Sally Hansen Miracle Gel 2.0 + nieuwe kleuren

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.0_zpslchsfqoq.png

De Sally Hansen Miracle Gel is een groot succes. Het is ontzettend populair en de lakken zijn bijna niet aan te slepen. Voor degenen die het gemist hebben, de Sally Hansen Miracle Gel is een gellak waarbij je geen lamp nodig hebt, alleen een speciale lak en topcoat waardoor je lak tot 14 dagen perfect blijft zitten. Alleen successen worden altijd verbeterd, vandaar dat er nu de 2.0 versie aankomt. Ik vertel jullie het verschil!

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.03_zpsg6bzbn3w.png

De Sally Hansen Miracle Gel is echt een groot succes, de kans ik groot dat jullie ook een lak met een topcoat hebben aangeschaft, want iedereen was er ontzettend enthousiast over. Ik zelf trouwens wat minder, bij mij bleef de 1.0 versie niet langer zitten dan een normale lak. Maar nu de lak, of eigenlijk alleen de topcoat vernieuwd is ben ik heel erg benieuwd naar wat er dan precies veranderd is en of deze versie ook echt langer blijft zitten dan een normale lak.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.02_zpsyzjdodmc.png

Bigger is bettter, dat was het uitgangspunt van deze vernieuwde 2.0 topcoat. Deze topcoat is 2 keer dikker en geeft daarom 2 keer meer volume. Je voelt ook echt dat deze topcoat een stuk dikker is dan normaal. Met het lakken merk je er trouwens niets van, het is geen dikke of stroperige lak. Alle topcoats worden vanaf oktober vervangen voor de 2.0 topcoat. De oude verdwijnt dus uit de schappen. De lakken blijven wel precies hetzelfde, maar wel met 10 nieuwe kleuren uit de Tribal Vibe en Boho Chic collectie.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.04_zpsxzejxdra.png

De potjes van Sally Hansen zijn altijd lekker aan de maat met hun 14,7 ml. De kwastjes vind ik altijd heel erg fijn, ze zijn lekker plat met een afgeronde onderkant. De structuur van deze lakken is ook erg fijn, eigenlijk precies goed. Laten we snel naar de nieuwe kleuren kijken, ik heb er 8 van de 10 om aan jullie te laten zien.

Ik gebruik mijn oude camera weer, dus moet weer even zoeken naar de goede instellingen en door het zonlicht zijn ze niet zo mooi geworden als ik wilde. Ook merk ik meteen dat de kleuren van deze camera een stuk minder mooi zijn dan die van de D5500.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.06_zpsq7xmw2sx.png

Cream of the Crop

Een heel subtiel lakje die ideaal is voor een french manicure. Na twee laagjes dekt hij niet en is hij semi-transparant.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.08_zps4pqs4yae.png

Mintage

Liefde voor dit prachtige mint kleurtje en dekt perfect met twee lagen. Ik vind hem fantastisch.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.09_zpsuo3hin1n.png

Rhythm & Blue

Een lekker speels en vrolijk kleurtje blauw die perfect bij de herfst past, hier word ik vrolijk van! Dekt met twee lagen.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.010_zpsf1jvzmwd.png

Tribal Sun

Lekker knallend oranje met een beetje een bruine ondertoon, echt een herfstkleur. Dekt met twee lagen.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.011_zpsfvrdbtic.png

Beatnik

Als je het lakje zo ziet in het potje vind ik hem niet veel aan, maar op je nagels knalt hij echt. Dekt met twee laagjes.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.012_zpsglssfnea.png

Rhapsody Red

Dit vind ik echt één van de mooiere kleuren rood en ben hier dan ook echt verliefd op. Dekt met twee lagen.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.013_zpsk13es1yd.png

Buffalo Nickel

Dit vind ik meer een lak voor de kerstdagen, maar bijzonder is hij wel. Voor maximaal effect raad ik je twee lagen aan.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.07_zpskxq6wsgr.png

Totem-ly Yours

Dit is mijn persoonlijke favoriet, een prachtige nude kleur. De kleur op de foto hieronder komt trouwens beter uit. Dekt met één laag.

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.05_zpsnfalzgyp.png

En dan natuurlijk de grote hamvraag, blijft het tot 14 dagen perfect zitten? Nee, de 14 dagen haalt hij bij mij niet, maar hij heeft het een hele volle week volgehouden. Andere nagels zullen zelfs langer mooi blijven, maar mijn wijsvinger begon helemaal te chippen na 6 dagen dus ik vond het wel mooi geweest. Ik ben echt onder de indruk van de houdbaarheid. Want je hebt geen last van tipwear of chips binnen 6 dagen en dat vind ik echt goed!

 photo Sally Hansen Miracle Gel 2.01_zps0mcxbjvd.png

Voordelen:

 • Veel verschillende kleuren
 • De nieuwe topcoat blijft veel langer zitten
 • De topcoat geeft de lak een hele mooie glans
 • Hij lakt ontzettend fijn

Nadelen:

 • De lakt breekt al met 3 dagen, als je goed kijkt zie je overal scheuren
 • Het duurt ontzettend lang voordat de lak droog is. Aangeraden wordt een kwartier, maar trek er maar een paar uur voor uit om écht goed hard te laten worden.

Ik vind het echt een geweldige verbetering, ik vind hem echt veel beter dan zijn voorganger. Het enige nadeel vind ik de ontzettend lange droogtijd. Er staat een kwartier voor dat hij droog is. Dat klopt ook wel, maar echt hard is hij dan nog niet. Je kan er dus niet mee naar bed, heftig in je tas grabbelen of je veters strikken. Daar moet je echt een paar uur mee wachten. Ik lakte mijn nagels om half 8 en ging om half 12 slapen en de volgende dag stond het printje van mijn dekbed overal in mijn nagels.

Voor de rest kan ik alleen maar lovend zijn en de nieuwe kleuren vind ik super tof! De vernieuwde Sally Hansen topcoat € 11,99 moet vanaf oktober in de winkels liggen en vervangt de oude topcoat. De nieuwe kleuren zijn vanaf half oktober verkrijgbaar bij onder andere de Etos, DA en online voor € 11,99.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Calijn
  24 september 2015 at 15:15

  Allereerst, complimenten voor je swatches! Wat een heerlijk prettig gelakte nagels. Zo strak, lekker goed licht, perfect. Maar ik knap af op je laatste alinea (niet jouw fout hoor), want die lange droogtijd is echt niets voor mij. Printjes van je dekbed, oh no… Kun je deze lakjes ook dragen zonder deze topcoat (maar wel bijvoorbeeld Sally Hansen Instadry), of kun je over deze topcoat ook een fastdry topcoat doen? Zou dat helpen?

  • Reply
   Aranka
   24 september 2015 at 15:26

   Ja, dat zou kunnen uitmaken, maar het langhoudende effect heb je dan niet ;).

 • Reply
  Eline
  24 september 2015 at 15:27

  Wat en knallende kleuren! Vooral Beatnik vind ik echt zo gaaf op je nagels! De foto’s zijn echt heel mooi geworden, de kleuren vind ik er heel mooi uitzien

 • Reply
  Lot
  24 september 2015 at 15:37

  Ik was net als jij totaal niet enthousiast over de eerste versie. Normale nagellak blijft op mijn nagels normaal gesproken zeker 6 dagen mooi zonder chips of met hier en daar en minimale chip maar, de Sally Hansen lak begon bij mij al te chippen na een dag of 3. Ik vind het dus aan de ene kant logisch dat ze deze vernieuwen maar aan de andere kant vind ik het wel heeel snel na de lancering van de eerste. Ik ga nu niet de 2.0 topcoat kopen omdat ik dan weer een nieuw flesje moet kopen en ik over de eerste ook al niet enthousiast was. Ook de droogtijd waar je het over hebt lijkt me een drama. In die tijd kan je net zo goed “echte” gel lak aanbrengen.. wel vind ik de kleuren erg mooi maar die hebben andere merken ook.

 • Reply
  Amy
  24 september 2015 at 16:11

  Ze lijken me heel fijn maar wel vrij duur! Overigens zitten er wel hele duidelijke voor en nadelen aan!

 • Reply
  chucky1012
  24 september 2015 at 16:17

  Mooie kleuren maar ik koop ze alleen als in de aanbieding zijn ;-)

 • Reply
  Manon
  24 september 2015 at 16:44

  Wat een mooie kleuren !

 • Reply
  Danielleeee
  24 september 2015 at 16:44

  Wat een prachtige nagellakjes !

 • Reply
  Nicole
  24 september 2015 at 16:52

  Oeh mintage is echt een ontzettend mooie kleur. Wel heel jammer van de droogtijd, bij de eerste versie had ik daar totaal geen last van!

 • Reply
  Kelly
  24 september 2015 at 17:18

  Rhytm and blue, die moet ik echt gaan halen!!

 • Reply
  Tamara
  24 september 2015 at 17:24

  Hele mooie lakjes!!

 • Reply
  manon
  24 september 2015 at 17:37

  Mooie kleuren! Alleen de droogtijd is drama zo te lezen!

 • Reply
  Denise
  24 september 2015 at 19:50

  Wat een prachtige kleuren! Inderdaad heel jammer van de droogtijd, dat is voor mij toch een reden om het niet te kopen..

 • Reply
  Femke
  24 september 2015 at 20:40

  Wauw, lijkt me erg fijne nagellak. Totem-ly yours vind ik érg mooi!

 • Reply
  Sara
  24 september 2015 at 20:49

  Wat zitten er mooie kleurtjes bij. Vooral die laatste 2 nude kleuren vind ik echt ontzettend mooi. Jammer van die dramatisch lange droogtijd. Dat is niets voor mij!
  Complimenten trouwens voor je nagellak skills. Wauw! Je lakt zo ontzettend netjes. Ik ben jaloers.

 • Reply
  Mandy
  24 september 2015 at 20:57

  Wat balen dat de lak zo slecht blijft zitten en vooral dat ‘ie zo langzaam droogt. Dat is niks voor mij, ik ben nogal ongeduldig haha. Ondanks dat vind ik wel dat er leuke kleuren bij zitten, vooral de mintkleur, Tribal Sun en Buffalo Nickel vind ik mooi!

  • Reply
   Aranka
   24 september 2015 at 22:27

   De lak blijft juist wel goed zitten :)!

 • Reply
  Sabine
  24 september 2015 at 22:25

  Hmm vond op zich de oude best ok, maar ik gebruikte en de slly hanssen topcoat en seche vitr erover, daarmee bleef het zeker een dikke 7-9 dagen zitten. Nu wel nieuwsgierig hoe lang deze dan bij mij blijven zitten. En ik doe nogal veel werk met mijn handen :) dozen open trekken bv en klussen momenteel haha. Zal het in de gaten houden!

 • Reply
  Marloes
  24 september 2015 at 22:28

  Wat een prachtige kleuren zitten erbij zeg, wauw! Het mint kleurtje is echt heel mooi!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  24 september 2015 at 22:43

  Ik heb echt net de ‘oude’ topcoat versie gekocht. Had ik beter even kunnen wachten! Ik vind de kleuren echt onwijs mooi van Sally Hanssen maar zo jammer dat het zolang moet opdrogen. Ik ben al helemaal geen stilzitter en als het bij jou al na zo lange tijd nog niet droog is… dan ziet het er voor mij niet rooskleurig uit haha!

 • Reply
  Suzanne
  25 september 2015 at 09:28

  Rhapsody Red is prachtig! Wel jammer dat de nagellak zo langzaam droogt. Ik heb zelf één lakje van Sally Hansen, maar precies daarom draag ik hem eigenlijk nooit.

 • Reply
  Kaylani
  25 september 2015 at 09:45

  Wauw, daar zitten een aantal prachtige kleuren tussen zeg! Fijn dat ze ongeveer een week houden, wel jammer dat er scheuren in komen.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  25 september 2015 at 22:20

  Rhytm and blue vind ik erg mooi

 • Reply
  Rachelkromdijk
  25 september 2015 at 22:47

  Onwijs mooie lakjes prachtig!

 • Reply
  ingridspeijer
  26 september 2015 at 02:37

  Ik was niet onder de indruk, na 1 dag had ik al tipwear.. Dus benieuwd naar deze nieuwe variant…

 • Reply
  Mariëlle
  26 september 2015 at 14:50

  Oh wat een héérlijke kleuren <3

 • Reply
  Kristel
  29 september 2015 at 11:19

  De nagellak was een succes. Maar al zeer snel lieten de haren van het topcoat kwastje allemaal los. Dus dat was een duur potje…

 • Reply
  Esmay
  29 december 2015 at 17:45

  Ik snap het niet. Jouw nagels z’n zo mooi en hebben echt zo’n gel look. Die van mij hebben dat veel minder.

  Ook zit ik nu zo’n 2uur te drogen, maar hard is t nog niet. Komt dit wel?

  Ik hoop dat je een reactie geeft ?

 • Laat een reactie achter