Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Roberto Cavalli – Just Cavalli

Just Cavalli is de nieuwe vrouwen geur van Roberto Cavalli. Het is zeker een geur die er mag wezen, je kan er eigenlijk niet omheen, je blijft hem echt de hele dag ruiken. Deze sensuele geur is echt een typische geur voor een sterke vrouw die zeker weet wat ze wil. Maar dat kan je ook goed zien aan de chique en stoere uitstraling van de fles!

“Het is net een liefdesbeet. Je hartslag versnelt. Het is pure lust, puur verlangen, puur Just Cavalli.” Dat is wat Cavalli over deze geur zegt, klinkt best spannend niet? Maar dit komt zeker helemaal terug in de verpakking, stoer slangenleer en het gouden accent maakt het helemaal af!

Just Cavalli is gecreëerd door de meesterparfumeurs Nathalie Lorson en Fabrice Pellegrin van Firmenich. Het is een romige,sexy en bloemige compositie. De geur opent met een duizelingwekkende topnoot van neroli, een essentiële olie gewonnen uit de bloesems van de bittere sinaasappelboom, gevolgd door een onweerstaanbare hartnoot met de kostbare Tahitiaanse Tiarebloem. Deze verleidelijke bloemenmelange wordt geaard door een romig palissanderhout akkoord dat kracht en noblesse aan de geur toevoegt. Fris, krachtig en verleidelijk. Just Cavalli is de geur van de jeugd en de verleiding.

Zelf was ik heel erg fan van de geur op een geurstrookje, maar op mijn huid ben ik iets minder enthousiast over deze geur. Hij pakt helaas niet goed uit op mijn huid terwijl ik hem echt heerlijk vond op papier. Het is een zware en aanwezige geur maar toch wel een tikkeltje fris is. Hier baal ik echt enorm van want iedereen is er zo enthousiast over en ik was dat ook. Ik vind het ook echt een typische geur voor de krachtige vrouw die er zeker mag zijn.

Prijzen:

Eau de Toilette 30 ml – € 39,95
Eau de Toilette 50 ml – € 56,50
Eau de Toilette 75 ml – € 72.00
Shower Gel 150 ml – € 19,50
Body Lotion 150 ml – € 19,50

De geur ligt vanaf eind januari in de luxere parfumeriën.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Ik zit te wachten tot ik deze geur in een parfumerie zie liggen, zal van de week eens kijken of die er al is! Ik heb een proefmonstertje thuis liggen en ik vind het een heerlijke geur!

  2. Wauw. :) mooie flacon!! Ben er benieuwd naar! De prijs vind ik … redelijk. Valt me mee, maar normaal koop ik gelijk een flacon van 100ml, en dit is maar 70ml. Dus de prijs is dan eigenlijk best duur. ;-) Maar wie weet wordt het mijn favoriet!

  3. Lijkt me een lekkere geur, en de verpakking is echt mooi. Jammer dat ie niet goed pakt op je huid, zo zie je maar weer dat het echt verschilt per huid hoe een geur ruikt!

  4. Die flacon vind ik een beetje tacky met die print, nah, niet mijn ding. Maar wel jammer da ie niet goed pakt op je huid. De geur lijkt me dan weer wel delicious! Ik hou wel van die krachtige geuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *