Search
Close this search box.

Sabon Moederdag Verwenpakket

 photo Sabon3_zps954d2a17.png

Het duurt niet al te lang meer en dan is het weer moederdag, de dag om je moeder eventjes lekker in het zonnetje te zetten. Heb je nog geen idee wat voor een cadeautje je voor haar moet kopen? Dan heb ik vandaag misschien wel een heel erg leuk idee voor je. Een heerlijk verwenpakket van Sabon, met echt super fijne producten tegen een mooi prijsje!

 photo Sabon_zpse4211736.png

 photo Sabon1_zpsb21c0fd1.png

Het pakketje met daarin een body lotion, foot cream en hand cream zit super leuk verpakt in een schattig doosje. Inpakken is dus niet meer nodig, want het zit al hartstikke leuk verpakt. Het heeft de echte uitstraling van Sabon, classy en chique! Zeker weten dat mijn moeder dit leuk gaat vinden.

 photo Sabon2_zps5788f89f.png

En als je hem open maakt komen deze leuke producten je tegemoet!

 photo Sabon3_zps954d2a17.png

Het moederdagsetje heeft van alle producten er een wat kleinere verpakking in zitten, maar je kan het zeker geen mini noemen. De producten zijn parabenen en minerale oliën vrij! Ze ruiken echt overheerlijk en zijn echt een sensatie voor de huid. Ik had nog nooit Sabon producten geprobeerd, maar ik ben echt fan! De producten hebben een heerlijke en unieke geur die luxe en rust uitstraalt.

 photo Sabon4_zps22b35535.png

In de Foot Cream zit menthol en camphor, alleen ik merk eigenlijk niet echt wat van de menthol qua geur, op je voeten voel je het wel. Een hele subtiele tinteling, lekker fris! De Hand Cream ruikt ook echt goddelijk naar patchoeli  lavendel en vanille. Normaal ben ik niet echt een fan van lavendel, maar hier ruik je alle ingrediënten puur niet echt terug, maar wel als mengsel en dat is echt heerlijk. Als ik mijn handen heb ingesmeerd met de handcrème ruik ik de hele tijd eventjes aan mijn handen.

 photo Sabon5_zps4a603c35.png

De voetencrème is lekker dik, maar als het in aanraking komt met de warme huid smelt het als het ware naar een lekkere vloeibare crème die je heel gemakkelijk kan uitsmeren. Mijn voeten nemen de crème snel op zodat het snel in de huid is getrokken. Je hoeft dus niet bang te zijn voor glibberende voeten op een gladde vloer.

 photo Sabon7_zpsf8dbb6bf.png

De handcrème is een stuk zachter qua structuur maar is heel erg zacht en smeert super snel en fijn uit over de huid. Binnen een paar minuten is hij helemaal ingetrokken in de huid en het eindresultaat zijn heerlijk zachte handen.

 photo Sabon8_zps006d518f.png

In tegenstelling tot de handcrème en voetencrème is de body lotion aan de dunne kant, dat had ik eigenlijk niet verwacht. Maar dat maakt me niet uit, had alleen misschien wat meer butter verwacht, maar zo heet het product natuurlijk ook niet. De body lotion is heerlijk luchtig en zacht en smeert super goed over de huid uit. Voor de zomer is het echt een heerlijke milde verzorging die echt ontzettend lekker en fris ruikt naar patchoeli  lavendel en vanille, net zoals de handcrème.

 photo Sabon9_zps69da3357.png

Ik ben echt om en ik denk dat ik mijn moeder echt super blij ga maken met dit overheelijke setje. Oké, mijn moeder maakt altijd mijn pakketjes open en heeft hem al gezien, maar ze was echt super enthousiast en kwam al met een big smile naar me toe van: ‘Aranka wat krijg ik een super lekker cadeautje van jou voor moederdag’! Bij mijn moeder is hij dus zeker in de smaak gevallen. Dit heerlijke setje kost in totaal € 14,95 en is uiteraard te koop bij de Sabon, zowel in de winkels als bij de V&D en natuurlijk online in hun webshop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. De prijs valt me heel erg mee, ik had verwacht dat Sabon duurder was. Mijn moeder is altijd best wel kieskeurig welke producten ze fijn vindt, maar ik ben benieuwd wat ze hiervan zou vinden!

  2. Ziet er heerlijk uit, alleen jammer dat mijn moeder niet veel met crèmes bezig is. Badproducten zoals een heerlijke bruisbal vindt ze geweldig :)
    Maar het geschenk van Sabon ziet er goed uit.

  3. Ik heb een pakket voor moederdag gehad van mijn schoondochter die alle producten van sabon gebruikt ,en ik moet bekennen dat ik nog nooit zo’ fijne producten voor hand en voeten heb gehad ,dus ik laat het wel via haar pedicure aanvullen Top product

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *