Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Satin Glam Nail Color

 photo Sally_zps89b9c4f7.png

Ik ben verliefd, alles aan deze nagellak is perfect. De flesjes zijn leuk, de kleuren zijn prachtig, het heeft een leuke finish, het kwastje lakt fantastisch en de structuur is top. Reden genoeg om van deze nagellak te houden dus. Sally Hansen heeft mij vaker verrast en behoort zeker tot mijn favoriete nagellak merk en deze nieuwe lakken maken het helemaal af!

 photo Sally1_zps24ed4f05.png

Oké genoeg over mijn positieve mening, laten we naar het verhaal van Sally Hansen luisteren. Sally Hansen introduceert een innovatieve lijn nagellakken met een special effect. Je nagels zien er meteen na het aanbrengen glanzend uit en als de lak droog is krijgen de nagels een satijnzachte, matte finish. De nagellak straalt luxe uit en de kleuren doen dan ook zeker luxe aan. De gladde formule zorgt ervoor dat de lak gelijkmatig op de nagels blijven zitten en snel drogen. Laten we kijken naar de swatches!

 photo Sally5_zps22205e5c.png

Silk Onyx – een prachtige zwart grijze kleur met verschillende shimmers, het lijkt net alsof je je in het heelal bevindt. De nagellak dekt in twee laagjes.

 photo Sally3_zps9f59f931.png

Chic Pink – Het is misschien dan nog wel geen lente maar deze nagellak doet me daar wel heel erg aan denken. Ik ben verliefd geworden op deze prachtige kleur. Dekt met twee laagjes.

 photo Sally4_zpscf02c222.png

Go Gold – Normaal ben ik niet zo een fan van gouden lak, maar deze vind ik fantastisch! Prachtige finish en hij dekt zelfs met één laagje.

 photo Sally2_zpsc604db0c.png

Ik vind de nagellak geweldig, de lak doet wat hij belooft behalve de matte finish? Ik vind hem behoorlijk glanzend. Maar dat maakt mij helemaal niks uit want ik vind ze werkelijk waar fantastisch. Alles is goed aan deze lak en ze blijven ook nog eens perfect zitten en drogen snel.

De Sally Hansen lakjes zijn bij verschillende drogisterijen te koop en bij de ICI Paris XL. De Sally Hansen Satin Glam Nail Colors kosten € 9,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. Mooie lakjes! Vooral Chic Pink vind ik erg mooi. Ik zag laatst bij de Big Bazar een aantal Sally Hansen lakjes liggen voor een spotprijsje maar niet meegenomen…snel dus maar weer eens kijken of ze er nog ilggen :)

  2. They look so nice but the price it’s pretty high in my opinion. I really hope they will bring to Holland the Gem Crush collection, those are awesone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *