Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Color Therapy with Argan Oil

Dove Shower Foam

Ik heb ik weet niet hoeveel dagen geroepen dat ik de Sally Hansen lakken ging swatchen, maar het kwam er maar niet van. Na veel vragen waar de review bleef, heb ik me dan toch maar aan het swatchen gezet en deze review voor jullie geschreven. Als jullie me op social media volgen, weten jullie al dat ik verbazingwekkend enthousiast over deze nieuwe nagellak lijn van Sally Hansen ben, maar nu kunnen jullie het zelf ook zien!

Dove Shower Foam

Wij vrouwen willen tegenwoordig een mooie nagellak die lang blijft zitten, maar meestal wordt de verzorging dan helemaal vergeten. Sally Hansen heeft nu iets geheel nieuws, een nagellak met een prachtige kleur, een lange houdbaarheid en een verzorgende werking. Je zal je af vragen hoe dit kan, nou, door middel van Argan Olie! De nieuwe Sally Hansen Color Therapy lakken hebben geen basislak nodig, kunnen meteen op de nagel aangebracht worden en verzorgen de nagel meteen door middel van Argan Olie.

Dove Shower Foam

De collectie komt met 38 verschillende basiskleuren, een speciale top coat en een nail & cuticle oil. Je gebruikt dus eerst de basiskleur en daarna gebruik je de top coat, die ook een verzorgende werking heeft, maar ook zorgt de top coat er voor dat de nagels prachtig glanzen en de kleur langer behouden. En dan kun je tussendoor je nagels verzorgen met de nail & cuticle oil, dit voedt de nagels en nagelriemen direct en laat het er gezonder en jeugdiger uitzien.

Dove Shower Foam

Ik heb zelf zes verschillende kleuren gekregen en van links naar rechts zie je hier de kleuren: Haute Stone, Slicks and Stones, Good as Blue, Steely Serene, Ohm My Magenta en Pampered in Pink.

Dove Shower Foam

Ik vind de lakken van Sally Hansen altijd ontzettend prettig lakken door het platte en afgeronde kwastje, wat heel precies werkt. Hier kun je bijna niet de fout in gaan met slordig lakken.

Dove Shower Foam

En dan hebben we natuurlijk nog de belangrijke top coat die de nagellak een prachtige glans boost geeft en het veel langer laat zitten. En ondertussen verzorg je je nagels met die olie.

Dove Shower Foam

De olie heeft een handig en klein borsteltje waarbij je de olie op je nagelriemen aanbrengt en vervolgens met de vingers inwrijft. Mijn nagelriemen voelen meteen een heel stuk zachter aan en zien er niet meer schraal en droog uit, ideaal!

Laten we naar de nagellak swatches gaan kijken, overal heb ik twee laagjes aangebracht, maar de meeste lakken dekken ook erg goed met één laagje.

Dove Shower Foam

Steely Serene

Dit vind ik echt een prachtige nude kleur die altijd en overal kan, erg mooi en klassiek!

Dove Shower Foam

Haute Stone

Hou je van meer donkere en klassieke kleuren, dan is dit zeker een goede keuze! Hij ziet er echt prachtig uit.

Dove Shower Foam

Pampered in Pink

Knallende kleuren kunnen natuurlijk niet ontbreken in een collectie, deze ziet er echt fantastisch uit!

Dove Shower Foam

Ohm My Magenta

Hou je van roze, maar mag het allemaal wel wat subtieler? Dan is Ohm My Magenta zeker een geschikte kleur voor jou!

Dove Shower Foam

Slicks and Stones

Ik denk dat dit het pareltje van de hele kleurenrange is, een prachtige diep paarse kleur met holografische glitters! Ik vind hem echt fantastisch!

Dove Shower Foam

Good as Blue

Een mooie donkerblauwe kleur is nooit verkeerd, zeker niet bij mij, aangezien dit mijn favoriete kleur is om te dragen – ook qua kleding -. Ook lijken je nagels optisch langer met een donkere kleur!

Dove Shower Foam

En dit is Good as Blue na 9 dagen, hij begint nu echt een klein beetje te chippen en heeft wat tip wear, maar voor de rest ziet hij er echt fantastisch uit en doet hij het heel erg goed. Ik ben enorm verrast door de houdbaarheid, terwijl het merk daar niet eens echt beloftes over doet. Het is trouwens wel in combinatie met de bijbehorende top coat, anders houdt hij het echt een stuk minder lang uit. Dus wil je het langhoudende effect? Koop er dan ook de bijbehorende top coat bij!

Dove Shower Foam

Ik kan niet anders dan razend enthousiast zijn over deze prachtige kleuren nagellak! Ze hebben een goede dekking, pigmentatie, brengen makkelijk aan, verzorgen mijn nagels, glanzen en blijven ook nog eens heel erg lang zitten! De Sally Hansen Color Therapy-lijn is vanaf nu te koop bij onder andere bol.com, Kruidvat, Etos en Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

 1. Geweldige kleuren! Dit zijn ook echt kleuren die eigenlijk het hele jaar door wel kunnen, maar ik weet wel zeker dat Slicks and Stones mijn favoriet is, prachtig!

 2. Wat een schitterende kleuren, vooral de twee roze tinten! De nagellak klinkt echt heel fijn. Ideaal zo’n combinatie van vrolijke kleurtjes en verzorgende ingrediënten!

  1. Mag ik vragen waar jij de steely serene hebt gekocht? Ik zie een aantal lakjes bij kruidvat, maar nog lang niet allemaal. Heb je een website voor mij?

 3. Wauw, echt wauw, wat een prachtige kleuren! Ik ben wel weer erg benieuwd naar deze Sally Hansen lakjes, want de vorige variant (ook al met een speciale topcoat) vond ik een groot drama. Die droogde niet op mijn nagels en kon ik er dus letterlijk zo weer af ‘krabben’ 2 uur na het opbrengen. Die ligt dus nu ongebruikt (naja 1 keer gebruikt) onder in de kast. Ik ben erg benieuwd hoe dat met deze lakjes is.

 4. Wow wat een prachtige foto’s, en wat een resultaat na negen dagen!
  Hielden de vorige Sally Hansen lakjes ook zo lang bij je?
  Ik had er zo veel lovende dingen over gelezen, dus gelijk een aantal kleurtjes + topcoat aangeschaft.. aantal keer geprobeerd maar na maximaal twee dagen compleet gechipt! Terwijl ik dat bij andere lakken helemaal niet heb.

 5. Mag ik vragen waar je de steely serene kunt kopen? Ik zie een aantal lakjes bij kruidvat, maar nog lang niet allemaal. Heeft iemand een website voor mij?

 6. Helaas niet zo als verwacht.
  Het zit er nu 3 dagen op de de topjes van de nagels zijn al kaal.
  1x laklaag en 1x topcoat.c

 7. idd prachtige kleuren, maar ik werk geregeld met essentiële oliën en dan kun je deze nagellak wel achterwege laten omdat die dan oplost :( .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *