Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Complete Salon Manicure

 photo Salon_zpsaaf5c69c.png

Altijd al zo een mooie glans en finish willen hebben zoals de lakken bij de salon hebben? Dat kan nu ook heel makkelijk thuis met de Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken. Complete Salon Manicure bevat drie gedeponeerde bestanddelen die geleidelijk beschermende glansversterkers afgeven voor een langdurige glans en voor het best mogelijke geleffect, zonder een gelmanicure.

 photo Salon1_zps44659d9a.png

Natuurlijk laat ik jullie alle swatches zien! Wat me als eerst opvalt zijn de enorm grote verpakkingen, ze bevatten maar liefst 14,7 ml! Daar kan je dus zeker een heel tijd mee doen. De lakken hebben een speciaal afgerond borsteltje zodat je heel makkelijk en netjes je nagel kan lakken. Zelf ben ik heel erg fan van het kwastje. De kleuren dekken allemaal in twee laagjes behalve de eerste swatch. Ze drogen lekker snel op en hebben een prachtige glanzende finsh, een echte gel look. De houdbaarheid is trouwens ook geweldig, ze blijven er bijna een week opzitten zonder enige chip! Ze kosten € 11,99 niet heel goedkoop, maar zeker niet duur voor zo een grote pot!

 photo Salon2_zps91246473.png

Jaded, dit is helaas de enige die niet dekt in twee laagjes. Alle andere kleurtjes hebben ook twee laagjes.

 photo Salon3_zps241a6dbe.png

Purple Heart, subtiel lila.

 photo Salon4_zpsd5fdbbdc.png

Greige, prachtige naturel kleur.

 photo Salon5_zpse43ddfc3.png

Golden Rule, niet echt als basis lak te gebruiken maar super leuk als topcoat over een ander lak heen.

 photo Salon6_zpsa3a35950.png

Pink At Him, een super lieve roze nagellak.

 photo Salon7_zpscce78dea.png

Firey Island, ideaal voor 30 april!

 photo Salon8_zps4be82faa.png

Berry Important, ik krijg bijna zin in een bakje met kersen.

 photo Salon9_zps10472b89.png

Pennies For Heaven, dit vind ik een hele bijzondere metallic lak.

 photo Salon10_zpsfcaa5d83.png

Jungle Gem, mooie blauwe kleur.

 photo Salon11_zps2a25044d.png

Mermaid’s Tale, ook niet echt als basis lak te gebruiken, maar als topcoat is hij echt super!

De lakken zijn vanaf april te koop bij de ICI Paris XL, sommige drogisterijen en bol.com. Ze kosten € 11,99 per stuk maar hebben wel een super grote inhoud van 14,7 ml! Ik ben echt onder de indruk van deze lakken, misschien kan ik dit wel één van de beste lakken noemen die ik heb mogen testen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Ik vind de lakjes ook echt heel tof, vooral Purple Heart, Berry Important, Pink at Him, Firey Island en Mermaid’s Tale. Bijna allemaal dus, haha.

  2. Wat een mooie kwaliteit foto’s! :-) Ik vind de kleuren prachtig! Jammer dat Jaded niet in twee laagjes dekt. Ik heb nog geen nagellak van dit merk. Maar, als ik dit artikel zie, voel ik de kriebels om binnenkort er iets van te kopen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *