Search
Close this search box.

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Ik weet nog goed dat Roberto Cavalli de eerste Paradiso geur lanceerde en ook weet ik nog goed dat ik die geur heel erg lekker vind. Volgens mij is dat alweer twee jaar geleden, de tijd vliegt! Paradiso is een hele sterke en zoete geur waar je zeker wel van moet houden. Het heeft een rebels randje en is bij veel mensen geliefd. Het kan dan ook niet anders dat Roberto Cavalli met een nieuwe variant van de Paradiso geur komt, Assoluto.

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Het weelderige groen dimt het geluid van de zee als ze verder in de tuin loopt. Hier wordt de geur van verse bloemen intenser, heerlijk bedwelmend. Geklapper van vleugels. Een flits van levendige kleuren. Ze glimlacht, ze weet dat ze terug in het paradijs is…

Op het eerste gezicht vind ik de verpakking er een beetje goedkoop en schreeuwerig uitzien, niet helemaal mijn stijl. Maar als je het merk wat beter kent weet je dat dit wel echt de stijl van Roberto Cavalli is. Daarom spreken de fashion items van het label mij niet heel erg aan. Maar de geuren kan ik wel enorm waarderen door hun sterke zoete geuren waar ik toch wel voor gevallen ben. In de Assoluto variant komt het rode veel terug en dat kenmerkt ook deze variant.

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

De flacon is hetzelfde als alle andere Paradiso varianten, alleen deze heeft een rode fles. Ik vind het er erg mooi en luxe uitzien. Wel weer iets schreeuwerig met de gouden accenten en de soort van steen bovenop. Maar nogmaals, dat kenmerkt het merk ook wel weer. De geur is trouwens te koop in een 30 ml, 50 ml en 100 ml variant.

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Roberto Cavalli omschrijft de geur als volgt: “de intrigerende opening van de geur combineert frisse en sexy topnoten van roze peperkorrel met zoete en verlokkende wisteria. Deze slim contrasterende prelude introduceert Paradiso’s signatuurnoot, wilde jasmijn, gefacetteerd met een contrapunt van vibrerend zinnelijke rode lelie. Het flamboyante eindakkoord van deze uiterst verslavende florale symfonie, het weelderig exotische spoor van vanille met sandelhout en patchoeli, bekoort de zinnen en maakt een diepe en blijvende indruk.”

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Als je mij de geur een paar jaar geleden had laten ruiken had ik hem helemaal geweldig gevonden, maar nu merk ik dat ik een beetje afstand doe van de echte zware zoete geuren. Hij is mij een beetje te heftig. Ik vind zoete geuren in een subtielere vorm lekkerder. Of zware poederige geuren kan ik meer waarderen. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De geur is heel erg aanwezig en je hebt er echt maar een klein beetje van nodig. Je blijft hem dan ook de hele dag door goed ruiken, bijspuiten hoeft eigenlijk niet.

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto Prijzen:

  • Roberto Cavalli Paradiso Assoluto Eau de Parfum 30 ml – € 49,94
  • Roberto Cavalli Paradiso Assoluto Eau de Parfum 50 ml – € 71,06
  • Roberto Cavalli Paradiso Assoluto Eau de Parfum 75 ml – € 92,17

Ben je een echte zoetekauw en hou je van zwaardere en aanwezige geuren, dan is deze nieuwe Assoluto variant zeker iets van jou. Hou je meer van frisse, subtiele of klassieke geuren, dan kan je hem misschien beter skippen. Maar hem even ruiken in de parfumerie is het zeker waard! Je kunt de Roberto Cavalli Paradiso Assoluto onder andere kopen bij de Douglas en ICI Paris XL vanaf maart.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Oh deze lijkt mij geweldig, ik vond de eerdere versie’s ook al zo lekker. Persoonlijk vind ik de verpakking wel mooi en wat je ook al zegt het past ook helemaal bij Roberto Cavalli. De kleding van zijn hand heeft een beetje Cool Cat gehalte maar dan op een goede en chiquere manier.

  2. Oh, je maakt me ontzettend nieuwsgierig naar dit geurtje! Persoonlijk houd ik van sterke, ietwat zwaardere geuren, maar zo nu en dan wissel ik deze af met een zoet luchtje. Ik ben heel benieuwd of ik dit geurtje ga waarderen. Binnenkort maar eens een parfumeriezaak in duiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *