Roberto Cavalli Exotica, See By Chloé, Jil Sander Woman III & Evergreen

 photo Parfums8_zpsd69ccca4.png

Volgens kan ik elk bericht wel beginnen met ‘de zomer komt er weer aan’. Ja, inderdaad de zomer komt er weer aan en daar horen frisse, zoete en fruitige geuren bij! Alle geuren komen weer met nieuwe frisse, zoete en fruitge varianten en ik laat er vandaag een viertal aan jullie zien en virtueel ruiken!

 photo Parfums2_zps668425e1.png

Misschien zijn het niet allemaal even nieuwe geuren, maar toch hebben ze allemaal iets nieuws. Jil Sander Woman III is een echte klassieker die weer eens in de spotlight wordt gezet. Jil Sander Evergreen is een heerlijk nieuwe frisse en verkwikkende geur. See By Chloé is een ontzettend populaire geur, maar dit is de frissere eau fraîche variant en dan hebben we nog de meest opvallende flacon van allen: Roberto Cavalli met Exotica!

 photo Parfums5_zpsccb882c4.png

See By Chloé Eau Fraîche

See By Chloé is een heerlijke luchtige geur die een heerlijke frisse bloemen geur heeft. Deze nieuwe toevoeging aan de See By Chloé lijn is een modern bloemenboeket volgens de parfumeur Michel Almairac. De eerste poëtische noten van waterhyacint vermengen zich in het hart met appelbloesem en jasmijn. Een verfijnde basisnoot van vetiver geeft de geur basis en karakter.

De geur doet me sterk denken aan de originele Chloé geur die ik heerlijk vind, maar helaas op mijn huid een wat mindere geur aanneemt. Deze is een stuk frisser en minder krachtig van geur wat ik heel erg lekker vind voor straks de wat warmere dagen met veel zon. Ik denk dat veel vrouwen dit een hele lekkere geur vinden omdat hij zo bescheiden maar toch zeer uniek is. De geur blijft de hele dag perfect zitten en laat je zeker stralen!

Prijzen:

See By Chloé Eau De Toilette 30 ml – € 47,72
See By Chloé Eau De Toilette 50 ml – € 63,28
See By Chloé Eau De Toilette  75 ml – € 77,72

 photo Parfums3_zps13a31bda.png

Jil Sander Woman III

Deze geur behoort tot de The Essentials van Jil Sanders samen met nog twee andere geuren. Bath & Beauty en Pure Man, alle drie pure klassiekers van dit merk, tijd om ze weer eens in het licht te zetten in een limited edition. Woman III ontstond in 1986 wat een echt meesterwerk was. Verfijnd, zelfverzekerd en klassiek. Een geur die pure elegantie uitstraalt. Woman III sprankelt met frisse, bittere noten van sinaasappel, die verwarmd worden door een elegant boeket van anjers en patchoeli.

Ik moet je eerlijk toegeven, ik ben een moderne geur liefhebber en kan daarom deze geur ook niet echt waarderen. Het is een hele zware geur waarbij ik meteen aan oudere dames moet denken. Nee, dit is geen geur voor mij maar ik kan me voorstellen dat oudere dames het een hele lekkere en herkenbare geur vinden uit de herinneringen van vroeger.

Prijzen:
Jil Sander Woman III eau de toilette 50 ml – € 44,39

 photo Parfums6_zps729d7084.png

Roberto Cavalli Exotica

Om de lente te vieren komt Robert Cavalli met deze heerlijke zoete, vrolijke en zeker opvallende geur Exotica! Deze limited edition is een lichte en sprankelende herinterpretatie van de Roberto Cavalli eau de parfum. De geur is geïnspireerd op de weelderige en tropische tinten van de creaties van de couturier. Het kan beschouwd worden als een gewaagde poging om dit visuele feest te vertalen in een rijke en unieke geur. De geur opent met de volle en heerlijke noot van mango, die visioenen van verre eilanden, blauwe luchten en tropische jungles oproept. Deze roep uit de wildernis vermengt zich op een natuurlijke wijze met de zoete hartnoot van de frangipanibloem. Fris en delicaat, voegt het een vleugje sexiness toe terwijl het op artistieke wijze het exotische accent van de mango stimuleert. De basisnoot van sandelhout omhult de geur en geeft deze meer diepte, warmte en sensualiteit.

Ik denk dat dit serieus de lekkerste geur voor de zomer is die ik ooit geroken heb. Ik was sowieso al heel erg fan van de geuren van Roberto Cavalli, omdat de sterk van geur zijn en opvallend! Daar hou ik van en daarom draag ik ze altijd met ontzettend veel plezier. Er is geen twijfel over mogelijk, dit is mijn favoriete geur voor de komende lente en zomer!

Prijzen:

Roberto Cavalli Exotica eau de toilette 75 ml – € 72,17

 photo Parfums7_zpsd3310e2d.png

Jil Sander Evergreen

Een bron van geluk, dat moet deze heerlijke geur voor jou zijn. Deze geur is totaal het tegenovergestelde van Jil Sander Woman III en deze vind ik echt heerlijk! Het is een geur die schoonheid en harmonie symboliseert. De topnoot is fris en puur door de sappige peer en pittige grapfruitbloem gekruid met een snufje witte peper. Het hart is gevuld met een heerlijke rozengeur met noten van jasmijn en lelietjes-van-dalen. De basis van de geur bestaat uit de pure kracht van patchoeli, romig sandelhout en zoete vanille.

Ik ben weg van deze geur, het is zo lekker fris en natuurlijk dat ik denk dat iedereen deze geur wel lekker vind. Het is een zeer gangbare geur en je herkent meteen het komende seizoen in de geur!

Prijzen:

Jil Sander Evergreen eau de toilette 30 ml – € 42,17
Jil Sander Evergreen eau de toilette 50 ml – € 61,06
Jil Sander Evergreen eau de toilette 75 ml – € 82,17

 photo Parfums1_zps346b125c.png

Alle geuren zijn vanaf eind februari te verkrijgen bij de parfumerieën. Naar welke geur gaat jouw voorkeur uit? Of wat is jullie favoriete lente/zomer geur?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Healthy Mommy
  22 februari 2014 at 15:09

  Ik vind Jil Sander Sun altijd erg lekker in de zomer. Doet me denken aan mijn middelbare school periode. Ben dus wel benieuwd naar deze nieuwe van Jill Tja, en Chloe zal wel weer gewoon lekker en lief ruiken as usual!

 • Reply
  Laura
  22 februari 2014 at 15:14

  See By Chloé lijkt mij erg lekker en de flacon vind ik ook erg mooi! ;)

 • Reply
  pamela
  22 februari 2014 at 15:19

  ik ben erg benieuwt naar de jil sander geur!

 • Reply
  femketje
  22 februari 2014 at 15:30

  oeh het lijken me allemaal wel lekkere geuren eigenlijk :D

 • Reply
  Lisette
  22 februari 2014 at 15:37

  Het lijken me erg fijne geuren :)

 • Reply
  daantjelovestoread
  22 februari 2014 at 15:38

  Oefff…. See by chloe wil ik heel erg graag hebben!

 • Reply
  Tess Evea
  22 februari 2014 at 16:09

  Ik kan niet kiezen hoor, ze lijken mij allemaal heerlijk!!

 • Reply
  MySimplySpecial
  22 februari 2014 at 16:23

  Ik ben wel benieuwd naar die van Chloé!

 • Reply
  Lucinda
  22 februari 2014 at 16:23

  oooeee de Chloe geuren, vandaag heb ik er weer aan geroken en ze zijn zooo lekker. Toch laten staan, omdat ik eerst wat andere geurtjes van mijzelf moet op maken.

 • Reply
  Myrna
  22 februari 2014 at 16:29

  Ik ben heel erg benieuwd naar Exotica van Roberto Cavalli, de flacon is prachtig en denk dat het wel een geur voor mij zal zijn.

 • Reply
  Amy
  22 februari 2014 at 16:31

  Jill sander ruikt zooo lekker!

 • Reply
  Beau
  22 februari 2014 at 17:25

  See By Chloé klinkt heerlijk :-)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  22 februari 2014 at 18:09

  De Roberto Cavalli geur lijkt me heerlijk.

 • Reply
  Daphne
  22 februari 2014 at 18:24

  Fijne parfums!

 • Reply
  elegantic
  22 februari 2014 at 19:09

  Dit lijken me heerlijke geuren. Mooie foto’s heb je er ook van gemaakt!

 • Reply
  Marissa
  22 februari 2014 at 20:52

  Die Chloe lijkt me echt heel lekker!

 • Reply
  chucky1012
  23 februari 2014 at 01:19

  Wauw de parfum van SBC ziet er zo mooi uit en zou ik willen hebben staan op mijn beautykast ;-)

 • Reply
  Frauke
  23 februari 2014 at 10:16

  Mooie foto’s! See by Chloé Eau Fraîche vind ik zoooo lekker … die staat echt hoog op mijn wishlist :).

 • Reply
  happyouandme
  2 maart 2014 at 16:41

  Grappig, heb zelf de originele Chloé en echt helemaaaal weg van! Maar laatst See by Chloé geroken, en vond em gewoon vies! :P Misschien dat hij het op mijn huid niet goed doet ofzo. Ik ben wel benieuwd naar Exotica! :)

 • Reply
  Teepee
  11 maart 2014 at 17:52

  Hallo! Ik zoek stad en land af naar Jil Sander Woman III. Noch op internet noch in parfumerieën te krijgen. Kan iemand mij een tip geven waar Woman III wel verkrijgbaar is?

 • Reply
  Marie-Louise
  17 juni 2014 at 22:15

  Hallo. Jil Sander Woman III is nergens meer te koop. Of heb jij een idee waar deze al meer dan 20 jaar mijn favoriete geur verkrijgbaar is.

 • Reply
  Alie
  23 oktober 2014 at 21:12

  Vanaf het allereerste moment dat de Woman 3 van Jil Sander werd geïntroduceerd, geloof in 1986, as dit mijn favoriete geur. Wat mis ik die mooie klassieke vierkante fles! Ik hoop dat deze ooit weer op de markt gebracht wordt…

 • Laat een reactie achter