Zoek
Sluit dit zoekvak.

Robijn met Zwitsal geur

 photo Robijn-Zwitsal_zps281d857a.png

Hoe vaak hebben we er wel niet van gedroomd, dat onze vers gewassen kleding naar Zwitsal ruikt, of dat we in een schoon bed stappen met de geur af Zwitsal of  dat we ons net hebben gedouched en ons afdrogen met een heerlijk zachte handdoek dat naar Zwitsal ruikt. Allemaal wel eens toch? Daarom heeft Robijn op verzoek van heel veel fans een hele lijn met de Zwitsal geur uitgebracht. Nu kan al onze was heerlijk naar Zwitsal ruiken!

 photo Robijn-Zwitsal1_zps5221d24f.png

Robijn was op zoek naar dé geur in Nederland die ze fijn zouden vinden voor hun schone was. En daar kwam als stipt nummer één de Zwitsal geur uit en ik kan niets anders dan het hier volledig mee eens zijn. En dus ook na veler verzoek van de fans komt Robijn deze zomer met een wasmiddel, wasverzachter en geurbuiltjes uit met de geur van Zwitsal!

 photo Robijn-Zwitsal5_zpsa7f695f9.png

Robijn komt met een klein & krachtig wasmiddel met de Zwitsal geur. Deze is geschikt voor alle gekleurde en bonte was. Dit wasmiddel houdt niet alleen de kleuren van de was mooi maar laat ook de hele dag de was lekker fris ruiken en zacht aanvoelen.

Als je je was graag nog wat zachter hebt – zoals handdoeken en beddengoed – dan kan je altijd ook nog de wasverzachter van Robijn gebruiken met de Zwitsal geur. De twee producten in combinatie met elkaar maken de geur van Zwitsal ook nog eens sterker. Ik heb het al getest en als ik mijn gezicht na het douchen nu in een handdoek druk word ik helemaal vrolijk van de geur en zachtheid!

 photo Robijn-Zwitsal2_zpsdb3f51b1.png

En als je thuis het niet voor het zeggen hebt qua wasmiddel of je wilt je was extra lang naar Zwitsal laten ruiken dan heeft Robijn ook nog super handige geurbuiltjes.

 photo Robijn-Zwitsal4_zps7fc23220.png

De geurbuiltjes kan je heel gemakkelijk in je kledingkast neerhangen of leggen. De geurbuiltjes geven 6 weken lang een heerlijk en subtiele Zwitsal geur af die ook in de was trekt. In een verpakking zitten 3 builtjes waar je in totaal dus bijna wel een half jaar mee vooruit kan!

 photo Robijn-Zwitsal3_zps6ebd9d78.png

Echt, ik ben super enthousiast over deze producten. Ik vind het heerlijk om ’s ochtends mijn gezicht in een zachte handdoek te drukken met de Zwitsal geur. Ook heb ik mijn beddengoed van het weekend gewassen met deze producten en het is echt een feestje om zo in bed te stappen. Het liefst zou ik nu om de dag mijn beddengoed wassen voor de geur. Van mij mag Robijn ook nog wel een textiel verfrisser maken met de Zwitsal geur! De geur van Zwitsal blijft gedurende een dag zitten op je schone kleren wanneer je deze aandoet. De geur is subtiel aanwezig maar niet te overheersend, gewoon heel prettig.

 photo Robijn-Zwitsal7_zps0728d005.png

Ik vind het echt super dat Robijn met zo een frisse en lekkere geur komt. Ik weet zeker dat bij heel veel mensen deze lijn in de smaak gaat vallen, want ik weet dat veel mensen ontzettend fan zijn van de geur van Zwitsal! De lijn ligt vanaf nu in de winkels bij drogisterijen en supermarkten. Het wasmiddel gaat € 6,99 kosten voor 700 ml, de wasverzachter € 3,99 voor 750 ml en de geurbuiltjes € 3,49 voor drie zakjes. Lijkt het jullie wat, Zwitsal ruikende was?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

 1. Wat onwijs leuk <3! Als ik helemaal op mezelf ga en ook zelf ga wassen, ga ik zeker eens kijken of ik deze kan scoren want ik vind Zwitsal echt heerlijk ruiken <3. Vind het ook altijd leuk om mijn kwasten te wassen omdat Zwitsal (babyshampoo, yay!) zo lekker ruikt!

 2. haha! Leuk idee, maar ik ga het zeker niet gebruiken. Ik zie mn man al naar zn werk gaan met een zwitsallucht om hem heen:) nee zo gek krijg ik hem echt niet:)

 3. Ik houd persoonlijk niet zo van Zwitsal, maar als iemand de geur lekker vindt kan ik me voorstellen dat een wasverzachter met Zwitsalgeur de hemel moet zijn. Overigens is waspoeder gebruiken beter voor je machine dan vloeibaar wasmiddel, omdat poeder minder kalkaanslag en plak in je machine geeft. Wij gebruiken op aanraden van een monteur al jaren waspoeder.

 4. Ik was zo blij toen ik hoorde dat Robijn met een Zwitsal geur uitkomt, echt top! Net als Johnson’s Baby is Zwitsal zo’n heerlijke, vertrouwde geur, hmm!

 5. Lekkeeer! Al ben ik geen die hard Zwitsalfan, vind het toch wel erg baby-achtig. Maar ik weet dat heel veel mensen het wel heel lekker vinden!

 6. Stiekem kunnen mij die producten niet heel erg boeien. Ik vind het lekker ruiken maar niet speciaal ofzo. Dat Robijn beertje vind ik veel leuker om te hebben :D

 7. ruikt lekker is alleen nog niet overal verkrijgbaar kan ik ook een pakket kopen met geurbuiltjes wasmiddel wasverzachter en robijn knuffel gr marina

 8. Je kan t beter zelf maken! Kosten: nog geen 4 euro voor 20 liter!!! Ruikt t zelfde maar door de soda is het beter voor je wasmachine ( soda reinigd) en zoals je kan zien veeeel beter voor je portomonee!! Recept: rasp 1 pakje zwitzal (90 gram) doe dit in een pan met 1 liter kokend water. Doe daar 45 gram soda bij en roer tot de zeep helemaal opgelost is. Doe dan nog 4 liter kokend water erbij goed door roeren en natte handdoek over de pan. Naxht laten stasn volgende dag doorroeren en overgieten in oude flessen met dop ( bv melk pak of oude wasmiddel of emmer met deksel enz) en voor gebruik even omschudden elke keer. Bolletje vullen zoal met elke wasmiddel in je wasmachine doen en wassen zoals je normaal ook doet. Gegarandeerd schone en lekker ruikende was!!

 9. Trouwens je kan elke zeep gebruiken die je wilt! Maar omdat t hier over zwizal gaat heb ik die gebruikt ( en die vind ik zelf ook t lekkerst)

 10. Afgelopen vrijdag heb ik de wasmiddel en de wasverzachter van Robijn gekocht met jawel de heerlijke geur van Zwitzal. Vanmorgen deze was gestreken maar helaas is de geur van Zwitzal ver te zoeken !!! Veel geld betaald voor beide valt mij heel erg tegen !!!

 11. Hier het zelfde zodra de was klaar is ruik je er bijna niks meer van. Zo jammer had dit niet verwacht en idd daar is het product te duur voor.

 12. Stipt betekent: zeer precies, dus iets kan niet stipt als nr. 1 uit de bus komen.
  En het is de handdoek Die ergens naar ruikt.

 13. krijg je geld voor deze blog….ik voel me zwaar opgelicht door robijn …zwitsalgeur amehoela je was ruikt gewoon naar niks ja naar natte was water dus…ga morgen de nog onaangebroken fles terugbrengen naar de winkel in de hoop dat ik hem om mag ruilen voor een andere als ik de bon nog kan vinden in elk geval ben echt teleurgesteld en boos want koop normaal nooit die dure wasmiddelen dash is goedkoper en ruikt tenminste

 14. Ja mensen de robijn Zwitsal is vanaf donderdag 16 april ook te verkrijgen via onze webshop.
  en wij hebben nog veel meer van die fantastische geuren van Robijn.

 15. O, wat heerlijk. Ik wil het ook wel eens proberen. Die wasverzachter lijkt mij lekker. Dat je pasgewassen was naar Zwitsal ruikt dat zou heerlijk zijn. Ik droom er nu al van hmm. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *