Sally Hansen Wish You A Glam Xmas

Sally Hansen Wish You A Glam Xmas

Deze lakken kreeg ik van de week binnen en ik was meteen verliefd! Het zijn niet meteen kleuren waarbij ik meteen aan de kerst of feestdagen denk, maar ik vind ze wel echt prachtig. Sally Hansen komt natuurlijk voor de feestdagen ook met een feestelijke collectie. De Wish You A Glam Xmas collectie bestaat uit vijf kleuren uit de Miracle Gel lijn en ik laat jullie deze drie prachtige kleuren zien.

Sally Hansen Wish You A Glam Xmas

Sally Hansen pakt het dit jaar niet met rood en groen aan, maar het pasteltinten en glitters. Een hele mooie en klassieke keuze als je het mij vraagt. In totaal zijn er dus vijf kleuren en natuurlijk de welbekende top coat van de Miracle Gel lijn. Zelf ben ik groot fan van de lakken van Sally Hansen omdat ze gewoon heel erg goed blijven zitten. Vooral deze Miracle Gel lakken met de top coat blijven een week perfect!

Sally Hansen Wish You A Glam Xmas

In totaal zijn er dus vijf verschillende kleuren. Ik heb de kleuren Pink Prancer, Merry Glitzmas en Gray’t Night. Er is ook een bronzen kleur met glitters en een pastel paarse kleur met glitters die ook heel feestelijk zijn.

Sally Hansen Wish You A Glam Xmas

De kwastjes van Sally Hansen vind ik altijd erg fijn. Ze hebben een platte kwast met een afgeronde onderkant zodat je heel gemakkelijk kan lakken. Helaas merk ik wel steeds vaker dat deze kwastjes slordig zijn afgewerkt waardoor juist het fijne lakken wat de bedoeling is niet meer kan. Maar dat nemen we maar voor lief want voor de rest lakken ze erg prettig en zijn ook vrij snel droog.

Sally Hansen Wish You A Glam Xmas

Grey’t Night

Dit vind ik echt een hele bijzondere kleur die geen grijs maar ook geen bruin is. Het zit er net een beetje tussenin en staat heel klassiek. Deze lak dekt trouwens al met één laagje.

Sally Hansen Wish You A Glam Xmas

Pink Prancer

Een lieve en schattige kleur is dit die vooral heel goed staat bij alledaagse looks. Hij is heel simpel maar dat maakt hem ook wel weer bijzonder.

Sally Hansen Wish You A Glam Xmas

Merry Glitzmas

Als je van glitters houdt ben je met deze lak aan het goede adres. Ik vind de roze, gouden en zilveren glitters een hele mooie combinatie het is alleen jammer dat hij niet met twee laagjes goed dekt.

Sally Hansen Wish You A Glam Xmas

Ik vind de Sally Hansen Wish You A Glam Xmas echt heel erg mooi! De lakken zijn los te koop voor € 11,99 exclusief bij de Etos. Wat vinden jullie van deze schattige kerst lakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 december 2017 at 15:17

  Prachtige kleuren!
  Vooral die met glitters ?

 • Reply
  femketje
  13 december 2017 at 18:15

  merry glitzmas is mooi! ik vind het niet erg als ze niet snel dekkend zijn, gewoon op een egale witte laag knallen en shinen maar :D

 • Reply
  Mariska
  13 december 2017 at 20:05

  Ik vind ze er op zich wel leuk uitzien, maar niet heel speciaal. Dan zou ik voor kerst toch voor een ander kleurtje kiezen denk ik.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  13 december 2017 at 21:59

  Ik vind het echt een prachtige collectie! Op dit moment draag ik Merry Glitzmas zelf, Love it!

 • Reply
  Lotje
  13 december 2017 at 22:02

  Mooie collectie! Een keer wat anders voor de feestdagen!

 • Reply
  Rachel
  14 december 2017 at 09:53

  Hebbuhhhh ! Hahha moet er zo toch nog uit dus dat ritje etos pakken we maar gelijk mee

 • Laat een reactie achter