Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Complete Salon Manicure – nieuwe kleuren

NYC Cityproof 10HR Matte Anti-Shine Foundation

Naast OPI en Essie is Sally Hansen mijn favoriete nagellak merk. Het merk is goed verkrijgbaar in Nederland maar toch hoor je er niet zo heel veel over. Sinds ze de Miracle Gel hebben uitgebracht is het merk een stuk bekender maar zelf wil ik het merk ook nog wel eens vergeten. Speciaal voor het komende lente seizoen komen er zes nieuwe kleuren in het Complete Salon Manicure assortiment. Ik laat jullie drie prachtige kleuren zien.

NYC Cityproof 10HR Matte Anti-Shine Foundation

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk een nieuwe frisse look, zo ook bij de cosmetica merken. Tijd voor nieuwe kleur op je nagels. Tijd voor Sally Hansen’s zes nieuwe Complete Salon Manicure on-trendkleuren – zoals ze het zelf noemen – die hot op de catwalks zijn. De lak belooft prachtig te glanzen, en goed te dekken met de meest mooie kleuren. De zes nieuwe kleuren hebben vrijwel allemaal een nude tint en stralen wat fris uit, ik vind ze heel erg mooi!

NYC Cityproof 10HR Matte Anti-Shine Foundation

De zes nieuwe kleuren zijn:

  • 237 World Is My Oyster – parelmoer koperen nude
  • 632 Society Ruler – diep bordeauxrood
  • 700 Hooked On Onyx Vamp – glossy glanzend zwart
  • 218 Devil Wears Nada – gedurfd roze-beige
  • 214 Freedom Of Peach – zongerijpte perzik tint
  • 242 Mauvin’ On Up – romig roze-paars

Ik heb de kleuren Devil Wears Nada, World Is My Oyster en Freedom Of Peach gekregen om aan jullie te laten zien.

NYC Cityproof 10HR Matte Anti-Shine Foundation

De lakken van Sally Hansen vind ik altijd heel erg prettig, mede door het handige platte kwastje met een afgeronde onderkant zodat je heel gemakkelijk en precies kan lakken. Ook de substantie van de lak is perfect zodat het lakken helemaal makkelijk gaat. De droogtijd is trouwens ook prima, binnen een paar minuten is de lak goed uitgehard. Laten we naar de swatches kijken, bij elke swatch heb ik twee laagjes gebruikt.

NYC Cityproof 10HR Matte Anti-Shine Foundation

Devil Wears Nada

Ik vind dit echt een prachtige zachte nude tint die velen denk ik heel erg mooi zal staan. Dekt net met twee laagjes en staat heel netjes en klassiek.

NYC Cityproof 10HR Matte Anti-Shine Foundation

Freedom Of Peach

De naam zegt het natuurlijk al, dit is een mooie zachte perzikkleurige lak. Hij dekt perfect met twee laagjes en zit en lekker fris voor de lente uit.

NYC Cityproof 10HR Matte Anti-Shine Foundation

World Is My Oyster

Dit soort metallic kleuren zijn altijd lastig vast te leggen op foto maar de kleur vind ik erg mooi en het effect mag er zeker zijn. Dekt eigenlijk al goed met één laagje.

NYC Cityproof 10HR Matte Anti-Shine Foundation

Ik vind de nieuwe kleuren van de Sally Hansen Complete Salon Manicure erg pakkend en zeer geschikt voor de lente en zomer die er – gelukkig – alweer aan komen. De lakken brengen makkelijk aan, hebben mooie kleuren en drogen vrij snel. De houdbaarheid is bij mij maar een paar dagen, maar ze beloven tot 10 dagen te blijven zitten. Ik red het helaas maar tot een dag of 3/4. De nieuwe Sally Hansen Complete Salon Manicure kleuren zijn vanaf half januari te koop voor € 9,99 bij onder andere de Kruidvat, Douglas en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik gebruik tegenwoordig van Essence de gel base- en topcoat onder en over mijn nagellak en die blijft serieus ruim een week lang mooi zitten zonder te chippen. En ik doe veel met mijn handen! Echt een aanrader.

  2. Zijn dit jouw handen? Wat heb je mooie nagels, en vingers zonder velletjes of andere ongeregeldheden. Complimenten hoor !

    1. Haha, ja dat zijn mijn handen! Ze zien er nu niet op hun best uit na al het klussen en schoonmaken. Maar bedankt voor je lieve compliment, doe ook mijn best ze netjes te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *