Sally Hansen 18K Gold Hardener

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener7_zpsvmcasmkm.png

Ik dacht dat de gouden top coats alweer een beetje verleden tijd zijn. Nu mag ik dit dan ook niet echt een top coat noemen, want eigenlijk is dit een nagelverharder met stukjes 18 karaats goud. Goud is een stukje glamour dat ook heel goede eigenschappen heeft, zoals het aanmaken van collageen en de elasticiteit en de stevigheid te bevorderen. Waarom dan geen goud toevoegen aan een nagelverharder?

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener_zpsjybdgzpb.png

Sally Hansen is een merk dat volgens mij iedereen wel kent, maar als ik voor mezelf spreek is het altijd een merk dat ik weer oversla. Ik weet niet waarom, maar het merk trekt me nooit zo, terwijl het echt geweldige producten heeft! Helemaal sinds de gellak zonder lamp, dat is een regelrechte hype op dit moment! Nu komen ze dus weer met iets nieuws, een nagelverharder met echte stukjes goud. Zal het ook echt werken of ziet het alleen maar heel erg leuk en luxe uit?

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener2_zpspjsre7p0.png

De Sally Hansen 18K Gold Hardener hydrateert en verstevigd je nagels. Het 18-karaats goud met peptiden en aminozuren staan bekend om hun groeistimulerend vermogen. Naast dat deze nagelverharder er heel luxe en chique uitziet beschermt het je nagels ook nog eens waardoor ze langer en sterker worden. Hij is simpel als base coat te gebruiken of als lak alleen. Je kan hem natuurlijk ook gebruiken als top coat, alleen dan werkt hij natuurlijk niet, maar het ziet er wel heel erg leuk uit!

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener4_zpskfw79muv.png

Ingrediënten van de Sally Hansen 18K Gold Hardener

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener5_zpsd37ikk1t.png

Het flesje is vrij groot, dat is eigenlijk het eerste wat me opvalt. Terwijl het helemaal geen bijzondere inhoud heeft, zelfs maar een inhoud van 10 ml. Maar de dop maakt het flesje wel tot een vrij groot iets. De dop kun je er trouwens vanaf halen en dan hou je een bescheiden kleine dop over zoals je op de eerste foto in het artikel kan zien. Dat lakt ook een stuk fijner.

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener6_zpsovqb0h84.png

Allemaal kleine gouden stukjes in de verpakking. Grappig dat dit ook een 18-karaats product is en maar € 9,99 kost terwijl die van OPI ongeveer €29,95 kostte. Maar stiekem vraag ik me af of hier wel echt goud in zit, maar het effect is in ieder geval wel heel erg leuk!

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener8_zps434gbp0f.png

Het kwastje heeft een hele mooie vorm waardoor je heel gemakkelijk je nagels kan lakken. De lak belooft in 60 seconden helemaal droog te zijn en dat is hij ook. Dat viel me meteen op dat deze lak erg snel droog is. Je kan dus heel snel een andere kleur nagellak aanbrengen of weer verder gaan met je andere dagelijkse bezigheden.

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener9_zpsonbbkzr3.png

Hier heb ik de Sally Hansen 18K Gold Hardener aangebracht met twee laagjes. Op de foto kan je de gouden stukjes niet echt goed zien, ik vind het ook een beetje gek om het zo te dragen, zoiets vind ik veel leuker over een andere kleur nagellak heen. Als de lak trouwens goed droog is glanst hij niet zo mooi, als je toch iets meer glans wil zal ik er nog een transparante lak overheen dragen!

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener10_zpsamxikwgh.png

En natuurlijk kon ik het niet laten om hem te dragen over een andere kleur lak. De werking valt dan wel weg, maar het effect is des te leuker! Ik heb hier één laagje Sally Hansen 18K Gold Hardener aangebracht en het ziet er super leuk als je het mij vraagt! Of Sally Hansen met dit product mijn nagels echt steviger maakt weet ik niet omdat ik van mezelf al erg stevige nagels heb, maar als ik andere ervaringen mag geloven met Sally Hansen zal dat wel snor zitten. De Sally Hansen 18K Gold Hardener is vanaf eind februari te koop bij drogisterijen en parfumerieën te koop voor € 9,99.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Samantha
  24 februari 2015 at 10:26

  Ik vind hem echt heel erg leuk! Al denk ik dat ik dit sneller zou dragen in de herfst/winter, dus een beetje jammer dat de lente er aan zit te komen.

 • Reply
  Nicolish
  24 februari 2015 at 10:31

  Ziet er erg mooi uit zo bovenop een ander lakje!

 • Reply
  Sarah
  24 februari 2015 at 10:32

  Ik vind het echt super mooi staat over die donker rode lak!

 • Reply
  Diolifestyle
  24 februari 2015 at 10:35

  Ik vind hem er erg mooi uitzien!

 • Reply
  Desirée
  24 februari 2015 at 10:51

  Jep, er zitten echt gouden deeltjes in (colloidal gold op de ingrediëntenlijst). Maar ik geloof niet echt in de werking van goud op de huid/nagels. Wel een leuk effect, zeker over een ander lakje heen :)

 • Reply
  Sophie Hol
  24 februari 2015 at 10:57

  Over die donkere lak vind ik hem echt prachtig! Mag ik vragen welke kleur van welk merk dat is? Ik ben nog opzoek naar zo’n kleurtje!

  • Reply
   Aranka
   24 februari 2015 at 11:02

   Dat is OPI Sleigh Parking Only, als het goed is uit de kerstcollectie van vorig jaar!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  24 februari 2015 at 11:06

  Het effect over een andere kleur nagelak is erg mooi, zo over je gewone nagels vind ik het effect niet zo leuk.
  Liefs, Iris

 • Reply
  inspiredbylifee
  24 februari 2015 at 11:13

  Ziet er heel leuk uit

 • Reply
  Melanie
  24 februari 2015 at 11:15

  Grappig, op de ingredientenlijst kom ik zo 1,2,3 alleen titanium met kleurstof tegen. 18K goud? Ik denk het niet.
  Ik vind de lak er tof uitzien maar waarom zou je de stukjes goud ‘kaal’ op je nagels aanbrengen. Het effect is veel mooier en groter wanneer er een kleurtje onder zit..
  Ik snap de move van Sally Hansen maar het idee gewoon niet. Jammer!

  Fijne dag.
  XoXo Melanie

 • Reply
  Beau
  24 februari 2015 at 11:27

  Ik vind het resultaat toch wel ‘minimaal’ zeg maar.. Het ziet er leuk uit.

 • Reply
  anouk
  24 februari 2015 at 11:32

  Wauw als topcoat vind ik hem geweldig. Het is zonde om er een lakje overheen te dragen

 • Reply
  Maaike
  24 februari 2015 at 11:38

  Dat ziet er best wel leuk uit!

 • Reply
  Margot
  24 februari 2015 at 11:50

  Mooi met dat donkerrood eronder!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  24 februari 2015 at 12:09

  Handig zo’n ‘multi-use product’: nagelverharder en topcoat. Waar je voor in de mood bent op dat moment. Kun je er nog egaal nagellak over aanbrengen (met de glitters die eronder zitten?

 • Reply
  Jaimy en Laura
  24 februari 2015 at 12:22

  Zo over die andere nagellak heen vind ik ‘em erg mooi!

 • Reply
  Danielle
  24 februari 2015 at 13:26

  Het klinkt wel leuk en ziet er leuk uit, maar ben er nog niet razend enthousiast van

 • Reply
  Priscilla
  24 februari 2015 at 14:58

  Als topcoat vind hem prachtig! Ik zou het niet snel kopen voor 10 euro..

 • Reply
  lonneke
  24 februari 2015 at 15:12

  Zo los zou ik hem niet zo snel dragen maar over een andere is die onwijs mooi zeg!
  Liefs lonneke

 • Reply
  Mariëlle
  24 februari 2015 at 15:46

  Mmm ik had hem opvallender verwacht. Op de kleur vind ik hem wel mooi!

 • Reply
  Beautyjuf
  24 februari 2015 at 16:31

  Wat een mooie subtiele gouden stukjes. Ik vind de combinatie met de kersenrode basislak schitterend!

 • Reply
  Melissa
  24 februari 2015 at 17:27

  Oeeee, over een ander lakje ziet hij er wel heel gaaf uit. Zeker onder zo’n donker kleurtje. Hij doet voor mij niet onder voor die van OPI. Leuk!

 • Reply
  Mieke van der Sande
  24 februari 2015 at 19:39

  Hmm niet echt mijn ding. Ziet er wel leuk uit zo om over een andere kleur te doen maar ik heb wel echt een goede top coat nodig omdat mijn nagels de laatste tijd vrij snel scheuren :(

 • Reply
  Jana
  24 februari 2015 at 20:10

  Het heeft echt een prachtig en vooral een chique effect :D Ook goed dat het snel droogt ^^

 • Reply
  Rachel
  24 februari 2015 at 22:13

  ziet er heel goed uit zeg! erg mooie foto’s heb je ook gemaakt

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  24 februari 2015 at 22:40

  Nee, niet echt mijn ding :/

 • Reply
  Bianca
  24 februari 2015 at 23:46

  Ik blijf zo’n gold topcoat nog steeds erg mooi vinden. Dit is denk ik de goedkoopste gold topcoat die ik al ben tegengekomen dus dat is leuk :)

 • Laat een reactie achter