Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rivièra Maison Pure Elements Face The Sun

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun_zpsze3wue3o.png

Waarschijnlijk kent iedereen het merk Rivièra Maison wel. Maar dan wel van de woon accessoires, ik had namelijk geen idee dat ze ook een uitgebreid beauty assortiment hebben met lekkere verwen producten. Voor de zomer vonden ze het wel tijd worden om met een zonnebescherming en een lekkere douche foam te komen. En die testte ik natuurlijk uit.

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun3_zpsaal57li5.png

Ik weet niet waarom, maar bij het merk Rivièra Maison gaat mijn hart nooit echt sneller kloppen. Ik weet dat de helft van de Nederlandse vrouw gek is op dit merk, maar ik heb er helemaal niets mee. Ik kende het denk ik daarom ook alleen maar als ‘woon merk’, ik heb nooit geweten dat ze ook een hele collectie aan beautyproducten hebben. Een van die collecties is de Pure Elements lijn en deze is nu uitgebreid met een paar producten speciaal voor de zomer. Een zonnebrand voor het gezicht en lichaam en een lekkere douche foam voor onder de douche na een warme dag.

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun2_zpsicuduu2c.png

Het totaal plaatje ziet er in ieder geval leuk en zomers uit. De producten hebben vrolijke en opvallende verpakkingen door de felle oranje kleur. Ook moest ik heel erg lachen om dit leuke badeendje die er ook bij hoort. De collectie bestaat trouwens in totaal uit vijf producten, naast deze drie producten hoort er natuurlijk ook nog een after sun bij en een SPF 15.

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun4_zpsudg59sg7.png

Rivièra Maison Face the Sun Face Care SPF 30 – € 15,95

Ik vind het leuk dat Rivièra Maison met een speciale zonnecrème voor het gezicht komt en dan ook nog eens met een vrij goede. Deze gezichtscrème heeft een SPF 30 met hoge UVA en UVB-filters die een goede bescherming aan de gezichtshuid bieden. De formule is anti-age en waterresistent waardoor je er prima mee kan zwemmen of zweten. De toegevoegde vitamine E helpt de huid ook nog eens preventief te beschermen tegen huidveroudering en houdt de vochtbalans op peil.

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun6_zpsocdvaftq.png

De zonnecrème voor het gezicht zit in een leuk tubetje van 50 mililiter. De zonnecrème is vrij licht van structuur waardoor het heel prettig is om aan te brengen. De crème trekt snel in de huid waardoor er geen vettige laag achterblijft op de huid. Dat vind ik zeker een pluspunt, want vaak is een zonnebrand product toch aan de vettige kant en voor het gezicht vind ik dat maar niets. Het product ruikt trouwens heel erg fris, een beetje citrus-achtig met een mix van monoï. Jammer dat de geur nergens omschreven staat, want hij is echt heel erg lekker.

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun7_zpscwxw1cpn.png

Rivièra Maison Hello Sunshine Sun Protection Spray SPF30 – € 16,95

Dit is een heerlijke lichte zonnespray die verkrijgbaar is in SPF 15, SPF 30 en SPF 50 – met natuurlijk een oplopende prijs -. De UVA-filters en de vitamine E helpen vroegtijdige huidveroudering te voorkomen en de UVB-filters beschermen de huid tegen de schadelijke invloeden van de zon. Ook dit product is waterresistent dus je kunt er lekker mee zwemmen en zweten. De formule trekt snel in de huid en voelt niet vet aan.

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun8_zpsg843hlkv.png

De flacon heeft een handige spray flacon waarmee je heel snel en gemakkelijk het product kan verdelen.

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun9_zpsz6vovqys.png

De zonnebrand zelf is transparant en heeft ook een erg prettige en frisse geur. Het is wel echt een geur waaraan ik meteen aan de zomer en zonnebrand denk. Het product is vrij nat en vloeibaar van zichzelf maar laat zich gelukkig wel makkelijk uitsmeren en uitwerken. De formule belooft snel in te trekken en niet vet aan te voelen. Gelukkig doet dat het ook, daarom vind ik het een erg fijn product. En het belangrijkste natuurlijk, ik verbrand ook niet!

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun10_zpsqlyu7s2v.png

Rivièra Maison Feel the Sun Shower Foam – € 7,95

Jullie weten het wel, ik ben helemaal verzot op heerlijke douche foams. Gelukkig komen er steeds meer merken met zo een lekkere foam voor onder de douche waar ik mezelf heerlijk mee kan verwennen. Na een dagje zon en strand heb je het wel verdiend om een lekkere douche te nemen, deze foam maakt die douche beurt nog leuker!

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun11_zpsglipzko9.png

De foam is lekker stevig en ruikt heerlijk. Zoals ik al zei een mix tussen zonnebrand en de monoï geur, waar ik zelf helemaal gek van ben. De foam laat een rijkelijk laagje schuim en geur op mijn huid achter waardoor ik mezelf helemaal zen voel. Het spoelt makkelijk af en droogt mijn huid niet uit.

 photo Riviera Maison Pure Elements Face The Sun1_zpsxx5ih9wb.png

Eigenlijk had ik niet zoveel verwacht van de producten van Rivièra Maison, misschien omdat het niet een standaard beautymerk is. Maar toch hebben de producten me weten te verrassen. Ze zijn fijn in het gebruik, werken prima en ruiken ook nog eens erg lekker. De producten zijn gemiddeld geprijsd en zijn voor mij daarom wel aanraders. De producten zijn te koop bij verschillende Rivièra Maison verkooppunten en natuurlijk in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ik ben ontzettend benieuwd naar de douchefoams… Ik vind een SPF 30 voor op mijn gezicht zeker te weinig, op mijn lichaam op zich wel oké..maar daar vind ik andere merken wel prima dus zal ik een ander merk niet zo snel proberen..!

  2. Ziet er fantastisch uit! Ik zag laatst al allemaal beauty spulletjes(zeep, bad bruisballen enz.) hiervan in een woonwinkel bij ons in de buurt liggen, maar ik nam niks mee omdat ik dacht dat het toch niet zoveel zou voorstellen! Heb mij nu zeker wel bedacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *