Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Ben jij al ‘ready to party’ voor de feestdagen? Niet? Dat is niet erg, want Sally Hansen helpt jou daar een handje bij! En wel met een hele leuke collectie voor de feestdagen. De collectie wordt uitgebracht in de razend populaire Miracle Gel collectie, die je in combinatie met de speciale topcoat moet gebruiken voor dagenlang een perfecte manicure! Ik laat je deze drie feestelijke kleuren graag zien.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Volgens mij kent tegenwoordig iedereen wel de Sally Hansen Miracle Gel lakken, want ze zijn echt razend populair. Ook niet gek dat Sally Hansen nu ook limited editions met deze lijn uitbrengt. De Sally Hansen belooft met deze lak en de nieuwe 2.0 topcoat tot 2 weken perfect te blijven zitten. Nou heb ik deze lakken al redelijk vaak gedragen en bij mij halen ze net een week, maar alsnog vind ik dat een prima resultaat.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

In totaal zijn er zes verschillende kleuren in de Ready To Party collectie:

 • 700 Boho a Go Go – paars
 • 555 Bordeaux Glow – roze
 • 680 Rhapsody Red – rood
 • 510 Game of Chromes – goud
 • 550 Hunger Flames – paars
 • 670 Buffalo Nickel – zilver

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Ik vind de lakken van de Sally Hansen Miracle Gel altijd heel erg prettig lakken. Ze hebben een fijne textuur die gemakkelijk aanbrengt. En in combinatie met het handige platte kwastje met een afgeronde onderkant gaat het helemaal makkelijk. Dit maakt het qua lak comfort toch wel één van mijn favoriete merken. Laten we naar de swatches gaan kijken, elke lak heeft twee laagjes aangebracht.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Buffalo Nickel

Een stoere zilveren kleur, maar ik moet eerlijk toegeven dat het niet helemaal mijn stijl is. Ik denk dat hij trouwens net wat mooier dekt met drie laagjes.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Hunger Flames

Bij het woord ‘flames’ moet ik eigenlijk meteen aan een rode kleur denken, maar deze is toch echt paars. Hij heeft een hele mooie shimmer in de lak waardoor hij erg mysterieus wordt.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Rhapsody Red

Ik denk dat dit toch wel de mooiste kleur uit de collectie is. Het is een hele mooie klassieke rode kleur met een glans waar je u tegen zegt. Heel erg mooi voor bij een zwart klassiek jurkje.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Maar eerlijk, ik vind de collectie leuk, maar niet echt heel erg spannend. Als ik het zo zie zijn het mooie kleuren, maar of ik het echt een party collectie voor de feestdagen vind weet ik niet. Maar dat kan misschien wel aan mijn smaak liggen. De kwaliteit van lakken is in ieder geval erg prettig en de lakken blijven bij mij tot een week goed zitten! De Sally Hansen Miracle Gel lakken zijn voor € 11,99 te koop en de Top Coat 2.0 kost ook € 11,99. Sally Hansen is onder andere te koop bij de Etos, Kruidvat en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Miss
  26 november 2016 at 15:30

  Klopt leuke collectie maar niet echt zo spannend! Maar die rode kleur is wel mooi!

 • Reply
  Melissa
  26 november 2016 at 15:49

  Die rode is wel heel gaaf! Niet super vernieuwend, maar misschien ligt dat aan mij hoor. Ik heb ook gewoon te veel! Haha.

 • Reply
  Kim
  26 november 2016 at 17:11

  Ik heb de paarse al een paar maanden in bezit.. Weet niet zo goed waarom ze hem nu als limited edition uitbrengen?

 • Reply
  Natalie
  26 november 2016 at 19:46

  Inderdaad niet heel erg spannend! Toch vind ik die rode kleur wel heel mooi!

 • Reply
  hillybillybeauty
  26 november 2016 at 20:31

  De zilvere vind ik wel erg leuk voor de heb ;-)

 • Reply
  Beautyjuf
  27 november 2016 at 10:05

  Ik vind het mooie tinten, maar ze zijn niet voor mij weggelegd ;-) Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van de glans die ik erin aantref.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  27 november 2016 at 13:19

  Ik vind de rode inderdaad het mooiste van de drie.

 • Reply
  rachel
  28 november 2016 at 12:19

  idd niet spannend maar wel heel leuk vind ik

 • Reply
  Mariska
  28 november 2016 at 16:00

  Niet zulke hele bijzondere kleuren, maar toch vind ik de zilveren en de rode wel de mooiste. Zeker met de komende feestdagen :)

 • Laat een reactie achter