffen. Kaoline absorbeert het overtollige huidvet, zorgt voor een mat effect en bevrijdt de poriën van verhoornde huidcellen. Zoethoutwortelextract voorkomt ontstekingen en werkt verzachtend en olijfolie maakt de huid zacht en soepel en zorgt voor een extra beschermlaagje op je gezicht.

Voor de liefhebbers nog een ingrediënten lijstje.

Het masker maakt de huidstructuur fijner en zorgt voor een direct resultaat. Overmatige glans verdwijnt en de huid voelt zacht aan. Geneeskrachtige aarde werkt matterend en absorbeert overtollig talg. Het masker zorgt voor een natuurlijk evenwicht van de huid. Nou, ik ben benieuwd. Ik mag dan niet persé een onzuivere huid hebben, maar wel een vette en jonge huid.

De tube is trouwens niet heel erg groot, namelijk maar 75 ml. Dan vind ik de prijs voor dit product wel een beetje aan de hoge kant.

Na het reinigen van je huid breng je de masker aan op je gezicht. Het is net een soort dagcrème wat je op je gezicht smeert. Ik vond het niet echt masker achtig aanvoelen. Ik bracht het middelmatig dik aan op de huid en voelde het meteen prettig tintelen. Na ongeveer 10 minuten haal je het masker weer van je gezicht af met warm water. Ik haalde het er onder de douche vanaf, vind het altijd prettig een masker voor het douchen te gebruiken. Het is trouwens de bedoeling dat het masker als het ware door de huid wordt opgenomen, het resultaat kan je hieronder zien.

In het begin met een laagje Clarifying masker op. Zoals ik al zei titelt het lekker op de huid maar prikt het niet. Ook is het masker heel erg zacht en brengt heel erg makkelijk en prettig aan op het gezicht.

En het masker na 10 minuten, zoals je kan zien is het masker op verschillende plekken bijna helemaal ingetrokken. De rest heb ik er onder de douche vanaf gehaald. Mijn gezicht voelde na het schoonmaken van mijn gezicht heerlijk zacht aan en totaal niet droog. Vaak heb ik een hele droge huid na het douchen maar nu niet. Ook merk ik dat mijn gezicht in de loop van de dag niet zo snel vet word, wat ik heel erg prettig vind. Het wordt trouwens aangeraden om het masker 1 tot 2 keer per week te gebruiken. Maar voor de rest vind ik het eigenlijk niet echt een heel bijzonder masker. Het voed en laat een heerlijk zachte huid achter, maar ik heb niet echt het idee dat het iets doet voor mijn mee-eters, die ik toch wel heel erg vervelend vind.

Sans Soucis is te koop bij verschillende webshops, dit masker kost € 24,95.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Je hebt natuurlijk niet de ideale huid om dit masker te testen, want jouw huid is prachtig, maar inderdaad wel jammer dat je mee-eters niet verminderd zijn. Inderdaad nogal prijzig. 3 euro per milliliter, dat is nogal wat. Fijne review, in ieder geval! :)

  2. klinkt goed maar niet geschikt voor mijn huidtype.

    wel goede en duidelijke rieview!

    Ik volg jouw nu via bloglovin!:)

    Liefs Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *