Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Ben jij al ‘ready to party’ voor de feestdagen? Niet? Dat is niet erg, want Sally Hansen helpt jou daar een handje bij! En wel met een hele leuke collectie voor de feestdagen. De collectie wordt uitgebracht in de razend populaire Miracle Gel collectie, die je in combinatie met de speciale topcoat moet gebruiken voor dagenlang een perfecte manicure! Ik laat je deze drie feestelijke kleuren graag zien.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Volgens mij kent tegenwoordig iedereen wel de Sally Hansen Miracle Gel lakken, want ze zijn echt razend populair. Ook niet gek dat Sally Hansen nu ook limited editions met deze lijn uitbrengt. De Sally Hansen belooft met deze lak en de nieuwe 2.0 topcoat tot 2 weken perfect te blijven zitten. Nou heb ik deze lakken al redelijk vaak gedragen en bij mij halen ze net een week, maar alsnog vind ik dat een prima resultaat.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

In totaal zijn er zes verschillende kleuren in de Ready To Party collectie:

  • 700 Boho a Go Go – paars
  • 555 Bordeaux Glow – roze
  • 680 Rhapsody Red – rood
  • 510 Game of Chromes – goud
  • 550 Hunger Flames – paars
  • 670 Buffalo Nickel – zilver

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Ik vind de lakken van de Sally Hansen Miracle Gel altijd heel erg prettig lakken. Ze hebben een fijne textuur die gemakkelijk aanbrengt. En in combinatie met het handige platte kwastje met een afgeronde onderkant gaat het helemaal makkelijk. Dit maakt het qua lak comfort toch wel één van mijn favoriete merken. Laten we naar de swatches gaan kijken, elke lak heeft twee laagjes aangebracht.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Buffalo Nickel

Een stoere zilveren kleur, maar ik moet eerlijk toegeven dat het niet helemaal mijn stijl is. Ik denk dat hij trouwens net wat mooier dekt met drie laagjes.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Hunger Flames

Bij het woord ‘flames’ moet ik eigenlijk meteen aan een rode kleur denken, maar deze is toch echt paars. Hij heeft een hele mooie shimmer in de lak waardoor hij erg mysterieus wordt.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Rhapsody Red

Ik denk dat dit toch wel de mooiste kleur uit de collectie is. Het is een hele mooie klassieke rode kleur met een glans waar je u tegen zegt. Heel erg mooi voor bij een zwart klassiek jurkje.

Sally Hansen Miracle Gel Ready To Party

Maar eerlijk, ik vind de collectie leuk, maar niet echt heel erg spannend. Als ik het zo zie zijn het mooie kleuren, maar of ik het echt een party collectie voor de feestdagen vind weet ik niet. Maar dat kan misschien wel aan mijn smaak liggen. De kwaliteit van lakken is in ieder geval erg prettig en de lakken blijven bij mij tot een week goed zitten! De Sally Hansen Miracle Gel lakken zijn voor € 11,99 te koop en de Top Coat 2.0 kost ook € 11,99. Sally Hansen is onder andere te koop bij de Etos, Kruidvat en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Niet zulke hele bijzondere kleuren, maar toch vind ik de zilveren en de rode wel de mooiste. Zeker met de komende feestdagen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *