Rubber laarzen, wat vinden jullie?

Steeds vaker zie ik meiden over straat lopen met zulk soort laarzen aan. Ik weet echt niet wat ik van deze nieuwe mode moet vinden qua laarzen. Het is er eigenlijk al een tijdje want dure desginer merken hebben ze een tijdje geleden op de markt gebracht en je hebt ze in verschillende mode shows voorbij zien komen. Maar nu maken ook onbekende merken ze na en kan je ze al voor een paar tientjes kopen. Maar wat vinden jullie nou eigenlijk van deze laarzen? Hot of Not?

Wat ik net al zei, ik weet echt niet wat ik ervan moet vinden. Het ziet er zo goedkoop uit en aan de andere kant weer heel erg chique. Als ik ze zo zie staan vind ik ze echt afschuwelijk, maar bij sommige mensen kan het heel erg mooi staan in combinatie met de juiste outfit. Ik denk niet dat ik ze zelf zou gaan kopen want het zijn totaal geen schoenen voor mij. Maar dat zei ik met de Ugg’s en Birkenstocks ook. Misschien is dit wel weer zo een nieuwe trend, eerst vind iedereen het afschuwelijk maar na een tijdje heeft iedereen ze. Ik ben nu in ieder geval nog niet overtuigd om ze te gaan kopen.

Wat denken jullie wordt dit een nieuwe mode trend of vind je het helemaal niet?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Silva
  25 november 2010 at 09:14

  Ik vind ze niet mooi. Maarja, zoals jij al zei, het is misschien wel een nieuwe trend, en voor je het weet heeft iedereen het. Ik ga het in ieder geval niet kopen.

 • Reply
  mrlulusworld
  25 november 2010 at 10:28

  Het ligt er aan hoe je het draagt, het past niet bij iedereen maar sommige weten wel hoe je zo een laars moet combineren en dan ziet het er chiq en leuk uit.

  We zien wel dat de meeste meiden in Amsterdam ( meer turkse/ marokaans achtergrond) zulke laarzen hebben en hoe sommige ze dragen dan denk je echt van….

 • Reply
  anne
  25 november 2010 at 10:53

  als regenlaarzen vind ik ze dus echt heeel erg tof,
  net zoals die met stipjes en print regenlaarzen.
  maar als gewone laarzen vind ik ze kortgezecht, F*ugly

 • Reply
  Mandy
  25 november 2010 at 14:57

  Hmm ik vind ze niet echt mooi, maar veel uit mijn klas dragen ze wel

 • Reply
  Cedra
  13 februari 2011 at 10:02

  not. nou sommige mensen kunnen ze wel dragen, maar eerlijk gezegd vind ik ze een beeetje kakkerig.

 • Reply
  Yasmina (:
  3 februari 2012 at 13:47

  Leuk, ik heb ze.!

  lekker puh :)

 • Laat een reactie achter