Sally Hansen Miracle Gel Spring ’15

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring_zpsilmnuice.png

Sally Hansen heeft met haar Miracle Gel een nieuwe weg ingeslagen met de gel nagel trend. Met deze lakken heb je geen lamp meer nodig en blijft het ook erg lang goed zitten. Het is echt een enorme hit geworden en de lakken waren bijna niet aan te slepen. Daarom vond Sally Hansen het wel tijd voor een paar nieuwe kleuren voor de lente en ik laat ze jullie natuurlijk graag zien.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring4_zpski3oixh4.png

In totaal zijn er vijf nieuwe kleuren, ook nog een vrolijke pastel gele kleur maar die heb ik niet ontvangen om te laten zien. Maar wel deze prachtige vier andere kleuren, ik krijg er meteen lente kriebels van. Sally Hansen was de eerste die met deze technologie uit kwam en met succes. Het is echt ontzettend makkelijk in gebruik je brengt eerst je favoriete kleur Miracle Gel lak aan en lakt hem daarna af met de speciale topcoat – in het zwarte flesje – en laat het goed drogen. De lak kan daarna tot wel 2 weken perfect blijven zitten.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring2_zpsb6stfu7u.png

 

De frisse lente collectie bestaat uit de volgende kleuren:

 • 370 Sugar Fix
 • 380 Malibu Peach
 • 390 Lemon Heaven
 • 410 Wet My Whistle
 • 430 Crème de la Crème

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring3_zpsgra8gjwj.png

De kwastjes en structuur zijn zoals we gewend zijn van Sally Hansen. Ik vind de kwastjes van dit merk heel fijn omdat ze lekker breed en plat zijn waardoor je er goed en netjes mee kan lakken. De onderkant is mooi afgebogen zodat je hem mooi kan vormen naar je nagels. Ook de structuur is perfect, niet te dik en niet te dun waardoor het heel gemakkelijk lakt.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring6_zpswavceyuw.png

Malibu Peach

Een echte knallende perzikkleur voor de lente, ik vind hem echt heel tof. Dekt perfect met twee laagjes.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring7_zpsl6uk1ikf.png

Crème de la Crème

Stiekem had ik verwacht dat deze niet met twee laagjes zal dekken, maar toch! Het heeft een prachtige nude kleur met subtiele shimmers.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring8_zpsyswhca2t.png

Wet My Whistle

Alsof ik in een prachtig groen grasveld lig te genieten van de zon, een heerlijk zomers kleurtje dat dekt met twee lagen.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring5_zpsma1klpk4.png

Sugar Fix

Als de lucht zo blauw is dan weten we dat het prachtig weer is. Helaas is dat op dit moment ver te zoeken maar we blijven hopen. Dekt perfect met twee laagjes.

 photo Sally Hansen Miracle Gel Spring1_zpszf4c1bus.png

De Sally Hansen Miracle Gel lentecollectie lakken zijn vanaf nu te koop bij onder andere Etos, DA, ICI Paris XL en andere winkels voor € 11,99 per stuk. Wat vinden jullie van deze vrolijke lente lakken?

Deze producten heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Denise
  2 april 2015 at 06:15

  Sugar Fix is echt perfect! Wat een prachtige lente kleurtjes!

 • Reply
  Akosua
  2 april 2015 at 06:23

  Wat een vrolijke kleurtjes! Je ziet niet vaak een nude lak dat na twee laagjes al zo mooi dekt. Helaas blijft bij mij de miracle gel niet zo lang zitten, maar de kleurkeuze is fantastisch.

 • Reply
  Laura
  2 april 2015 at 06:45

  Ik vind de Sally Hansen Miracle Gel nagellak persoonlijk niet zo fijn. Misschien ligt het aan mijn nagels, maar zelfs bij het goed laten drogen van de nagellak wordt hij streperig bij het aanbrengen van de topcoat. Wel vind ik deze lente-kleurtjes echt heel zoet!

 • Reply
  anouk
  2 april 2015 at 06:45

  Oehh sugar fix moet ik gaan toevoegen aan mijn colletie, ik ben echt fan van deze lakjes

 • Reply
  lucindainwonderland
  2 april 2015 at 07:07

  Wat een leuke vrolijke kleurtjes zeg en fijn dat de crème kleur ook zo goed dekt, die zag ik ook niet aankomen. Wet My Whistle is toch wel mijn favoriet, maar groen vind ik dan ook helemaal geweldig. xxx Lucinda

 • Reply
  klaartje
  2 april 2015 at 07:08

  Ik heb er ook een paar kleurtjes van. Heel fijn. Die groene is echt super voor de lente en de zomer! x

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  2 april 2015 at 07:15

  De hele lichte en blauwe kleur zijn echt gaaf! Fijn dat ze in 2 laagjes dekken.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Eline
  2 april 2015 at 08:04

  Wat een gave kleurtjes! Helemaal klaar voor de lente!

 • Reply
  Nicolish
  2 april 2015 at 08:14

  Wat een prachtige kleurtjes! Ik ben echt enorm fan van deze collectie. Ik heb zelf toevalling nu ook Sugar Fix op!

 • Reply
  Daniëlle Springer
  2 april 2015 at 08:45

  Ik wil nog steeds iets proberen hiervan! Ben heel erg benieuwd :) Het zijn in ieder geval wel lente proof kleurtjes.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  2 april 2015 at 09:34

  Daar zitten enkele leuke kleuren tussen. Dat peachy kleurtje is mijn favoriet

 • Reply
  Melissa
  2 april 2015 at 09:36

  Oe, ik vind creme de la creme wel een heel gaaf nude tintje! Mooie foto’s ook!

 • Reply
  lonneke
  2 april 2015 at 09:49

  Oh wat een mooie tinten!
  Creme de la creme is zeker weten mijn favoriet. De perfecte nude kleur als je het mij vraagt!
  Liefs Lonneke

 • Reply
  brightmorningdew
  2 april 2015 at 10:23

  Oeh Malibu Peach en Sugar Fix zien er echt heel tof uit!

 • Reply
  Marie Beauty
  2 april 2015 at 10:30

  crème de la crème is mijn favoriet !

 • Reply
  Naomi
  2 april 2015 at 10:32

  Echt hele leuke kleurtjes zeg! En ze lakken ook mooi.

  x

 • Reply
  Lydia
  2 april 2015 at 10:44

  Ik vind malibu peach echt prachtig! Al ben ik zelf geen fan van Sally Hansen. Ik gebruik liever gellakjes van een ander merk. Ik merk dat Sally Hansen voor de prijs die ze vragen toch niet de kwaliteit brengen die je zou mogen verwachten.

 • Reply
  Chayenne
  2 april 2015 at 11:44

  Ik ben hier zo benieuwd naar!

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  2 april 2015 at 12:16

  Lekkere frisse kleurtjes! Ik moet eerlijk zeggen dat deze nagellak niet echt veel langer houd dan andere merken. Helaas blijft nagellak bij mij nooit heel lang zitten.

 • Reply
  femketje
  2 april 2015 at 12:18

  super lieve kleurtjes!

 • Reply
  Tess Evea
  2 april 2015 at 13:43

  Mooie kleurtjes, erg lieflijk!

 • Reply
  Elise Joanne
  2 april 2015 at 15:04

  He, mijn tafel! Haha! :)

 • Reply
  Manon
  2 april 2015 at 15:33

  Wauw dat ziet er allemaal erg mooi uit!

 • Reply
  chucky1012
  2 april 2015 at 16:20

  Erg mooie kleuren ;-)

 • Reply
  Miranda
  2 april 2015 at 16:50

  CRÈME DE LA CRÈME vind ik een prachtige kleur!

 • Reply
  Margot
  2 april 2015 at 17:52

  Wat een lieve en zomerse kleurtjes!

 • Reply
  Mirjam
  2 april 2015 at 20:10

  Oh dit zijn erg lieve zachte kleurtjes! Vooral de perzikachtige vind ik erg mooi :)

 • Reply
  Melana
  2 april 2015 at 21:12

  Wat een leuke kleurtjes! Echte zomerse kleuren. :-)

 • Reply
  Nienke
  3 april 2015 at 00:01

  Erg leuke kleurtjes! Ik vind ze toch nog steeds vrij prijzig voor nagellak omdat je toch ook meteen die “zwarte” erbij moet kopen, maar ooit ga ik het doen haha

 • Reply
  sonja
  3 april 2015 at 11:50

  Ik ben niet zo tevreden over de miracle nagellak. Ik heb de zwarte en de volgende dag had ik al een paar lelijke “chips”. dat heb ik zelfs nog niet met gewone nagellak.

 • Reply
  Johanneke
  3 april 2015 at 23:59

  Sugar fix vind ik prachtig! Echt een heel mooi blauw kleurtje, in de aanbieding eens proberen. Blijft het een beetje goed zitten? Met een week zonder chips ben ik al blij.

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  6 april 2015 at 21:42

  Wauw ziet er fantastisch uit! Als nagellakverslaafde kan je nooit genoeg flesjes en kleurtjes hebben, dus hebben hebben hebben! Ik ken dit merk niet en het is de eerste keer dat ik erover lees, dus ik zou nog wel overwegen om een flesje te kopen :) Dank je voor de review! Liefs! x

 • Laat een reactie achter