Search
Close this search box.

s.Oliver Outstanding

s.Oliver Outstanding

Iedereen draagt graag een lekker luchtje, toch? Helaas is het voor iedereen weggelegd een Chanel of Dolce & Gabanna geur te kopen. Of misschien ben je wel opzoek naar een lekker geurtje als cadeau, dan moet de prijs ook niet al te hoog zijn. s.Oliver kennen we allemaal wel van hun kleding, maar ze hebben ook hele lekkere luchtjes voor niet al te veel geld. Outstanding is hun nieuwe geur voor hem en haar!

s.Oliver Outstanding

Als ik de geuren zie en als ik alleen naar de verpakking kijk word ik hier best vrolijk van. Het ziet er hip, jong, fris en aantrekkelijk uit. Het is denk ik ook echt op een wat jonger publiek gericht. Helaas heb ik geen verdere persinformatie en van het internet word ik niet echt wijzer van het verhaal achter deze geur. Dus dit is maar wat er bij mij opkomt.

s.Oliver Outstanding

Leuk is dat als je de doosjes open maakt er een quote in de deksel staat. Een inspirerende quote waar we eigenlijk veel meer mee zouden moeten doen: Do what you love – and do it often!

s.Oliver Outstanding

Als ik de doosjes open maak komen en twee leuke en speelse flesjes tevoorschijn. Het zijn eigenlijk ontzettend simpele flesjes, maar dat siert het eigenlijk wel. De varianten zijn makkelijk te herkennen, de roze is natuurlijk voor de vrouw en de blauwe voor de man.

s.Oliver Outstanding

De flesjes zijn er in verschillende formaten. Je hebt de 30 ml en de 50 ml, naast de geur is er onder andere ook nog een shower gel, body lotion en deodorant. Outstanding is een eau de toilette maar de geur is vrij aanwezig waardoor je eigenlijk niet eens heel erg veel nodig hebt. Omdat de geur vrij krachtig is blijft hij ook wat langer hangen dan een frisse eau de toilette. Maar heb je aan het eind van de dag nog een feestje, dan moet je hem nog even bij spuiten.

s.Oliver Outstanding

s.Oliver Outstanding Woman

Topnoten: Mandarijn, Rode Bes en Framboos
Hartnoten: Freesia, Pioenroos en Lelietje-van-dalen
Basisnoten: Sandelhout, Ceder en Vanille

De geur opent echt heel fris en vrij heftig, prikkelend zelfs. Daarna gaat de geur steeds meer over in een vertrouwde en warme geur, ik vind hem erg lekker. Uniek is de geur alleen niet vind ik, dit is echt zo een geur die al je tig keer ergens anders hebt geroken, maar ik denk wel dat je snel goed zit met deze geur, hij is vrij veilig.

s.Oliver Outstanding

s.Oliver Outstanding Man

Topnoten: Grapefruit, Zwarte Peper en Rozemarijn
Hartnoten: 
Salie, Lavendel en Viooltjesblad
Basisnoten: 
Sandelhout, Mos en Vetiver

Dit is echt een typische mannengeur die je vaak bij mannen ruikt. Ook zoals de bovenstaande geur, een geur die niet uniek is, maar wel erg lekker. Hij opent fris en toch wat kruidig en gaat daarna over in een warm en vrij zwaar luchtje. Ook weer, ideaal om cadeau te kopen voor een man, je zit denk ik vrijwel altijd goed.

s.Oliver Outstanding

Prijzen:

s.Oliver Outstanding eau de Toilette 30 ml – € 17,99
s.Oliver Outstanding eau de Toilette 50 ml – € 26,75

Ik vind de nieuwe geuren van s.Oliver lekker, maar niet vernieuwend. Ze zijn goed te betalen en hebben een mainstream geur waardoor ze ideaal zijn om ook als cadeau te kopen. De geuren zijn vanaf nu te koop bij de betere drogist, parfumerie en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Vind die voor die vrouwen er wel echt cute uitzien! Vind het ook wel logisch dat je voor die prijs een mainstream geurtje koopt. Niet mijn ding, maar misschien inderdaad wel heel leuk als cadeau!

  2. Ik vind de flesjes en de Quotes erg leuk! Soms zijn de goedkoopste luchtjes wel de lekkerste haha. Ik heb er ooit een gehad van een klant in de winkel voor mijn verjaardag. Dat was ook een soort gelijk geurtje maar hij was heerlijk en iedereen vroeg waar ik hem vandaan had haha

  3. Jammer dat de geuren niet vernieuwend zijn, maar eerlijk is eerlijk: een simpele basic en safe geur is altijd fijn om te hebben. Fijn dat de geurtjes redelijk betaalbaar zijn. De flesjes zien er leuk, jeugdig en sportief uit.

  4. Goh ben benieuwd , soms wil ik gewoon een niet te heftige of opvallende geur maar niks opspuiten vind ik ook weer zoiets.
    Dit klinkt dan als een goed alternatief, gezien de prijs en het vroljke flesje kan je je er geen bult aan vallen.
    De heren variant lijkt mij eerlijk gezegt wel lekkerder :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *