Search
Close this search box.

s.Oliver Feels Like Summer

s.Oliver Feels Like Summer

Vroeger, heel wat jaren geleden toen ook de V&D nog bestond keek ik vaak bij de s. Oliver afdeling of ze daar nog leuke kleding hadden. Vaak hadden ze daar namelijk best leuke kleding, tegenwoordig kijk ik niet echt meer naar het merk om maar kreeg laatst wel een super leuk pakketje met twee nieuwe geuren van het merk voor hem en haar.

s.Oliver Feels Like Summer

De geuren hebben echt een zomers tintje en nemen je mee naar het strand en naar de zee, dat zie je ook meteen terug aan de verpakking. Ik vind het er op het eerste gezicht erg leuk en toegankelijk uitzien, het trekt wel zeg maar.

s.Oliver Feels Like Summer

De flesjes zien er zelf ook heel erg leuk uit. Ze hebben beiden een platte achterkant en een bolle voorkant waardoor het er best speels uitziet. De blauwe variant is natuurlijk bedoeld voor de mannen en de roze variant voor de vrouwen. Ik krijg wel meteen een zomers gevoel bij deze geuren. En ik vind het altijd wel leuk dat dit soort geuren vrij standaard zijn waardoor vrijwel iedereen ze lekker vind en je ze ook makkelijk cadeau kan geven.

s.Oliver Feels Like Summer

s.Oliver Feels Like Summer Men 30 ml – € 17,99

Je ziet het al een beetje aan de verpakking, maar deze geur wordt omschreven als een frisse wind over het stand met de zee in het vizier. Het is echt een geur voor de wat warmere dagen die fris maar toch mannelijk, maar toch ook wel weer vrij standaard. Niet dat daar iets mis mee is, integendeel, maar verwacht geen unieke en bijzondere geur.

s.Oliver Feels Like Summer

Topnoten: citroen, rabarber en pepermunt
Hartnoten: geranium, gember en lavendel
Basisnoten: vetiver, muskus en ambrox

Zoals ik net al een beetje aangaf vind ik de geur erg lekker, fris en mannelijk. Het is geen bijzondere of unieke geur die je nog nooit eerder hebt geroken, maar wel erg aangenaam. Ja, hier word ik wel blij van als Danny dit draagt.

s.Oliver Feels Like Summer

s.Oliver Feels Like Summer Women 30 ml – € 17,99

Je ziet het al meteen, dit is een zoete geur! Dat associeer ik met deze roze tinten en dat is ook niet zo gek denk ik. s.Oliver wil dat je met deze geur jezelf aan een bar met een cocktail in je hand begeeft. Ik vind het een wat subtielere, maar toch hele zoete geur met fruit- en bloemengeurnoten.

s.Oliver Feels Like Summer

Topnoten: perzik, citroen en thee
Hartnoten: oceaan, jasmijn en pioenroos
Basisnoten: muskus, ambrox en sandelhout

De ambrox en citroen komen in beide geuren terug en dat is ook wel een beetje de basis van deze geur. Toen ik hem voor het opspoot was ik wel meteen wakker, het is namelijk in het begin een vrij zoete en prikkelende geur. Maar gedurende de tijd neemt het scherpe en prikkelende wel af en blijft er een heerlijke zomerse geur over. Net zoals de mannenvariant is deze geur niet heel bijzonder, maar wel erg lekker.

s.Oliver Feels Like Summer

De s.Oliver Feels Like Summer zijn leuke, betaalbare en lekkere geuren die jezelf of iemand anders met een gerust hart cadeau kan geven, mede door de vriendelijke prijs. De geuren zijn vanaf nu te koop bij verschillende drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *