Search
Close this search box.

Sally Hansen Miracle Gel Summer

 photo Sally Hansen Miracle Gel Summer_zpsfck0zixc.png

De Sally Hansen Miracle Gel nagellak is een groot succes, dat weten we allemaal ondertussen wel. Omdat het zo een succes is kwamen er al een paar kleuren speciaal voor de lente uit. Maar dan kunnen we de zomer natuurlijk ook niet overslaan. Voor de zomer komen ze met vijf  kleuren die ze graag weer even in het zonnetje zetten. Ik laat ze jullie graag laat zien!

 photo Sally Hansen Miracle Gel Summer1_zps0kxway7n.png

Gellak is hot, helemaal voor thuis gebruik. De lampen hebben we een beetje gehad, want dat is toch eigenlijk niet makkelijk en snel genoeg. Een gellak zonder lamp, dat is het tegenwoordig. Menig merk heeft al een gellak met een speciale top en base coat. Ik denk dat die van Sally Hansen op dit moment toch wel het populairst ik. Wat ik stiekem niet heel erg snap, want bij mij blijft het niet heel veel langer zitten dan een normale lak.

Maar ik moet er dan wel bij zeggen dat ik de lakken van Sally Hansen echt heel erg prettig vind en ze daarom graag gebruik. Ze hebben een fijn kwastje, een prettige structuur en vaak ook nog eens leuke kleuren. De houdbaarheid mag dan niet ‘geweldig’ zijn, het comfort van deze lakken zeker wel.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Summer3_zpsawxxau28.png

Speciaal voor de zomer komt Sally Hansen dus met vijf nieuwe kleuren Miracle Gel. Deze vier kleuren en nog een toffe donker roze lak. De kleuren voor deze zomer zijn:

 • 420 Tea Party – zacht blauw
 • 220 Pink Tank – donker roze
 • 340 Hydro Electric – donker blauw
 • 320 Short Cir-Cute – fel oranje
 • 310 Shock Wave – lief roze

De topcoat heb je trouwens wel nodig voor het langhoudende effect. Deze moet je er apart bij kopen maar kan je wel in combinatie met alle Miracle Gel lakken gebruiken.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Summer4_zpsztj5cuno.png

Zoals ik al zei vind ik de lakken van Sally Hansen echt heel erg fijn lakken. Samen in combinatie met OPI en Essie vind ik dit wel één van de fijnste lakken die er zijn. Ze hebben een erg prettige structuur, lakken erg makkelijk en hebben een ideaal borsteltje met een goed afgeronde onderkant. De kleuren dekken meestal met twee laagjes en zijn snel droog. Helaas vind ik wel dat de Miracle Gel niet bijzonder lang blijft zitten, maar toch draag ik de lakken met plezier. De flesjes hebben trouwens ook een lekkere grote inhoud van 14,7 ml.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Summer5_zpsll3p6vgt.png

Tea Party

Tea Party is een hele frisse blauwe kleur, ideaal voor de zomer. Hij ziet er echt fantastisch uit op je nagels. Helaas dekt hij net niet met twee laagjes.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Summer6_zpsiju5r1c9.png

Hydro Electric

Een donker blauw lakje die me aan prachtige stranden doet denken. Ik vind het niet meteen een zomers kleurtje maar hij ziet er wel tof uit. Dekt met twee laagjes.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Summer7_zpsksc5nyiz.png

Shock Wave

Een lieve kleur roze kan natuurlijk niet ontbreken aan een zomerse en vrolijke collectie. Wel een beetje een standaard kleur, maar dat maakt hem niet minder leuk. Dekt met twee laagjes.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Summer8_zpsnzv3pwal.png

Short Cir-Cute

Normaal ben ik niet zo een fan van oranje nagellak, maar deze vind ik echt heel erg tof! Dit is pas echt de zomer op de nagels. Dekt net niet mooi met twee laagjes.

Pink Tank

Toevallig vond ik deze swatch nog bij een ouder artikel van mij. Een lekkere vrolijke roze kleur die dekt met twee laagjes.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Summer2_zps6iw8lwrc.png

Wil je een lak die echt fijn lakt en ook nog langer blijft zitten – de meeste mensen zijn namelijk wel enthousiast -, dan is de Miracle Gel van Sally Hansen zeker iets voor jou. Een flesje kost € 11,99 en zijn te koop bij verschillende drogisterijen zoals de Etos. Bol.com heeft nu trouwens een leuke actie met 25% korting op alle Miracle Gel lakken van Sally Hansen, kleine tip! De lakken zijn trouwens niet nieuw, alleen in de spotlight gezet voor de zomer.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

 1. Leuke kleurtjes! Ik vind de Miracle Gel lak ook ‘gewoon’ heel fijn, maar ook bij mij blijven ze niet echt bijzonder veel langer zitten dan ‘normale’ nagellak van vergelijkbare merken.

 2. Mooie kleurtjes! Mijn ervaring met deze nagellak is dat het zeker wel een week mooi blijft voordat het begint te chippen, merk dus wel verschil met gewone nagellak.

 3. Ik had het dus ook met die oranje/gele nagellak. Had niet gedacht dat ik die zo leuk zou vinden, maar vind het echt een geweldig kleurtje. xxx Lucinda

  1. Ik heb meerdere positieve reviews gezien hoor! Ik heb het namelijk aangeschaft naar aanleiding van een blog en ben zelf super enthousiast!! Het blijft bij mij een week goed! Normaal gesproken heb ik na 2 dagen al flinke chips. Bij deze na een week pas. Ik doe er alles mee, ook schoonmaken e.d. En ik heb een kantoorbaan, lees: de hele dag typen = niet heel bevorderlijk voor nagellak meestal :p

 4. Ik ben zo benieuwd naar deze lakjes, ik moet ze echt eens gaan kopen. Leuke kleurtjes zitten er in de collectie, alleen de gele is niet zo mijn ding.

 5. Tea Party is echt mijn favoriet, het is zo’n mooi kleurtje. Momenteel draag ik Pink Tank op mijn teennagels hihi

 6. Huh wat raar, tea party heb ik al vanaf het begin dat de Sally Hansen lakken in de Etos liggen. Zo´n driekwart jaar.

  Maar verder leuk kleuren en fijne nagellak :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *