Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

Als je mij vraagt wat mijn favoriete merken qua nagellak zijn dan is het zonder twijfel OPI, Essie en Sally Hansen. Deze merken hebben hele fijne lakken die goed blijven zitten, prettig werken en ook een heel breed assortiment aan kleuren hebben. En het leuke is dat ze dat assortiment constant blijven vernieuwen. Zo kom Sally Hansen weer met vier nieuwe kleuren in de Color Therapy lijn en ik laat ze aan je zien.

Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

De Sally Hansen Color Therapy lijn is de nieuwste lijn binnen het Sally Hansen assortiment. De lakken zijn namelijk verrijkt met argan olie om de nagels optimaal te verzorgen. Je hoeft bij deze lakken ook geen basecoat te gebruiken zodat de nagels optimaal verzorgd en gehydrateerd kunnen worden. Wel lak je de lak af met een speciale topcoat en dan blijft het bij mij echt 5 dagen tot een weer goed zitten!

Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

De nieuwe kleuren hebben allemaal een metallic of shimmer finish en vind ze eigenlijk wel heel erg mooi. Alleen waarom ze in de lente op de markt komen snap ik niet helemaal want ik moet meer aan de herfst bij dit soort kleuren denken. De vier kleuren zijn: Wine Therapy, Burnished Bronze, Namas Grey en In My Element.

Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

De structuur van de Sally Hansen lakken vind ik altijd erg prettig, ze zijn precies goed. Het kwastje vind ik ook prettig werken omdat hij plat is en een ronde onderkant heeft. Hiermee kun je altijd erg netjes lakken. Maar dan moet het wel netjes afgerond zijn want mijn rode lakje was heel slordig afgewerkt en dan lakt hij meteen een stuk minder mooi. Laten we naar de swatches gaan kijken, bij elke kleur heb ik twee laagjes gebruikt.

Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

Namas-Grey

Straal positiviteit uit met een oogstrelende romige, lichtgrijze tint. Ik vind deze kleur erg mooi en ook tof dat hij goed dekt.

Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

In My Element

Denk diep na over het leven met een prachtig metallic grijs op je nagels zoals Sally Hansen het omschrijft. Zelf ben ik vaak niet zo fan van dit soort finishes, maar deze vind ik wel tof!

Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

Burnished Bronze

Verwen je ziel met een weelderige brons-koperkleurige glitter. Erg mooi kleurtje, past wel bij een stoere look!

Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

Wine Therapy

Hef het glas op deze wondermooie wijnkleur met romige finish. Deze kleur vind ik echt geweldig!

Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection

Ik vind het een hele leuke toevoeging deze kleuren op het Sally Hansen assortiment, alleen de kleurkeuze snap ik niet helemaal voor de lente maar dat zal wel aan mij liggen. De lakken kosten € 10,99 per stuk en zijn bij de Kruidvat, Etos en bol.com te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. De gewone Sally Hansen lakjes blijven bij mij goed zitten, maar de Color therapy dus niet, gaat meteen chippen. Ik heb twee lakjes diverse keren geprobeerd, maar helaas.

  2. Wat heeft Sally Hansen toch mooie lakjes zeg! Namas-grey en Whine Therapy zijn mijn favorieten. Het zijn alleen niet echt hele lente-achtige kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *