Search
Close this search box.

Sally Hansen 18K Gold Hardener

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener7_zpsvmcasmkm.png

Ik dacht dat de gouden top coats alweer een beetje verleden tijd zijn. Nu mag ik dit dan ook niet echt een top coat noemen, want eigenlijk is dit een nagelverharder met stukjes 18 karaats goud. Goud is een stukje glamour dat ook heel goede eigenschappen heeft, zoals het aanmaken van collageen en de elasticiteit en de stevigheid te bevorderen. Waarom dan geen goud toevoegen aan een nagelverharder?

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener_zpsjybdgzpb.png

Sally Hansen is een merk dat volgens mij iedereen wel kent, maar als ik voor mezelf spreek is het altijd een merk dat ik weer oversla. Ik weet niet waarom, maar het merk trekt me nooit zo, terwijl het echt geweldige producten heeft! Helemaal sinds de gellak zonder lamp, dat is een regelrechte hype op dit moment! Nu komen ze dus weer met iets nieuws, een nagelverharder met echte stukjes goud. Zal het ook echt werken of ziet het alleen maar heel erg leuk en luxe uit?

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener2_zpspjsre7p0.png

De Sally Hansen 18K Gold Hardener hydrateert en verstevigd je nagels. Het 18-karaats goud met peptiden en aminozuren staan bekend om hun groeistimulerend vermogen. Naast dat deze nagelverharder er heel luxe en chique uitziet beschermt het je nagels ook nog eens waardoor ze langer en sterker worden. Hij is simpel als base coat te gebruiken of als lak alleen. Je kan hem natuurlijk ook gebruiken als top coat, alleen dan werkt hij natuurlijk niet, maar het ziet er wel heel erg leuk uit!

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener4_zpskfw79muv.png

Ingrediënten van de Sally Hansen 18K Gold Hardener

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener5_zpsd37ikk1t.png

Het flesje is vrij groot, dat is eigenlijk het eerste wat me opvalt. Terwijl het helemaal geen bijzondere inhoud heeft, zelfs maar een inhoud van 10 ml. Maar de dop maakt het flesje wel tot een vrij groot iets. De dop kun je er trouwens vanaf halen en dan hou je een bescheiden kleine dop over zoals je op de eerste foto in het artikel kan zien. Dat lakt ook een stuk fijner.

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener6_zpsovqb0h84.png

Allemaal kleine gouden stukjes in de verpakking. Grappig dat dit ook een 18-karaats product is en maar € 9,99 kost terwijl die van OPI ongeveer €29,95 kostte. Maar stiekem vraag ik me af of hier wel echt goud in zit, maar het effect is in ieder geval wel heel erg leuk!

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener8_zps434gbp0f.png

Het kwastje heeft een hele mooie vorm waardoor je heel gemakkelijk je nagels kan lakken. De lak belooft in 60 seconden helemaal droog te zijn en dat is hij ook. Dat viel me meteen op dat deze lak erg snel droog is. Je kan dus heel snel een andere kleur nagellak aanbrengen of weer verder gaan met je andere dagelijkse bezigheden.

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener9_zpsonbbkzr3.png

Hier heb ik de Sally Hansen 18K Gold Hardener aangebracht met twee laagjes. Op de foto kan je de gouden stukjes niet echt goed zien, ik vind het ook een beetje gek om het zo te dragen, zoiets vind ik veel leuker over een andere kleur nagellak heen. Als de lak trouwens goed droog is glanst hij niet zo mooi, als je toch iets meer glans wil zal ik er nog een transparante lak overheen dragen!

 photo Sally Hansen 18K Gold Hardener10_zpsamxikwgh.png

En natuurlijk kon ik het niet laten om hem te dragen over een andere kleur lak. De werking valt dan wel weg, maar het effect is des te leuker! Ik heb hier één laagje Sally Hansen 18K Gold Hardener aangebracht en het ziet er super leuk als je het mij vraagt! Of Sally Hansen met dit product mijn nagels echt steviger maakt weet ik niet omdat ik van mezelf al erg stevige nagels heb, maar als ik andere ervaringen mag geloven met Sally Hansen zal dat wel snor zitten. De Sally Hansen 18K Gold Hardener is vanaf eind februari te koop bij drogisterijen en parfumerieën te koop voor € 9,99.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Ik vind hem echt heel erg leuk! Al denk ik dat ik dit sneller zou dragen in de herfst/winter, dus een beetje jammer dat de lente er aan zit te komen.

 2. Jep, er zitten echt gouden deeltjes in (colloidal gold op de ingrediëntenlijst). Maar ik geloof niet echt in de werking van goud op de huid/nagels. Wel een leuk effect, zeker over een ander lakje heen :)

 3. Grappig, op de ingredientenlijst kom ik zo 1,2,3 alleen titanium met kleurstof tegen. 18K goud? Ik denk het niet.
  Ik vind de lak er tof uitzien maar waarom zou je de stukjes goud ‘kaal’ op je nagels aanbrengen. Het effect is veel mooier en groter wanneer er een kleurtje onder zit..
  Ik snap de move van Sally Hansen maar het idee gewoon niet. Jammer!

  Fijne dag.
  XoXo Melanie

 4. Ik blijf zo’n gold topcoat nog steeds erg mooi vinden. Dit is denk ik de goedkoopste gold topcoat die ik al ben tegengekomen dus dat is leuk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *