Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Insta-Dri Jelly Belly

Automatische concepten

Sally Hansen heeft een hele leuke nieuwe nagellak collectie, namelijk in samenwerking met Jelly Belly! Je kunt dan natuurlijk al raden dat de kleuren zoet en geïnspireerd op de snoepjes zijn. In totaal zijn er zeven verschillende kleuren lakken en ik laat ze je allemaal met swatches zien!

Automatische concepten

De Insta-Dri lijn is een vrij nieuwe lijn van Sally Hansen. Misschien even leuk om te vertellen waar de lijn voor staat. De Insta-Dri lakken beloven met één laag te dekken en perfect droog te zijn in 60 seconden. Klinkt goed dus! Deze collectie is in samenwerking met de beroemde Jelly Belly snoepjes. Het zijn zomerse lakken waar je je vingers bij af wilt likken.

Automatische concepten

De lakken hebben een leuk flesje met een inhoud van 9.17 ml wat prima is. Niet heel veel, maar ook niet weinig (zie je ook terug in de prijs). De lakken beloven dus te dekken in één laag en binnen 60 seconden droog te zijn.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Het kwastje heeft een platte vorm en een licht afgeronde onderkant. Ik vind het kwastje prettig lakken en precies werken. De structuur van de lak is ook erg prettig. Het is niet te dun maar ook niet te dik en droogt inderdaad snel op.

Even over de swatches, de glitterlakken hebben twee laagjes aangebracht (op mijn nude gellak) en hebben een sheer dekking. De normale kleurtjes hebben één laag en dekken inderdaad meteen perfect.

Automatische concepten

Buttered Popcorn

Als ik deze lak zie denk ik inderdaad aan een lekkere bak met popcorn. Hij dekt niet zoals deze foto, maar heel sheer. Wil je hem dekkend hebben, breng dan eerst een laagje gewone nagellak aan.

Automatische concepten

Strawberry Cheesecake

Als ik aan een cheesecake denk, dan denk ik niet meteen aan roze, maar leuk is deze kleur wel! Lekker fris en zomers!

Automatische concepten

Peach

Een zacht perzikkleurtje met roze glitters. Ik vind het een vrolijke kleur voor de zomer!

Automatische concepten

Tutti-Frutti

Dit is mijn favoriete kleur, een zacht roze lakje met allemaal verschillende kleur glitters. Ook tof om over een andere lak te dragen!

Automatische concepten

Coconut

Een nét geen witte kleur, maar echt kokoswit. Hij dekt inderdaad perfect in één laagje en dat zie je niet vaak met witte kleuren.

Automatische concepten

Bubble Gum

Zo roze als kauwgom is deze lak zeker. Ook Bubble Gum dekt weer perfect in één laagje.

Automatische concepten

Very Cherry

Ik snap de kersen naam niet helemaal, want ik vind dit gewoon echt een klassieke rode kleur en niet echt een kersentint. Maar lekker knallend is de kleur wel!

Automatische concepten

Ik vind de Sally Hansen Insta-Dri Jelly Belly erg leuk, vooral de glitter lakken. Die kun je gewoon als normale lak gebruiken, maar ook heel goed als topcoat over een dekkend lakje. De Sally Hansen Insta-Dri Jelly Belly is vanaf nu te koop voor € 5,99 per lak bij onder andere de Kruidvat en Bol.com.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Net je stukje over trends gelezen en dan komt hier nagellak met toevoegingen c.q. glitters. Dat vind ik eruit zien alsof je vieze vlekken op je nagels hebt. Voor mij dus een trend die ik laat gaan. De effen lakken spreken me meer aan.

  2. Ik vind ze superleuk maar ben al 7 winkels afgeweest en nergens hebben ze ze, ook geen lege plekken in het schap of iets. Vanaf wanneer is het te koop Aranka?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *