Roberto Cavalli Just Gold

 photo JustCavalli4_zps1ad3ebbe.png

Als ik aan Roberto Cavalli denk, dan denk ik anders, sexy, krachtig, verleidelijk, eigenlijk gewoon alles behalve alledaags. Dat siert het merk ook vind ik, de geuren zijn alles behalve saai maar juist heel sexy en verleidelijk. Eigenlijk vind ik alle geuren tot nu toe van Roberto Cavalli heel erg lekker. Waarom? Ze zijn anders, krachtig, sterk en vooral heel sexy, ik hou daar wel van. Zijn jullie klaar voor Just Gold van meneer Cavalli?

 photo JustCavalli_zps53fea8ec.png

Schaamteloos sexy, heel uitdagend, absoluut onweerstaanbaar… zo wordt deze geur omschreven door het merk zelf. Eigenlijk kan ik niets anders dan me hierbij aansluiten. De verpakking is chique, rebels en straalt seks uit. Het is zeker geen alledaags lief luchtje met bloemetjes, nee dit is het serieuze werk. Hier maak je serieus alle mannen gek mee, het is gewoon echt een onweerstaanbare geur die uniek is.

 photo JustCavalli3_zpsa0f5d9bd.png

De geur is gebaseerd op het verleidingsspel van de man en vrouw, daarom is er ook een variant voor de man en vrouw op de markt gebracht. Ik weet niet waarom, maar als ik deze geur ruik krijg ik sterk het vijftig tinten grijs idee, de geur wekt echt wat bij je op. Natuurlijk is het niet één en al seks, de geur is gewoon echt ontzettend lekker.

 photo JustCavalli1_zps0d47254a.png

De fles werkt er ook wel aan mee. Ik moet zeggen dat een python print en goud niet zo mijn ding is, maar het past er gewoon perfect bij, samen is het het ideale plaatje. De flacon vind ik erg mooi, speels en chique. Je hebt zeker niet het idee dat je een goedkope geur in je handen hebt – gelukkig maar, want dat is het ook niet echt -.

 photo JustCavalli2_zpsbbae61a7.png

Begeren en begeerd worden, dat is het doel van deze vrouwelijke variant, maar hoe doen ze dat dan? Het is een krachtige en sensuele bloemengeur, niet zo lief als bijvoorbeeld een zachte Daisy geur, nee deze geur heeft echt pit! De geur opent met hazelnoot en mandarijn daarna gaan we langzaam door met de jasmijn, verrukkelijke marshmallow en houtachtig iris die we in het hart vinden. De krachtige basis van de geur bestaat uit leder en palissanderhout, echt een geweldige combinatie.

 photo JustCavalli5_zps60a86d80.png

Ik weet het niet, de geur is anders, bijzonder, inderdaad heel lust opwekkend en gewoon super lekker. Het is een unieke en karakteristieke geur, je moet er zeker wel van houden, maar ik denk dat dat bij velen wel goed zit. Zoek je nog een knappe man of heb je zin in een spannend avondje met je eigen vriend, dan is één ding zeker, deze geur moet je dragen. Maar wil je het niet zo spannend, dan kan je deze geur natuurlijk ook perfect dragen. Het is een eau de parfum en dat merk je zeker, de geur is echt heel erg krachtig en blijft de hele dag en nacht goed hangen!

Prijzen:

Roberto Cavalli Just Gold Eau De Parfum 30 ml – € 44,38
Roberto Cavalli Just Gold Eau De Parfum 50 ml – € 61,05
Roberto Cavalli Just Gold Eau De Parfum 75 ml – € 77.72

Volgens mij is het een geur die in het vaste assortiment opgenomen gaat worden dus we kunnen gelukkig nog heel erg lang van deze fantastische geur genieten. Roberto Cavalli Just Gold is te koop vanaf begin oktober bij de parfumerieën en warenhuizen. Vinden jullie sexy en zware geuren lekker?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  TodaysLovely
  29 september 2014 at 15:01

  Hmm! klinkt heerlijk!

 • Reply
  femketje
  29 september 2014 at 15:33

  hoop dat hij niet te zwaar is, a little goes a long way neem ik aan bij deze geur XD

 • Reply
  Vanessa
  29 september 2014 at 15:35

  Ben nu wel benieuwd naar de geur!

 • Reply
  inspiredbylifee
  29 september 2014 at 15:40

  Klinkt super, mooie flacon ook!

 • Reply
  MySimplySpecial
  29 september 2014 at 15:43

  De flacon is niks voor mij, maar ik ben wel benieuwd naar de geur.

 • Reply
  Amy
  29 september 2014 at 15:56

  Ik ben echt dol op zware avondgeuren die meteen een indruk nalaten op mensen, ik ben dan ook heel benieuwd naar deze geur!

 • Reply
  Dionne Knooren
  29 september 2014 at 16:15

  Wat een gaaf flesje!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  29 september 2014 at 16:31

  Hmm, niet echt een geur voor mij denk ik!

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  29 september 2014 at 18:25

  Verpakking ziet er heel mooi uit!

 • Reply
  lucindainwonderland
  29 september 2014 at 19:08

  Deze moet ik gewoon ruiken, puur om te kijken of het wat voor mij is, normaal ben ik niet zo van de gigantisch uitgesproken geuren, maar wie weet…. xxx Lucinda

 • Reply
  Maaike
  29 september 2014 at 19:10

  Prachtige flacon!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  29 september 2014 at 19:21

  Wat een mooie flacon!!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  29 september 2014 at 21:18

  Statement:seks. Opvallend hoe je de geur omschrijft maakt mij wel erg benieuwd!

 • Reply
  mylifeaskarlijn
  29 september 2014 at 21:35

  Lijkt mij een heerlijke geur! De verpakking deed me eigenlijk een beetje aan Lady Million denken. Ben ik de enige? Goede review Aranka!

 • Reply
  sherssx
  14 november 2014 at 17:18

  heb hem gister opgehaald.. en kan me helemaal inleven in die 50 tinten opmerking. (die ik toevallig aan het lezen ben op het moment..)haha echt heeeeerlijk!! En me vriend die zegt constant hoe lekker ik ruik! Een van me nieuwe favoriete geurtjes. Echt een aanrader

 • Reply
  Wendy
  29 november 2014 at 17:31

  Heerlijk parfum zoals we van Cavalli gewend zijn. Prijs kwaliteit verhouding vind je zelden ergens anders!

 • Reply
  P
  28 november 2022 at 14:55

  Helaas nergens meer te koop zo jammer

 • Laat een reactie achter