Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Fuzzy Coat

 photo Fuzzy_zpsfdc5aa85.png

Fuzzy, lekker kriebelig en pluizig, maar dan voor je nagels. Sally Hansen komt met een hele lijn Fuzzy Coat lakjes. Dit is een nagellak met een leuk textuurtje voor op je nagels. het moet een beetje het harige gevoel geven. In het flesje ziet het er in ieder geval heel erg leuk uit, ben benieuwd of het ook een succes is op de nagels!

 photo Fuzzy2_zps033a9372.png

Sally Hansen heeft, geïnspireerd door de krachtige structuurthema’s die te zien waren in de laatste catwalkshows, een nieuwe en exclusieve nagellakformule ontwikkelt. Met deze nagellak creëer je een verrassend en speciaal effect en worden je nagels de blikvanger van iedere look! Een nagellak die alle andere overtreft. De baanbrekende formule creëert bijzondere optische effecten en geeft je nagels een opzienbarend reliëf-effect. Zo ontstaat een matte finish met het effect van een vezelachtige structuur wat eruit ziet als een multidimensionaal netwerk van kleur

 photo Fuzzy1_zps8c27b5cc.png

De kleuren die ik heb zie je hierboven. Er is ook nog een roze, zwarte, donker groene en een oranje achtige verkrijgbaar.

 photo Fuzzy5_zps51ef9d16.png

Tight Knight – 2 laagjes

 photo Fuzzy6_zpsef74b729.png

Wool Knot – 2 laagjes

 photo Fuzzy7_zps37aa1cfb.png

Fuzzy Fantasy – 2 laagjes

 photo Fuzzy4_zpse75e2095.png

Al Yarned Up – 2 laagjes

 photo Fuzzy3_zpse03cdb0a.png

Al Yarned Up – 1 laagje over een basis lak.

 photo Fuzzy8_zps79d11cda.png

Ik vind de lakjes leuk, maar dan niet als een lakje op zichzelf, maar meer als een topcoat! Zoals op de laatste foto vind ik het echt heel erg leuk, maar als gewoon lakje vind ik het maar niks. Ze dekken pas ik heel veel laagjes en dan heb je ook nog eens het probleem dat je overal achter blijft haken als je bijvoorbeeld door je haar heen gaat. Nee, als gewone lak zou ik het niet dragen, maar zeker vaak over een andere kleur nagellak heen.

De Sally Hansen Fuzzy Coats zijn vanaf augustus te koop bij onder andere de ICI Paris XL voor € 9,99 per lakje.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Als topcoat vind ik ze echt super! Het lijkt mij echt wel irritant als je steekt overal achter blijft haken. Ik vind het effect zo alleen op je nagels ook niet zo, maar over een ander lakje vind ik het effect zeker leuk!

  2. Als lakje op zich vind ik het niet echt mooi maar als een topcoat kan het idd wat extras geven aan je nagellak

  3. Zo alleen zijn ze niet zo spectaculair inderdaad, maar als topcoat zijn ze echt prachtig. Zelfs in het flesje zien ze er leuk uit :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *