Sabon Moederdag Verwenpakket

 photo Sabon3_zps954d2a17.png

Het duurt niet al te lang meer en dan is het weer moederdag, de dag om je moeder eventjes lekker in het zonnetje te zetten. Heb je nog geen idee wat voor een cadeautje je voor haar moet kopen? Dan heb ik vandaag misschien wel een heel erg leuk idee voor je. Een heerlijk verwenpakket van Sabon, met echt super fijne producten tegen een mooi prijsje!

 photo Sabon_zpse4211736.png

 photo Sabon1_zpsb21c0fd1.png

Het pakketje met daarin een body lotion, foot cream en hand cream zit super leuk verpakt in een schattig doosje. Inpakken is dus niet meer nodig, want het zit al hartstikke leuk verpakt. Het heeft de echte uitstraling van Sabon, classy en chique! Zeker weten dat mijn moeder dit leuk gaat vinden.

 photo Sabon2_zps5788f89f.png

En als je hem open maakt komen deze leuke producten je tegemoet!

 photo Sabon3_zps954d2a17.png

Het moederdagsetje heeft van alle producten er een wat kleinere verpakking in zitten, maar je kan het zeker geen mini noemen. De producten zijn parabenen en minerale oliën vrij! Ze ruiken echt overheerlijk en zijn echt een sensatie voor de huid. Ik had nog nooit Sabon producten geprobeerd, maar ik ben echt fan! De producten hebben een heerlijke en unieke geur die luxe en rust uitstraalt.

 photo Sabon4_zps22b35535.png

In de Foot Cream zit menthol en camphor, alleen ik merk eigenlijk niet echt wat van de menthol qua geur, op je voeten voel je het wel. Een hele subtiele tinteling, lekker fris! De Hand Cream ruikt ook echt goddelijk naar patchoeli  lavendel en vanille. Normaal ben ik niet echt een fan van lavendel, maar hier ruik je alle ingrediënten puur niet echt terug, maar wel als mengsel en dat is echt heerlijk. Als ik mijn handen heb ingesmeerd met de handcrème ruik ik de hele tijd eventjes aan mijn handen.

 photo Sabon5_zps4a603c35.png

De voetencrème is lekker dik, maar als het in aanraking komt met de warme huid smelt het als het ware naar een lekkere vloeibare crème die je heel gemakkelijk kan uitsmeren. Mijn voeten nemen de crème snel op zodat het snel in de huid is getrokken. Je hoeft dus niet bang te zijn voor glibberende voeten op een gladde vloer.

 photo Sabon7_zpsf8dbb6bf.png

De handcrème is een stuk zachter qua structuur maar is heel erg zacht en smeert super snel en fijn uit over de huid. Binnen een paar minuten is hij helemaal ingetrokken in de huid en het eindresultaat zijn heerlijk zachte handen.

 photo Sabon8_zps006d518f.png

In tegenstelling tot de handcrème en voetencrème is de body lotion aan de dunne kant, dat had ik eigenlijk niet verwacht. Maar dat maakt me niet uit, had alleen misschien wat meer butter verwacht, maar zo heet het product natuurlijk ook niet. De body lotion is heerlijk luchtig en zacht en smeert super goed over de huid uit. Voor de zomer is het echt een heerlijke milde verzorging die echt ontzettend lekker en fris ruikt naar patchoeli  lavendel en vanille, net zoals de handcrème.

 photo Sabon9_zps69da3357.png

Ik ben echt om en ik denk dat ik mijn moeder echt super blij ga maken met dit overheelijke setje. Oké, mijn moeder maakt altijd mijn pakketjes open en heeft hem al gezien, maar ze was echt super enthousiast en kwam al met een big smile naar me toe van: ‘Aranka wat krijg ik een super lekker cadeautje van jou voor moederdag’! Bij mijn moeder is hij dus zeker in de smaak gevallen. Dit heerlijke setje kost in totaal € 14,95 en is uiteraard te koop bij de Sabon, zowel in de winkels als bij de V&D en natuurlijk online in hun webshop.

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Kelly caresse
  27 april 2013 at 07:08

  Ik vind sabon echt heerlijk! Goede tip om m’n moeder zo’n lekker pakketje te geven :)

 • Reply
  selma
  27 april 2013 at 07:28

  super leuk en zeker weten een goede tip moet nog maar even gaan kijken wat ik nu ga geven

 • Reply
  Sofie
  27 april 2013 at 07:31

  Wat een leuke set! Bedankt voor de tip :)

 • Reply
  Kimberley
  27 april 2013 at 07:45

  De prijs valt me heel erg mee, ik had verwacht dat Sabon duurder was. Mijn moeder is altijd best wel kieskeurig welke producten ze fijn vindt, maar ik ben benieuwd wat ze hiervan zou vinden!

 • Reply
  Kimberly
  27 april 2013 at 07:54

  Lijkt me een heerlijk pakket!

 • Reply
  Jewelyz
  27 april 2013 at 08:09

  Hele leuke tip! Sabon heeft altijd heerlijke producten, en de verpakking ziet er mooi uit. Typisch iets voor moeders ;-)

 • Reply
  femketje
  27 april 2013 at 09:02

  super leuke set :D

 • Reply
  whatevergivesjoy
  27 april 2013 at 09:06

  Leuk! (:

 • Reply
  Evelien
  27 april 2013 at 09:21

  Goede tip! Ik vind deze producten echt een luxe en classy uitstraling hebben.

 • Reply
  iscreambeauty
  27 april 2013 at 10:20

  Handige tip! Het lijken me fijne producten.

 • Reply
  martinaa89
  27 april 2013 at 10:46

  ziet er tof uit!! mijn moeder is gek op sabon!

 • Reply
  Marjolein
  27 april 2013 at 11:08

  Leuk pakketje, ook goedkoper dan ik had verwacht! Weet nog niet wat ik aan m’n moeder ga geven, dus misschien is dit wel iets haha.

 • Reply
  beamingbeauty
  27 april 2013 at 11:34

  Ziet er heerlijk uit, en echt totaal niet duur voor Sabon producten!

 • Reply
  Wendy
  27 april 2013 at 11:39

  Ziet er heerlijk uit, alleen jammer dat mijn moeder niet veel met crèmes bezig is. Badproducten zoals een heerlijke bruisbal vindt ze geweldig :)
  Maar het geschenk van Sabon ziet er goed uit.

 • Reply
  Amy
  27 april 2013 at 11:43

  Fijne prijs ook voor zo’n mooi setje. Jammer dat ik er weer helemaal voor naar NL moet, anders had ik het zeker gekocht.

 • Reply
  ChantalAngel
  27 april 2013 at 11:49

  Wat een leuk pakketje zeg! En inderdaad een leuk prijsje.

 • Reply
  edithmeijer
  27 april 2013 at 11:59

  Heel leuke pakketje, lijken me fijne producten!

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  27 april 2013 at 12:06

  Wat ziet het er schattig uit! Ik ben gek op de Sabon handcrème :)

 • Reply
  Chantal
  27 april 2013 at 12:20

  Heel leuk pakketje, lijken me ook fijne producten

 • Reply
  Kelly
  27 april 2013 at 13:03

  Snel naar sabon dan maar!

 • Reply
  Budgetproof.nl
  27 april 2013 at 13:47

  Leuk pakketje :D jammer dat m’n moeder niet zo van de cremetjes en dingetjes is.

 • Reply
  Charlotte
  27 april 2013 at 18:21

  Wat een leuk cadeautje!
  En helemaal niet zo duur ^^
  Ik ga deze zeker kopen voor mijn lieve mama.

 • Reply
  charlotte
  27 april 2013 at 18:54

  Sabon heeft echt heerlijke producten!

 • Reply
  staceykuiper
  27 april 2013 at 21:45

  ziet er heel leuk uit, sabon handcreams zijn geweldig en het is helemaal niet duur voor zo’n set :)

 • Reply
  sannedutchbeauty
  28 april 2013 at 01:05

  Ooeh dit klinkt als een heerlijk pakketje! :)

 • Reply
  Stephanie
  28 april 2013 at 17:57

  Bedankt voor de tip, leuk pakketje :D

 • Reply
  Nannick
  28 april 2013 at 20:06

  Super leuk setje!

 • Reply
  Marijke Hendrickx van Dongen
  15 juni 2014 at 19:58

  Ik heb een pakket voor moederdag gehad van mijn schoondochter die alle producten van sabon gebruikt ,en ik moet bekennen dat ik nog nooit zo’ fijne producten voor hand en voeten heb gehad ,dus ik laat het wel via haar pedicure aanvullen Top product

 • Laat een reactie achter