Search
Close this search box.

Sally Hansen Complete Salon Manicure

 photo Sally-Hansen-Complete-Salon-Manicure_zps3d394635.png

Ik heb jullie al meerdere malen over de Sally Hansen Complete Salon Manicure verteld en ik ben altijd heel erg enthousiast over de producten van dit merk. Vanaf mei voegt Sally Hansen weer zes nieuwe kleuren toe aan hun vaste assortiment en ik laat ze alvast aan jullie zien. Stiekem had ik wat meer zomerse kleuren verwacht, maar deze kunnen er ook mee door!

 photo Sally-Hansen-Complete-Salon-Manicure2_zps351c8cec.png

De Sally Hansen Complete Salon Manicure bestaat natuurlijk al een hele tijd en staat voor 7 krachtige punten die allemaal in dit flesje zitten:

1. basecoat
2. nagelverharder
3. groei stimulerende stoffen
4. intense kleur
5. topcoat
6. prachtige glans
7. gaat nagel schilfering tegen

Kijk alles wat we dus willen zien in een nagellak zit hier in, ik ben benieuwd hoe deze lakken gaan bevallen!

 photo Sally-Hansen-Complete-Salon-Manicure3_zps839ac34f.png

Zes verschillende kleuren worden toegevoegd aan het vaste assortiment. Dat zijn de kleuren: Bleach Babe, Shore Enough, Tahitian Sunset, Aria Red-y, Blue Streak en Spruce Up. Alle kwastjes hebben een breder en afgerond borsteltje. Wel jammer vind ik dat deze niet echt netjes zijn afgewerkt zodat het lakken hiermee niet beter gaat. Even een klein puntje van kritiek dus. Voor de rest vind ik dat er veel lak op het kwastje blijft zitten waardoor de wat dunnere lak snel in de randjes trekt zoals je zometeen op de swatches kan zien.

 photo Sally-Hansen-Complete-Salon-Manicure5_zps463b03c0.png

Tahitian Sunset, een prachtige nude kleur die meteen dekt in twee laagjes. Ik hou van dit soort kleuren vooral dat je er daarna nog een leuke topcoat over heen kan doen!

 photo Sally-Hansen-Complete-Salon-Manicure4_zpscf1c6dd2.png

Bleach Babe, een parelmoer witte kleur, alleen van het parelmoer zie je niet veel terug. Erg gaaf vind ik dat deze witte kleur in twee laagjes dekt!

 photo Sally-Hansen-Complete-Salon-Manicure9_zps29f2b18a.png

Spruce Up, is een leger kleurige groen. Zelf vind ik deze kleur eigenlijk niet echt wat, het is niet mijn ding en niet echt zomers.

 photo Sally-Hansen-Complete-Salon-Manicure8_zps4b38fc0c.png

Blue Streak, is een frisse en opgewekte blauwe kleur. Deze vind ik ook niet perse iets voor de zomer maar hij is wel leuk!

 photo Sally-Hansen-Complete-Salon-Manicure6_zps563f591a.png

Shore Enough, een lekker knallende oranje kleur. Ideaal voor Kongingsdag en het WK straks!

 photo Sally-Hansen-Complete-Salon-Manicure7_zps276765bb.png

Aria Red-y, de meest felle en zomerse kleur van allemaal, lekker knallend roze! Alle lakjes dekken trouwens perfect met twee laagjes.

 photo Sally-Hansen-Complete-Salon-Manicure1_zps9efbd06f.png

Ik moet heel eerlijk zijn, ik had stiekem wel iets meer van deze nieuwe lakken verwacht. De kleuren vind ik niet vernieuwend en ik vind het ook niet echt een vrolijke toevoeging voor de zomer. Maar als basislakken zijn het natuurlijk perfecte kleuren. Mijn persoonlijke favorieten zijn Bleach Babe door de dekkende witte kleuren Tahitian Sunset door de prachtige nude kleur. De Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken zijn te koop vanaf mei bij de drogisterijen en parfumerieën zoals ICI Paris XL. Ze gaan € 10,99 per lak kosten waar dan 14.7 ml in zit! Wat vinden jullie van deze lakjes?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. handig dat alles in 1 flesje zit. ben hier wel benieuwd naar eigenlijk, nog nooit nagellak van dit merk geprobeerd.

    Aria Red-y blijft mn favoriete kleurtje zo aan de swatches te zien in elk geval:)

  2. Mooie tinten, alleen niet ontzettend bijzonder nee. De witte, aqua en roze vind ik het mooist! Leuk om te zien trouwens dat je bezig bent met wat aanpassingen aan de lay-out van je blog, ik vind de Bol.com widget heel leuk alleen staat er twee keer ‘voor’ in het stukje. En de social media icons links vind ik iets te druk, of ik zou ze dan roze doen en in plaats van die in de sidebar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *