Zoek
Sluit dit zoekvak.

Roses de Chloé

 photo Roses_zpsc6acd71f.png

Chloé kennen we vast allemaal wel, een geur dat je meteen aan rozen laat denken, alleen dan een subtiele versie ervan. Maar nu heeft Chloé een nieuwe geur dat je echt meteen doet denken aan een heerlijke rozentuin, namelijk Roses de Chloé. Een schattige roze verpakking met een lieve roze strik lacht je tegemoet, dit is echt een romantische en liefdevolle geur voor deze zomer.

 photo Roses2_zps25478db0.png

Roses de Chloé is een uitnodiging tot tederheid. De roos straalt een ongelofelijke frisheid uit. Een gevoel, in gang gezet door bergamot, dat geleidelijk aan vergezeld wordt door een hart van damascena roos essence, met een magnolia noot voor een moderne touch. Vervolgens, op de huid, een spoor van witte muskus en amber, dé signatuur van het huis Chloé.

 photo Roses1_zpse203a1a7.png

Als een blos die je wangen streelt, is de flacon omhuld met een roze lint. Trouw aan het silhouette van de iconische eau de parfum Chloé flacon, wordt de luxueuze glazen flacon bekroond met een zilverkleurige dop met transparante bovenkant. Het parfum, in een lieflijk roze kleur, geeft zich delicaat prijs.

Zelf ben ik er helemaal weg van, de gewone Chloé vind ik lekker maar het is niet mijn favoriete geur, maar deze is uniek en ontzettend zomers. Het is een zware geur die heel goed blijft hangen. Je hebt dan ook meer dan genoeg aan 1 spuitje, om het niet overheersend te maken. Hij dus is dus ook nog heel erg zuinig in gebruik!

 photo Roses3_zps6f09b884.png

Prijzen Roses de Chloé:

eau de parfum 30 ml – € 51,-
eau de parfum 50 ml – € 69,-
eau de parfum 75 ml – € 89,-
shower gel 200 ml – € 30,-
body lotion 200 ml – € 35,-
deodorant spray 100 ml – € 27,-

De nieuwe Roses de Chloé geur is vanaf augustus te koop bij de luxere parfumerieën. Hoe lijkt jou deze geur ruiken?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Hmm.. ik weet niet of dit mijn geur ik. De ene keer vind ik rozengeur erg lekker, de andere keer totaal niet. Maar even gaan ruiken in de winkel dan :). Prachtige productfoto’s trouwens!

  2. Ik heb See By Chloe, en wilde zowieso nog de orginele Chloe, maar nu ik deze zie wil ik die ook hihi. :-) Fijn dat ie ook zo lang blijft hangen daar hou ik altijd wel van! :-)

  3. Deze geur heb ik zelf niet, maar ik heb wel See by Chloé en Love, Chloé. Beiden heerlijke luchtge geuren!

  4. Ik ben benieuwd of ik dit wat vind… Denk het niet, hij klinkt wel lekker maar ik ken mezelf haha. Ik zou je trouwens willen aanraden iets minder de tekst van Chloé zelf over te nemen, dit leest niet erg prettig en sla ik ook snel over als ik weet dat het niet jouw mening is.

  5. Oeh ik heb zelf het origineel al in mijn bezit, maar vaak vind ik die net te zwaar voor elke dag. Nu deze echter aangevuld is met lichte, frisse bloemennoten… Snel een besnuffelen! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *