Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Salon Effects Real Nail Polish Strips

Op Instagram hield ik jullie de laatste tijd een beetje op de hoogte van mijn Sally Hansen nagelstickers, ik had ze al een tijdje thuis maar wilde ze nu toch wel eens heel erg graag testten. De nagelstickers beloven tot 10 dagen te blijven zitten, dat ging ik natuurlijk testen. 11 dagen heb ik in totaal deze stickers opgehad, benieuwd naar het resultaat? Kijk dan zeker even verder!

Als eerst eventjes wat informatie over deze ontzettend leuke stickers van Sally Hansen die er echt in heel veel soorten printjes te koop zijn. Ze zijn gemaakt van echte nagellak en daardoor ook weer makkelijk te verwijderen zijn met een nagellak remover. In de verpakking zit een vijltje, bokkenpootje en 16 nagelstickers.

Zo werken de nagelstickers dus!

Even een lijstje met ingrediënten voor de liefhebbers!

Dit zit er allemaal in de verpakking. 2 setjes met stickers met elk 8 stickers in allemaal verschillende formaten. Een vijltje om de stickers mee op maat te vijlen en een bokkenpootje om ze goed aan te kunnen drukken op de plekken waar je zonder niet goed bij kan komen.

Instructies hoe je het best kan beginnen met deze stickers.

En zo ga je dan te werk!

Dit is één setje met stickers (bedoeld voor 1 hand) zoals je kan zien zitten er erg veel soorten maten tussen, dus voor iedereen zit er wel een goede maat tussen. Zelfs voor mij met mijn smalle nagels.

Het aanbrengen gaat heel makkelijk maar voorzichtigheid is wel geboden. Omdat ze stickers zo dun en flexibel zijn trek je snel de sticker kapot (zoals je kan zien op het velletje waar hij op zat). De sticker plakt erg goed, dus zorg dat je hem meteen goed aan brengt op je nagel. Als hij goed zit kan je de bovenkant eraf vijlen. Het is erg fijn dat de stickers zo flexibel zijn, want zo heb je geen last van deukjes en dat het op sommige plekken dubbel gevouwen zit.

Na het vijlen hou je dit resultaat over, ziet er goed uit toch?

Na het doen van al mijn nagels was het wel een beetje een slagveld, maar voor een goed doel natuurlijk, want het resultaat mag er zeker zijn!

Dit is dan het resultaat, ziet er goed uit niet? De stickers kan je makkelijk aandrukken met het handige bokkenpootje. Ook het dubbel gevouwen stukje sticker dat je op mijn wijsvinger ziet was na een dag weggetrokken.

En dit zijn mijn nagels dan na 11 dagen. In deze 11 dagen heb ik elke dag gedouched, gewerkt, 3 dagen intensief carnaval gevierd en er eigenlijk niet voorzichtig mee gedaan. En ik vind het resultaat echt super goed, het blijft vrijwel perfect zitten met hier en daar een klein chipje en natuurlijk wel wat tipwear, maar dat zou je kunnen voorkomen door een topcoat te gebruiken, maar ik wilde ze eerst zo testen.

Ook zijn ze weer makkelijk te verwijderen met nagellakremover. Ik moest wel wat harder boenen, maar je kreeg ze er wel gemakkelijk af!

En wat je overhoudt zijn mooie nagels en niet zoals ik met de Sylvie Nails had, dat ze helemaal beschadigd waren.

Het mag wel duidelijk zijn, ik ben echt razend enthousiast over deze nagelstickers, na de Sylvie fails durfde ik het eigenlijk niet meer aan, maar deze blijven echt goed zitten. Voelen heel prettig aan, het is zeg maar niet als je door je haar heen gaat dat alles achter de stickers blijft haken en dat soort dingen. En je kunt ze ook nog weer eens heel gemakkelijk verwijderen zonder je nagels te beschadigen.

Dus mocht je op zoek zijn naar goede nagelstickers met leuke printjes? Dan zit je bij Sally Hansen helemaal goed. De setjes zijn te koop voor € 11,99 onder andere bij de ICI Paris XL

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

51 reacties

  1. Dit ziet er echt super goed uit! Ik heb alleen maar waardeloze nagelstickers geprobeerd en ben een beetje huiverig voor stickers. Deze stickers wil ik dan toch wel eens proberen!

  2. Ik kreeg ook al een beetje mee op Instagram, maar fijn dat je zo tevreden bent over deze nagelstickers van Sally Hansen! Ze lijken me heel erg fijn, wat er nog op zit na 11 dagen is echt veel, mooi hoor :)

  3. Deze zijn echt super! Ik heb er zelf ook twee setjes van, en die blijven echt lang zitten. Het aanbrengen is ook erg makkelijk, wel voorzichtig omdat het erg dun is maar dat zijn de meeste meiden met nagellak zowieso wel ;-)
    Leuke review!

  4. De nagelstickers zien er heel goed uit. De nagelstickers van Hema zijn ook echte fails wat mij betreft. Ik durfde het ook niet meer aan, maar dit zou ik wel een keer willen proberen. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *