Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Complete Salon Manicure – nieuwe kleuren

Sally Hansen Complete Salon Manicure – nieuwe kleuren

Sally Hansen is naast OPI en Essie toch echt mijn favoriete nagellak merk geworden. Het merk timmert behoorlijk aan de weg met de Miracle Gel collectie en natuurlijk de nieuwe Color Therapy. Maar de basis is natuurlijk de Salon Manicure. En om niet achter te blijven met deze collectie komen er nieuwe kleuren speciaal voor het voorjaar, ik laat ze jullie graag zien!

Sally Hansen Complete Salon Manicure – nieuwe kleuren

De Salon Manicure staat bekend om zijn 7 in 1 werking. De nagellak bevat namelijk 7 handige eigenschappen zoals: base coat, krachtbehandeling, groeibehandeling, salonkleur, top coat, een glanzende gel finish en gaat afschilferen tegen. De lak belooft tot 10 dagen te blijven zitten maar vaak haal ik dat niet, ik ben al blij als hij 5 dagen mooi blijft zitten, maar vaak ben ik de kleur dan ook wel weer zat.

Sally Hansen Complete Salon Manicure – nieuwe kleuren

Er komen dus drie nieuwe kleuren bij die perfect bij het voorjaar passen:

  • 372 Know-the-Espa-Drille – Voorzie je nagels van een romige grijstint die perfect matcht bij iedere outfit.
  • 206 One in a Melon – Maak van elk manicure-momentje jouw ultieme me-time en trakteer je nagels op een lichte koraaltint.
  • 586 Moss Definitely – Ga voor een zachte, moerasgroene kleur voor de koelere avonden.

Sally Hansen Complete Salon Manicure – nieuwe kleuren

De kwastjes van Sally Hansen vind ik altijd heel erg fijn. Ze hebben een plat en breed kwastje met een afgeronde onderkant zodat je makkelijk en precies kan lakken. De structuur van de nagellak is precies goed en werkt gewoon erg prettig. Droogtijd is ook prima, het is niet heel snel, maar je bent ook geen uren aan het wachten. Voor de swatches heb ik bij elke lak twee laagjes gebruikt.

Sally Hansen Complete Salon Manicure – nieuwe kleuren

Know-the-Espa-Drille

Mooie nude lak die in twee lagen dekt. Ik vind het een mooie kleur maar niet echt vernieuwend.

Sally Hansen Complete Salon Manicure – nieuwe kleuren

Moss Definitely

Dit vind ik echt een prachtige kleur, het doet me niet meteen aan de lente denken, maar mooi is hij wel!

Sally Hansen Complete Salon Manicure – nieuwe kleuren

One in a Melon

Ja, deze kleur doet me echt aan de lente denken en ik vind hem ook erg mooi en vrolijk! Dekt perfect met twee laagjes.

Sally Hansen Complete Salon Manicure – nieuwe kleuren

De nieuwe Sally Hansen Complete Manicure lakken zijn vanaf nu te koop bij onder andere Kruidvat, Etos en bol.com voor € 9,99 per stuk. Wat vinden jullie van deze vrolijke lakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Wauw, wat een mooie zachte kleurtjes!
    Hoewel ik geen normale nagellak meer draag prikkelt het toch wel om even bij dit schapeen kijkje te nemen. Vrolijke kleurtjes, goed te combineren en ook niet té opvallend:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *