Rituals Sweet Sunrise Geurkaars

Sinds dat ik kaarsen op mijn kamer mag branden ben ik echt gek op geurkaarsen, ze ruiken heerlijk en maken van mijn kamer een heerlijk gegeurde kamer waar ik me helemaal thuis voel. Helaas kosten geurkaarsen behoorlijk wat en daarom twijfelde ik heel erg lang over deze Rituals Sweet Sunrise geurkaars. Bijna besloten om hem te kopen, kreeg ik hem voor mijn verjaardag! Lucky me!

De geurkaars zit in een prachtige doos verpakt waar je eigenlijk niet omheen kan, een typische Rituals verpakking van mooi en stevig karton.

De Sweet Sunrise geurkaars is vitaliserend en heeft een geur van Cader en Sweet orange, als je het mij vraagt echt een goddelijke warme huisgeur waar je zeker in thuis kan komen en je meteen heerlijk voelt.

“Geniet van het frisse aroma van Zoete Sinaasappel en de warme, zachte ondertoon van Cederhout.” Dat is wat Rituals zelf over de geurkaars zegt en daar is geen woord aan gelogen, wat is dit een heerlijke geurkaars.

De kaars zit in een groot zwart glas met de tekst Rituals erop, de kaars heeft maar liefst 50 branduren dus je kan nog wel eventjes vooruit met deze kaars. Ik vind de kaars zelf behoorlijk groot en dat is natuurlijk een pluspunt want dan gaat hij langer mee, wel jammer vind ik dat hij te breed is dat hij een grote deuk maakt en zeg maar niet helemaal op gaat naar beneden toe.

De kaars staat nu gezellig tussen een aantal flesjes van mijn parfum en verspreid een heerlijke geur door mijn kamer heen, ’s avonds doe ik hem dan ook heel erg graag aan! En als ik de kaars ik aan heb, heb ik mijn overheerlijke geurstokjes van de Hunkemöller! Iemand enig idee of deze nog ergens te koop zijn? Want dit zijn namelijk de lekkerste geurstokjes ever!

De Sweet Sunrise geurkaars kost € 14,90 en is alleen te koop bij de Rituals winkels.

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Esmay
  27 april 2012 at 09:50

  Mm, hij lijkt me heel lekker ruiken!

 • Reply
  Marielle
  27 april 2012 at 10:27

  Oh die kaarsen lijken me zo heerlijk! Erg jammer dat ze zo duur zijn..

 • Reply
  Blosh Time
  27 april 2012 at 10:54

  Deze is lekker! Ik heb de geurstokjes op mijn badkamer staan :)

 • Reply
  Nicky
  27 april 2012 at 11:23

  Ik heb er ook eentje gehad! Deze rook ook heel lekker in de winkel, maar ik was toch voor een andere gezwicht, ben jammer genoeg even de naam kwijt (ipv. oranje was hij daar lichtblauw). Ze waren toen maar €10/stuk, hij is wel al zo goed als op, maar wil graag een nieuwe!

 • Reply
  HollandaBeauty
  27 april 2012 at 11:33

  Ik vind deze zo lekker heb ook de geurstokjes van Sunrise, het is niet goedkoop maar dan heb je wel wat.

 • Reply
  charile
  27 april 2012 at 11:59

  Lijkt me lekker!

 • Reply
  Beautinista
  27 april 2012 at 13:04

  deze lijkt me zeker lekker!

 • Reply
  Paola
  27 april 2012 at 14:16

  Wel een hoop geld voor een geurkaars, maar hij lijkt me wel erg lekker ruiken!

 • Reply
  Miranda
  27 april 2012 at 15:25

  De geurkaars lijkt me lekker ruiken;D

 • Reply
  Jana
  27 april 2012 at 18:39

  Lijkt mij erg heerlijk :D x

 • Reply
  Nannick
  28 april 2012 at 21:32

  Ik vind het zo jammer dat ik geen geurkaarsen mag branden op mijn kamer ;( Het ruikt altijd zo lekker, deze van Rituals lijkt me ook echt lekker!

 • Reply
  Nadia
  2 mei 2012 at 22:18

  Ik heb ook een Rituals kaars, zat eens in een goodiebag en ben er ontzettend blij mee!

 • Reply
  corine
  20 februari 2013 at 17:35

  Hi, Misschien beetje late reactie.
  Ik heb ook de sweet sunrise kaars en vind hem ook heerlijk!
  Bij mij brand hij ook scheef maar ik snijd dan soms een stukje van de bovenkant af en doe dat dan weer in de kaars zeg maar. Dan brand uiteindeijk wel alles op…
  Hopelijk hb je er wat aan.

 • Reply
  Van den Borre
  7 augustus 2016 at 17:31

  Geachte,
  Wij hadden een geurkaars gekregen van Rituals in bruin glas.
  Iedere avond brandt de kaars ten einde de geuren van de open keuken weg te nemen.
  Gisterenavond hoorde we plots een harde knal en het glas met de brandende kaars was uiteengespat.
  Gelukkig waren we in de woonkamer aanwezig, anders was ons tapijt in brandt gevlogen!
  Melden dit om andere gebruikers tE waarschuwen.
  Vriendelijke groeten.
  Catherine

 • Laat een reactie achter