Sally Hansen Color Therapy with Argan Oil

Ik heb ik weet niet hoeveel dagen geroepen dat ik de Sally Hansen lakken ging swatchen, maar het kwam er maar niet van. Na veel vragen waar de review bleef, heb ik me dan toch maar aan het swatchen gezet en deze review voor jullie geschreven. Als jullie me op social media volgen, weten jullie al dat ik verbazingwekkend enthousiast over deze nieuwe nagellak lijn van Sally Hansen ben, maar nu kunnen jullie het zelf ook zien!

Wij vrouwen willen tegenwoordig een mooie nagellak die lang blijft zitten, maar meestal wordt de verzorging dan helemaal vergeten. Sally Hansen heeft nu iets geheel nieuws, een nagellak met een prachtige kleur, een lange houdbaarheid en een verzorgende werking. Je zal je af vragen hoe dit kan, nou, door middel van Argan Olie! De nieuwe Sally Hansen Color Therapy lakken hebben geen basislak nodig, kunnen meteen op de nagel aangebracht worden en verzorgen de nagel meteen door middel van Argan Olie.

De collectie komt met 38 verschillende basiskleuren, een speciale top coat en een nail & cuticle oil. Je gebruikt dus eerst de basiskleur en daarna gebruik je de top coat, die ook een verzorgende werking heeft, maar ook zorgt de top coat er voor dat de nagels prachtig glanzen en de kleur langer behouden. En dan kun je tussendoor je nagels verzorgen met de nail & cuticle oil, dit voedt de nagels en nagelriemen direct en laat het er gezonder en jeugdiger uitzien.

Ik heb zelf zes verschillende kleuren gekregen en van links naar rechts zie je hier de kleuren: Haute Stone, Slicks and Stones, Good as Blue, Steely Serene, Ohm My Magenta en Pampered in Pink.

Ik vind de lakken van Sally Hansen altijd ontzettend prettig lakken door het platte en afgeronde kwastje, wat heel precies werkt. Hier kun je bijna niet de fout in gaan met slordig lakken.

En dan hebben we natuurlijk nog de belangrijke top coat die de nagellak een prachtige glans boost geeft en het veel langer laat zitten. En ondertussen verzorg je je nagels met die olie.

De olie heeft een handig en klein borsteltje waarbij je de olie op je nagelriemen aanbrengt en vervolgens met de vingers inwrijft. Mijn nagelriemen voelen meteen een heel stuk zachter aan en zien er niet meer schraal en droog uit, ideaal!

Laten we naar de nagellak swatches gaan kijken, overal heb ik twee laagjes aangebracht, maar de meeste lakken dekken ook erg goed met één laagje.

Steely Serene

Dit vind ik echt een prachtige nude kleur die altijd en overal kan, erg mooi en klassiek!

Haute Stone

Hou je van meer donkere en klassieke kleuren, dan is dit zeker een goede keuze! Hij ziet er echt prachtig uit.

Pampered in Pink

Knallende kleuren kunnen natuurlijk niet ontbreken in een collectie, deze ziet er echt fantastisch uit!

Ohm My Magenta

Hou je van roze, maar mag het allemaal wel wat subtieler? Dan is Ohm My Magenta zeker een geschikte kleur voor jou!

Slicks and Stones

Ik denk dat dit het pareltje van de hele kleurenrange is, een prachtige diep paarse kleur met holografische glitters! Ik vind hem echt fantastisch!

Good as Blue

Een mooie donkerblauwe kleur is nooit verkeerd, zeker niet bij mij, aangezien dit mijn favoriete kleur is om te dragen – ook qua kleding -. Ook lijken je nagels optisch langer met een donkere kleur!

En dit is Good as Blue na 9 dagen, hij begint nu echt een klein beetje te chippen en heeft wat tip wear, maar voor de rest ziet hij er echt fantastisch uit en doet hij het heel erg goed. Ik ben enorm verrast door de houdbaarheid, terwijl het merk daar niet eens echt beloftes over doet. Het is trouwens wel in combinatie met de bijbehorende top coat, anders houdt hij het echt een stuk minder lang uit. Dus wil je het langhoudende effect? Koop er dan ook de bijbehorende top coat bij!

Ik kan niet anders dan razend enthousiast zijn over deze prachtige kleuren nagellak! Ze hebben een goede dekking, pigmentatie, brengen makkelijk aan, verzorgen mijn nagels, glanzen en blijven ook nog eens heel erg lang zitten! De Sally Hansen Color Therapy-lijn is vanaf nu te koop bij onder andere bol.com, Kruidvat, Etos en Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  16 februari 2017

  Prachtige vernieuwde nagellakken in zeer mooie kleuren die ik allemaal wel zou willen kopen……
  Wat een lange houdebaarheid op je nagels.

  Xoxo

 • Reageren
  femketje
  16 februari 2017

  Good as blue is gorgeous!

 • Reageren
  Britt
  16 februari 2017

  Geweldige kleuren! Dit zijn ook echt kleuren die eigenlijk het hele jaar door wel kunnen, maar ik weet wel zeker dat Slicks and Stones mijn favoriet is, prachtig!

 • Reageren
  Bianca
  16 februari 2017

  Ook al heb ik niks met nagellak, deze kleuren zien er wel heel mooi uit x

 • Reageren
  Sandra
  16 februari 2017

  Wat een prachtige kleurtjes zeg, wauw!

 • Reageren
  Romy
  16 februari 2017

  Wat een schitterende kleuren, vooral de twee roze tinten! De nagellak klinkt echt heel fijn. Ideaal zo’n combinatie van vrolijke kleurtjes en verzorgende ingrediënten!

 • Reageren
  diolifestyle
  16 februari 2017

  Wauw, wat mooi! Die paarse met metallic is gaaf!

 • Reageren
  Susan
  16 februari 2017

  Ik vind ze echt prachtig!

 • Reageren
  nicolished
  16 februari 2017

  Wauw wat een mooie lakken allemaal zeg! Ik vind de Sally Hansen lakjes ook altijd erg fijn.

 • Reageren
  Linda
  16 februari 2017

  Good as Blue is mooi <3 En Slicks and Stones natuurlijk ook.

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  16 februari 2017

  Mooie lakjes! Steely Serene is echt mijn favoriet!

  • Reageren
   Celine van Bennekom
   2 maart 2017

   Mag ik vragen waar jij de steely serene hebt gekocht? Ik zie een aantal lakjes bij kruidvat, maar nog lang niet allemaal. Heb je een website voor mij?

 • Reageren
  Angel
  16 februari 2017

  Mooi Mooi en wat kun jij je nagels perfect lakken!

 • Reageren
  Nicole Sczasny
  16 februari 2017

  Wow wat blijft hij lang mooi! Leuke kleurtjes ook.

 • Reageren
  Loes | Gewoon iets met Loes
  16 februari 2017

  Wauw, echt wauw, wat een prachtige kleuren! Ik ben wel weer erg benieuwd naar deze Sally Hansen lakjes, want de vorige variant (ook al met een speciale topcoat) vond ik een groot drama. Die droogde niet op mijn nagels en kon ik er dus letterlijk zo weer af ‘krabben’ 2 uur na het opbrengen. Die ligt dus nu ongebruikt (naja 1 keer gebruikt) onder in de kast. Ik ben erg benieuwd hoe dat met deze lakjes is.

 • Reageren
  Nienke
  16 februari 2017

  Wauw, ziet er super mooi uit. Hele toffe kleuren en die houdbaarheid maakt mij helemaal enthousiast.

 • Reageren
  Mariska
  16 februari 2017

  Wat mooi! Vooral Slicks and Stones vind ik heel erg mooi om te zien! :)

 • Reageren
  Jessie
  16 februari 2017

  Wow wat een prachtige foto’s, en wat een resultaat na negen dagen!
  Hielden de vorige Sally Hansen lakjes ook zo lang bij je?
  Ik had er zo veel lovende dingen over gelezen, dus gelijk een aantal kleurtjes + topcoat aangeschaft.. aantal keer geprobeerd maar na maximaal twee dagen compleet gechipt! Terwijl ik dat bij andere lakken helemaal niet heb.

 • Reageren
  Diede
  16 februari 2017

  Wauw die kleuren zien er allemaal heel erg mooi uit. Nu hopen dat deze snel in België ook verkrijgbaar zijn ;)

 • Reageren
  rachel
  17 februari 2017

  ik ben zo fan van deze lakjes he :D en deze kleuren…. super

 • Reageren
  Celine van Bennekom
  2 maart 2017

  Mag ik vragen waar je de steely serene kunt kopen? Ik zie een aantal lakjes bij kruidvat, maar nog lang niet allemaal. Heeft iemand een website voor mij?

 • Reageren
  mirjam
  6 mei 2017

  Helaas niet zo als verwacht.
  Het zit er nu 3 dagen op de de topjes van de nagels zijn al kaal.
  1x laklaag en 1x topcoat.c

 • Reageren
  Priska de Nood
  4 augustus 2017

  idd prachtige kleuren, maar ik werk geregeld met essentiële oliën en dan kun je deze nagellak wel achterwege laten omdat die dan oplost :( .

 • Geef een reactie

  ByAranka.nl gebruikt cookies om er voor te zorgen dat je deze website zo goed mogelijk kan gebruiken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.


  Je kan ervoor kiezen om deze cookies te accepteren en om deze cookies te weigeren. Doe je niets? Dan ga ik er van uit dat je het gebruik van cookies goed vindt. Lees meer over het verzamelen van gegevens op mijn blog in de privacyverklaring. Op de website van de Consumentenbond lees je alles over het verwijderen van alle cookies op computer.