Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Good Kind Pure Nagellak

Sally Hansen Good Kind Pure Nagellak

Eigenlijk sta je er niet bij stil (tenminste ik niet), maar de meeste nagellak is natuurlijk hartstikke chemisch. Toen de nieuwe lakken van de Sally Hansen good. kind. pure. collectie voorbij zag komen dacht ik ineens, het kan blijkbaar ook anders! Sally Hansen heeft nu een collectie met een clean nagellak. Dat houdt in: plantaardige, 100% vegan ingrediënten én een nieuw, plantaardig kwastje.

Sally Hansen Good Kind Pure Nagellak

De hele good. kind. pure.-collectie met ‘clean’ nagelproducten is samengesteld met plantaardige, 100% vegan ingrediënten. Het nieuwe, plantaardig kwastje werkt optimaal met de formule. Met 16, op de natuur geïnspireerde kleuren, en 2 verzorgingsproducten biedt, good. kind. pure. prachtige tinten én glans met niets anders dan kleur en verzorging.

De lijn heeft een groot assortiment aan kleuren er is voor iedereen en voor elke huidtint volop keus. Van Rose Petal, een neutrale kleur voor elk seizoen; tot Pink Sapphire een van de vrolijke, fruitige roze kleuren; of een lichte transparant zoals White Tea; de Pomegranate Punch een klassieke rood voor elke dag; en zelfs rijke metallic tinten zoals Meteorite ontbreken niet.

Automatische concepten

Sally Hansen good. kind. pure. bevat ook hun eerste twee plantaardige en 100% vegan nagelverzorgingsproducten, samengesteld zonder controversiële ingrediënten, voor stralende en gezonde nagels.

  • Hardener: Speciaal geformuleerd om de look van ribbels te verminderen en kwetsbare nagels te sealen, als bescherming tegen breken, scheuren en splijten, voor meer veerkrachtige en verzorgde nagels.
  • Top Coat: Beschermt je favoriete nagellakkleur voor een langer houdende kleur en glans.
Automatische concepten
Automatische concepten

Met de lancering van Sally Hansen good. kind. pure. introduceren ze een unieke premium nagellakflacon met een witte dop en een exclusief plantaardig, 100% natuurlijk kwastje, dat optimaal functioneert met de nieuwe formule voor een beter, meer egaal resultaat. Goed, laten we naar de swatches kijken.

Automatische concepten

Pink Cloud

De verpakking geeft het ook al aan, dit is een sheer kleur. En inderdaad, echt dekken doet deze kleur niet. Maar mijn nagels zien er wel heel natuurlijk en goed verzorgd uit.

Automatische concepten

Rose Petal

Een hele zachte roze tint die goed dekt met twee laagjes. Hij neigt bijna naar het witte maar hij is toch echt roze.

Automatische concepten

Crystal Blue

Weer zo’n zachte kleur, deze Crystal Blue. Hij dekt perfect met twee laagjes en heeft een baby blauwe kleur.

Automatische concepten

Eco-rose

Deze wat meer knallende roze kleur vind ik echt fantastisch. Hij is niet te aanwezig en past ook perfect in het nude straatje. Dit kleurtje zou ik elke dag kunnen dragen.

Automatische concepten

Sweet Berries

De meest knallende kleur uit de collectie is volgens mij wel deze Sweet Berries. Een knallende roze kleur met een subtiele shimmer, dekt met twee laagjes.

Automatische concepten

Beet It

Hou je meer van een donkere, paarse tint? Dan is deze kleur iets voor jou! Hij dekt goed in twee lagen en is wat mij betreft uitermate geschikt voor het najaar.

Sally Hansen Good Kind Pure Nagellak

Ik ben altijd enthousiast over de Sally Hansen lakken. Ze hebben erg prettige kwastjes, een goede formule, drogen snel en blijven redelijk goed zitten voor een normale nagellak (zeker 3 tot 4 dagen). Zelf ben ik trouwens ook erg fan van de Hardener, dit geeft een mooie glans aan mijn nagels en maakt ze ook sterker.

De nieuwe Sally Hansen good. kind. pure. collectie is exclusief verkrijgbaar bij Etos voor € 9,99. Wat vinden jullie van vegan nagellak?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Als het vegan kan waarom niet…kan geen kwaad toch..
    Ik vind gewone nagellak altijd zo sterk/ chemisch ruiken, zit er aan deze vegan nagellak ook een sterke geur ?

    Ik vind de kleur Eco-Rose wel een hele mooie kleur…ik ga van de week is even kijken in de winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *