Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sally Hansen Adventure Land Collectie

Sally Hansen Adventure Land Collectie

Elk seizoen komt Sally Hansen weer met een aantal nieuwe kleuren die goed bij de tijd van het jaar passen. Dit najaar komen ze met de Adventure Land collectie die bestaat uit zeven kleuren. Hiervan zijn vier kleuren nieuw en al drie bestaand. De collectie heeft mooie en warme kleuren die perfect zijn voor de herfst. Kijken jullie met mij mee naar de swatches?

Sally Hansen Adventure Land Collectie

In het nieuwe seizoen moet je altijd even schakelen, is het nou die winterjas of toch weer die zomerjas die je uit de kast moet halen. Dingen waar je je eigenlijk helemaal niet druk om wilt maken. Gelukkig hoef je je niet dagelijks druk te maken om je nagellak aangezien de Sally Hansen Miracle Gel gerust een week perfect blijft zitten. Ik ben zelf al tijden fan deze lakken en vind het erg leuk dat er steeds weer nieuwe kleuren bij komen.

Sally Hansen Adventure Land Collectie

De totale collectie bestaat uit zeven verschillende kleuren en ik laat jullie graag deze rood, wit en blauwe kleuren zien. Dit zijn alle kleuren:

  • 120 Bare Dare – zacht nude
  • 204 Adrenaline Crush – brons met zilveren glitters
  • 220 Pink Tank – knalroze
  • 247 Little Peony – bleekroze
  • 446 Red-y, Set, Run! – parelmoer tomatenrood
  • 572 Wild For Violet – donkerpaars
  • 656 Swim Upstream – diep zeeblauw

Sally Hansen Adventure Land Collectie

Little Peony

Het lijkt wit op de foto maar het is toch echt een hele zachte roze kleur die naar wit neigt. Ik vind hem erg mooi en fris. Positief is ook dat hij met twee laagjes volledig dekt.

Sally Hansen Adventure Land Collectie

Red-y, Set, Run!

Om deze beschrijving moest ik wel een beetje lachen, tomatenrood. Het is wel waar, het is een prachtige rode kleur met een parelmoer glans. Erg mooi en uniek!

Sally Hansen Adventure Land Collectie

Swim Upstream

Dit is een leuke en mooie kleur, maar niet zo heel erg bijzonder al zeg ik het zelf. Hij glanst mooi en dekt goed, desondanks dat het niet een hele spannende kleur is, is hij wel heel erg mooi!

Sally Hansen Adventure Land Collectie

De Sally Hansen Adventure Land Collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Kruidvat, Douglas en bol.com. Wat vinden jullie van deze collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ja, tomatenrood, daar zit inderdaad wel iets in! Mijn favoriet van de drie kleuren die je hier laat zien is Swim Upstream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *