Search
Close this search box.

Sally Hansen Miracle Gel Spring ’15

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring_zpsilmnuice.png

Sally Hansen heeft met haar Miracle Gel een nieuwe weg ingeslagen met de gel nagel trend. Met deze lakken heb je geen lamp meer nodig en blijft het ook erg lang goed zitten. Het is echt een enorme hit geworden en de lakken waren bijna niet aan te slepen. Daarom vond Sally Hansen het wel tijd voor een paar nieuwe kleuren voor de lente en ik laat ze jullie natuurlijk graag zien.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring4_zpski3oixh4.png

In totaal zijn er vijf nieuwe kleuren, ook nog een vrolijke pastel gele kleur maar die heb ik niet ontvangen om te laten zien. Maar wel deze prachtige vier andere kleuren, ik krijg er meteen lente kriebels van. Sally Hansen was de eerste die met deze technologie uit kwam en met succes. Het is echt ontzettend makkelijk in gebruik je brengt eerst je favoriete kleur Miracle Gel lak aan en lakt hem daarna af met de speciale topcoat – in het zwarte flesje – en laat het goed drogen. De lak kan daarna tot wel 2 weken perfect blijven zitten.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring2_zpsb6stfu7u.png

 

De frisse lente collectie bestaat uit de volgende kleuren:

 • 370 Sugar Fix
 • 380 Malibu Peach
 • 390 Lemon Heaven
 • 410 Wet My Whistle
 • 430 Crème de la Crème

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring3_zpsgra8gjwj.png

De kwastjes en structuur zijn zoals we gewend zijn van Sally Hansen. Ik vind de kwastjes van dit merk heel fijn omdat ze lekker breed en plat zijn waardoor je er goed en netjes mee kan lakken. De onderkant is mooi afgebogen zodat je hem mooi kan vormen naar je nagels. Ook de structuur is perfect, niet te dik en niet te dun waardoor het heel gemakkelijk lakt.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring6_zpswavceyuw.png

Malibu Peach

Een echte knallende perzikkleur voor de lente, ik vind hem echt heel tof. Dekt perfect met twee laagjes.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring7_zpsl6uk1ikf.png

Crème de la Crème

Stiekem had ik verwacht dat deze niet met twee laagjes zal dekken, maar toch! Het heeft een prachtige nude kleur met subtiele shimmers.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring8_zpsyswhca2t.png

Wet My Whistle

Alsof ik in een prachtig groen grasveld lig te genieten van de zon, een heerlijk zomers kleurtje dat dekt met twee lagen.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring5_zpsma1klpk4.png

Sugar Fix

Als de lucht zo blauw is dan weten we dat het prachtig weer is. Helaas is dat op dit moment ver te zoeken maar we blijven hopen. Dekt perfect met twee laagjes.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring1_zpszf4c1bus.png

De Sally Hansen Miracle Gel lentecollectie lakken zijn vanaf nu te koop bij onder andere Etos, DA, ICI Paris XL en andere winkels voor € 11,99 per stuk. Wat vinden jullie van deze vrolijke lente lakken?

Deze producten heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

 1. Wat een vrolijke kleurtjes! Je ziet niet vaak een nude lak dat na twee laagjes al zo mooi dekt. Helaas blijft bij mij de miracle gel niet zo lang zitten, maar de kleurkeuze is fantastisch.

 2. Ik vind de Sally Hansen Miracle Gel nagellak persoonlijk niet zo fijn. Misschien ligt het aan mijn nagels, maar zelfs bij het goed laten drogen van de nagellak wordt hij streperig bij het aanbrengen van de topcoat. Wel vind ik deze lente-kleurtjes echt heel zoet!

 3. Wat een leuke vrolijke kleurtjes zeg en fijn dat de crème kleur ook zo goed dekt, die zag ik ook niet aankomen. Wet My Whistle is toch wel mijn favoriet, maar groen vind ik dan ook helemaal geweldig. xxx Lucinda

 4. Ik vind malibu peach echt prachtig! Al ben ik zelf geen fan van Sally Hansen. Ik gebruik liever gellakjes van een ander merk. Ik merk dat Sally Hansen voor de prijs die ze vragen toch niet de kwaliteit brengen die je zou mogen verwachten.

 5. Lekkere frisse kleurtjes! Ik moet eerlijk zeggen dat deze nagellak niet echt veel langer houd dan andere merken. Helaas blijft nagellak bij mij nooit heel lang zitten.

 6. Erg leuke kleurtjes! Ik vind ze toch nog steeds vrij prijzig voor nagellak omdat je toch ook meteen die “zwarte” erbij moet kopen, maar ooit ga ik het doen haha

 7. Ik ben niet zo tevreden over de miracle nagellak. Ik heb de zwarte en de volgende dag had ik al een paar lelijke “chips”. dat heb ik zelfs nog niet met gewone nagellak.

 8. Sugar fix vind ik prachtig! Echt een heel mooi blauw kleurtje, in de aanbieding eens proberen. Blijft het een beetje goed zitten? Met een week zonder chips ben ik al blij.

 9. Wauw ziet er fantastisch uit! Als nagellakverslaafde kan je nooit genoeg flesjes en kleurtjes hebben, dus hebben hebben hebben! Ik ken dit merk niet en het is de eerste keer dat ik erover lees, dus ik zou nog wel overwegen om een flesje te kopen :) Dank je voor de review! Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *