Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rubber laarzen, wat vinden jullie?

Steeds vaker zie ik meiden over straat lopen met zulk soort laarzen aan. Ik weet echt niet wat ik van deze nieuwe mode moet vinden qua laarzen. Het is er eigenlijk al een tijdje want dure desginer merken hebben ze een tijdje geleden op de markt gebracht en je hebt ze in verschillende mode shows voorbij zien komen. Maar nu maken ook onbekende merken ze na en kan je ze al voor een paar tientjes kopen. Maar wat vinden jullie nou eigenlijk van deze laarzen? Hot of Not?

Wat ik net al zei, ik weet echt niet wat ik ervan moet vinden. Het ziet er zo goedkoop uit en aan de andere kant weer heel erg chique. Als ik ze zo zie staan vind ik ze echt afschuwelijk, maar bij sommige mensen kan het heel erg mooi staan in combinatie met de juiste outfit. Ik denk niet dat ik ze zelf zou gaan kopen want het zijn totaal geen schoenen voor mij. Maar dat zei ik met de Ugg’s en Birkenstocks ook. Misschien is dit wel weer zo een nieuwe trend, eerst vind iedereen het afschuwelijk maar na een tijdje heeft iedereen ze. Ik ben nu in ieder geval nog niet overtuigd om ze te gaan kopen.

Wat denken jullie wordt dit een nieuwe mode trend of vind je het helemaal niet?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik vind ze niet mooi. Maarja, zoals jij al zei, het is misschien wel een nieuwe trend, en voor je het weet heeft iedereen het. Ik ga het in ieder geval niet kopen.

  2. Het ligt er aan hoe je het draagt, het past niet bij iedereen maar sommige weten wel hoe je zo een laars moet combineren en dan ziet het er chiq en leuk uit.

    We zien wel dat de meeste meiden in Amsterdam ( meer turkse/ marokaans achtergrond) zulke laarzen hebben en hoe sommige ze dragen dan denk je echt van….

  3. als regenlaarzen vind ik ze dus echt heeel erg tof,
    net zoals die met stipjes en print regenlaarzen.
    maar als gewone laarzen vind ik ze kortgezecht, F*ugly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *