Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection

Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection

Sally Hansen is in Nederland niet zo een bekend nagellak merk. Nouja, iedereen kent het vast wel, maar het is niet zo gehyped zoals OPI. Gek, want in Amerika is dit één van de best verkochte nagellak merken. En ik vind dat ook niet zo gek, ze hebben ontzettend fijne lakken die prettig werken en leuke kleuren hebben. De Complete Salon Manicure lijn heeft weer een nieuwe collectie, de Trend Collection en die laat ik aan je zien!

Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection

Eigenlijk bestaat de hele collectie uit 6 lakken, maar helaas heb ik ze niet allemaal ontvangen om aan jullie te laten zien. Met deze vier kleuren moeten we het dus doen. Ik moet in alle eerlijkheid toegeven dat ik het niet echt een spannende collectie vind, eigenlijk vooral heel saai en standaard. Nee, voor deze kleuren zou ik niet meteen naar de winkel rennen.

Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection

We kennen allemaal van Sally Hansen wel de Miracle Gel, maar dit is de Complete Salon Manicure, wat een ‘gewone’ lak is. Maar Sally belooft met deze lak wel een 7 in 1 lak te zijn. De Complete Salon Manicure is namelijk een…, is… en heeft:

 • een base coat
 • een nagelverharder
 • een vitaliserende groei-stimulerende behandeling
 • een adembenemende top coat
 • chip-proof
 • een professionele salonkleur
 • gelachtige glans

Klinkt goed, daar verwacht ik wel wat van!

Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection

Ik vind de lakken van Sally Hansen altijd heel erg prettig lakken, dat komt mede door het fijne kwastje. Het is een plat en breed kwastje met een afgeronde onderkant zodat je precies en makkelijk kan lakken. Het kan bijna niet fout gaan. Ook de structuur is erg prettig en lakt makkelijk weg. De droogtijd is ongeveer een minuutje, niet heel bijzonder snel, maar ook zeker niet langzaam. Alle swatches bevatten trouwens twee lagen lak.

Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection

New Suede Shoes

Een toffe blauwe lak, hij blijft leuk. Alleen echt vernieuwend is hij niet meer, je ziet hem tegenwoordig overal.

Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection

New Flame

Mijn nieuwe vlam is het niet, maar wel een leuke klassieke rode kleur. Moet je van houden.

Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection

Luna Pearl

Ik dacht dat de parelmoer lakken wel een beetje over waren. Ik vind ze vaak niet zo mooi omdat ze niet goed dekken, ook bij deze het geval.

Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection

Hat’s off to hue

Dit vind ik toch wel de leukste kleur uit de collectie, een pastel lavendelkleur. Op de foto’s lijkt hij dekkend, maar in het echt schijnt hij iets door.

Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection

Eerlijk? Ik vind de Sally Hansen Complete Salon Manicure Trend Collection een beetje saai en niet echt vernieuwend. Het zijn geen kleuren waar ik meteen voor naar de winkel ren. Maar ik moet wel toegeven dat de lakken van Sally Hansen erg goed zijn, ze lakken prettig, drogen vrij snel en blijven ook nog eens prima zitten. Bij mij blijven ze 3 dagen mooi zitten zonder te chippen. Daarna ontstaan er toch sporadisch chips. De Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken uit de Trend Collection zijn vanaf half januari 2016 verkrijgbaar bij onder andere Etos, Kruidvat en ICI PARIS XL voor € 10,99.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Suzanne
  26 januari 2016 at 15:33

  Mooie kleuren! Toch zou ik New Flame wel kopen denk ik.

 • Reply
  Marie Beauty
  26 januari 2016 at 15:38

  Wauw , wat een mooie kleurtjes! New suède shoes en new flame zijn mijn favorieten!

 • Reply
  Eline
  26 januari 2016 at 16:56

  Wat een mooie frisse kleurtjes! Vooral de lavendelkleur vind ik heel erg mooi voor de lente

 • Reply
  Mariëlle
  26 januari 2016 at 18:09

  De kleuren zijn niet vernieuwend, maar wel mooi, op de pearl achtige na want dat is niets voor mij!

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  26 januari 2016 at 18:22

  De kleuren zijn niet mijn ding, maar ik ben wel erg benieuwd naar Sally Hansen lakjes. Ik heb ze nog nooit geprobeerd!

 • Reply
  Kelly
  26 januari 2016 at 18:36

  Mooie kleurtjes zijn het! Lekker simpel. :)

 • Reply
  Sanne Feline
  26 januari 2016 at 18:37

  Wauw, ik vind vooral die lila kleur echt prachtig!

 • Reply
  Manon
  26 januari 2016 at 19:07

  Hat’s Off To Hue vind ik een hele mooie kleur!

 • Reply
  femketje
  26 januari 2016 at 19:15

  cute lila kleurtje :D

 • Reply
  chucky1012
  26 januari 2016 at 19:34

  Het zijn zulke mooie kleuren!
  Die zeker voor mijn nagels bestemd zijn ;-)

 • Reply
  Jana
  26 januari 2016 at 20:01

  De kleurtjes zien er erg goed uit :D Maar zoals je zegt niet zo heel erg speciaal :-) x

 • Reply
  Denise
  26 januari 2016 at 20:12

  Inderdaad niet echt vernieuwende kleuren, alsnog wel mooi!

 • Reply
  Olga
  26 januari 2016 at 20:12

  Vind ze ook te duur als ze niet meer dan 3 dagen blijven zitten… Dat doet een gewone basislak en topcoat bij mij en is goedkoper

 • Reply
  Julia
  26 januari 2016 at 20:33

  Wat zien deze er mooi uit zeg! Dat blauwe kleurtje is mijn favoriet!

 • Reply
  Lauri
  26 januari 2016 at 20:41

  Wat maak je toch altijd mooie nagellak swatches. Prachtig!!

 • Reply
  Mariska
  26 januari 2016 at 21:02

  Inderdaad niet allemaal even vernieuwend, maar Hat’s off to hue vind ik wel de mooiste!

 • Reply
  Anita
  26 januari 2016 at 22:05

  Ik vind die pastel/lavendel kleur echt heel mooi!

 • Reply
  Kelly
  26 januari 2016 at 22:19

  Ze zien er in ieder geval heel mooi gelakt uit ! De kleur is inderdaad niet zo spannend

 • Reply
  beautifulday4makeup
  27 januari 2016 at 10:39

  De donkerste blauwe kleur vind ik het leukste denk ik

 • Reply
  Nicole
  27 januari 2016 at 16:51

  Oh wauw wat een mooie lakjes. Ik vind vooral de laatste echt super mooi!

 • Reply
  Diana (Gek op Nagellak)
  27 januari 2016 at 20:22

  Je hebt gelijk: deze collectie is niet vernieuwend. Ik vind de blauwe en lavendelkleur heel mooi, maar zou ze niet kopen. Ik heb zulke kleuren namelijk al in m’n verzameling.

 • Laat een reactie achter