Sally Hansen Airbrush Legs

Sally Hansen Airbrush Legs

We willen allemaal mooie bruine benen hebben in onze korte broek of jurk. Maar wees eens eerlijk, volgens mij heeft iedereen nog wel last van de bekende ‘melkflessen’. Tenminste, ik wel. Dan is het toch een beetje eng of gewaagd om met die witte benen te gaan paraderen. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat oplossingen je witte benen te maskeren, onder andere door een bruinende spray te gebruiken. Afgelopen week was het prachtig weer en wilde ik het wel eens testen!

Sally Hansen Airbrush Legs

Met de Airbrush Legs krijgen we in no-time en heel eenvoudig bruine benen waar we anders een héél zomerseizoen aan moet werken. Sally Hansen omschrijft het product als een been make-up product, wat ik toch een beetje apart vind. Maar misschien moet ik het maar een beetje zien als een foundation voor je benen, die het allemaal net even wat bruiner maakt.

Sally Hansen Airbrush Legs

De Sally Hansen Airbush Legs is er in drie verschillende kleuren:

 • Airbrush Legs Light Glow
 • Airbrush Legs Medium Glow
 • Airbrush Legs Tan Glow

Je kunt al nagaan dat ze natuurlijk steeds donkerder van kleur zijn. Zelf heb ik de kleur Light Glow en die past perfect bij mijn blanke huid. Heb je zelf een wat donkerdere huidskleur of wil je echt voor hele bruine benen gaan, dan kan je een donkerdere kleur kiezen.

Sally Hansen Airbrush Legs

Maar hoe werkt het product nou precies? ‘Airbrush’ met de spray het product simpelweg over de benen. Let wel op dat je dit op een plek doet die je gemakkelijk kan afnemen of doe het buiten. Omdat de spray natuurlijk ook naast je benen komt wordt de omgeving ook bruin. Ik deed het in de badkamer en daarna moest ik toch echt even de hele badkamer schoonmaken. Buiten op een donkere ondergrond is ook een aanrader.

Sally Hansen Airbrush Legs

Ingrediëntenlijst van de Airbrush Legs wat best een hele waslijst is.

Sally Hansen Airbrush Legs

Aanbrengen is heel makkelijk, maar ik vind dat je wel heel veel product gebruikt. Ik denk dat je met dit flesje drie behandelingen kunt doen en daarna is het op. Dat komt dus neer op 5 euro per behandeling en dat vind ik best prijzig. Het product belooft trouwens niet af te geven en water resistant te zijn. Maar je moet het wel even goed laten drogen, de verpakking zegt een minuutje, maar trek er maar 10 minuten voor uit.

Het product is trouwens niet permanent zoals een zelfbruiner. Je kunt het met het douchen en badderen er zo weer af wassen. Het blijft dus niet zo lang zitten als een zelfbruiner.

Sally Hansen Airbrush Legs

De flacon heeft een handige neveldop waarmee er een best krachtige straal uit komt. Houdt het daarom ongeveer een halve meter van de huid af en spray zo natuurlijk mogelijk. Laat het daarna even een minuutje intrekken en smeer het daarna uit met je handen. Maar omdat ik geen zin had in bruine handen deed ik het zachtjes en deppend met een washandje of je kan natuurlijk een speciale zelfbruiner handschoen gebruiken.

Sally Hansen Airbrush Legs

Mijn benen voor het gebruik van de Sally Hansen Airbrush Legs.

Sally Hansen Airbrush Legs

Mijn benen na het gebruik van de Sally Hansen Airbrush Legs. Ze zijn een stuk bruiner en het ziet er heel mooi en natuurlijk uit. Het belooft niet af te geven, maar dat doet het toch wel heel lichtjes. Gelukkig is het uitwasbaar en kun je het gewoon weer uitwassen zonder dat het blijvend vlekt. Ook voelen je benen heerlijk zacht en niet vettig of plakkerig aan.

Sally Hansen Airbrush Legs

Of het werkt, ja heel goed! Het product doet zeker zijn werk en geeft een heel mooi resultaat. Maar of ik dit elke keer ga doen weet ik niet. Het is best een duur grapje en het geeft best wat troep. Maar wie mooi wil zijn, moet opruimen! Ik denk dat als je een feestje of een bruiloft hebt en een jurkje aan wilt trekken dit wel echt een goede toevoeging is. Voor een dagje strand zou ik gewoon lekker met die melkflessen rondlopen, jullie?

De Sally Hansen Airbrush Legs heeft een inhoud van 75 ml en kost € 14,99. Het is onder andere te koop bij de Ici Paris XL, Douglas-online, DA, Bol.com en Wehkamp.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Caitlyn
  22 mei 2016 at 09:52

  Ik heb in de loop der jaren vrede leren nemen met mijn witte huid dus producten als dit lijken me dan ook overbodig en vooral veel werk.
  xx

 • Reply
  beautifulday4makeup
  22 mei 2016 at 11:01

  Volgens mij is het soms makkelijk om met echte zelfbruiner in de weer te gaan. Ik denk dat ik het wel zou gebruiken voor een feestje :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  22 mei 2016 at 11:04

  Je ziet inderdaad wel degelijk te veel. Een tanningspray vind ik echter ook veel te veel gedoe geven ;)

 • Reply
  Yvonne
  22 mei 2016 at 11:05

  Ik vind dit superspul en gebruik dit vaak op mijn armen! Ze worden zo net even wat mooier als ik iets mouwloos draag. Bij big bazar heb je ze vaak ook liggen van W7. Die vind ik net zo goed werken. :)

 • Reply
  Yvonne
  22 mei 2016 at 11:06

  Ik spray het overigens eerst in mijn hand en smeer het dan uit. Geeft veel minder troep!

 • Reply
  Varenka W
  22 mei 2016 at 11:36

  Dan zou ik toch eerder voor bruin zonder zon gaan, maar eigenlijk gebruik ik dat alleen op mijn gezicht. (heel af en toe)
  Ik vind het niet erg om net als de meeste Hollanders in het begin van het jaar iets bleker te starten, daarnaast word ik echt heel snel heel bruin, wat een mazzel he?!

 • Reply
  femketje
  22 mei 2016 at 13:29

  wauw :D mooi resultaat! voor een speciale gelegenheid zou ik het gedoe er wel voor over hebben :3

 • Reply
  chucky1012
  22 mei 2016 at 15:46

  Wat is het verschil goed te zien nadat je het product gebruikt had.
  Fijn dat ik van mezelf een geteinte huid heeft.

  Xoxo

 • Reply
  Hilde
  22 mei 2016 at 20:43

  Wel jammer dat het toch nog afgeeft. Zit je bij iemand op de bank laat je vlekken achter…haha. Hmmmm ik weet niet of ik hier voor zou gaan. Resultaat is wel mooi van kleur overigens.

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  22 mei 2016 at 20:49

  Hier zo’n melkfles! Ik vind het resultaat er goed uit zien maar best duur wetende dat je na 1 keer spuiten 5 euro kwijt bent ;-) maar wanneer je een feestje of bruiloft ofzo hebt en de zonnebank vergeten bent is dit een goede oplossing

 • Reply
  Vicky
  22 mei 2016 at 21:21

  Dan toch liever de BB cream voor de benen van L’Oréal denk ik! Dit is namelijk wel érg prijzig…

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  23 mei 2016 at 16:53

  Wat een mooie en gezond kleurtje, niet te overdreven juist haha!

 • Laat een reactie achter