Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rituals Ritual Of Light

Etos Orange Blossom & Ginger

Rituals heeft echt een plekje in mijn hart, het is zo een mooi merk met vooral hele lekkere geuren en producten voor in de badkamer. Elke keer als ik onder de douche of in bad ga met producten van Rituals word ik spontaan zen en vrolijk. In de zomer en met kerst komt het merk elk jaar met een limited edition. Deze heel een hele magische, Ritual Of Light, waar de geur van zoete sinaasappel en kaneel centraal staat!

Etos Orange Blossom & Ginger

The Ritual of Light verlicht je leven met een collectie luxueuze Home & Body producten die je helpen te onthaasten. Dit verwarmende ritueel kalmeert en helpt om binnenin onszelf vrede en sereniteit te vinden. In eeuwenoude ceremonies van over de hele wereld staat de vlam van een kaars metafoor voor ons innerlijke licht, de menselijke ziel. Het herinnert ons eraan dat de wereld een fijne, prachtige plek kan zijn als we ons best doen om ons licht van medeleven, vriendelijkheid en liefde te delen. Geïnspireerd op deze eeuwenoude tradities introduceert Rituals The Ritual of Light, een collectie met de warme geur van zoete sinaasappel en kaneel, die je uitnodigt een mystieke wereld binnen te gaan.

De collectie brengt me meteen in de kerstsferen door de prachtige verpakking. De geur van sinaasappel en kaneel spreekt me trouwens wel heel erg aan, het past ook perfect bij de winter met de mix van deze twee warme geuren. De collectie is trouwens erg compleet met acht heerlijke producten. In de collectie vind je onder andere:

 • The Ritual Of Light Doucheschuim – € 8,50
 • The Ritual Of Light Lichaamsscrub – € 19,50
 • The Ritual Of Light Badschuim – € 13,50
 • The Ritual Of Light Bodycrème – € 17,50
 • The Ritual Of Light Geurkaars – € 18,50
 • The Ritual Of Light Fortune Crackers – € 19,50
 • The Ritual Of Light Geurstokjes – € 24,50
 • The Ritual Of Light Thee – € 4,50

Etos Orange Blossom & Ginger

Rituals The Ritual Of Light Doucheschuim – € 8,50

Als Rituals ergens bekend om staat is het wel de shower foam, die kan natuurlijk ook niet in deze collectie ontbreken. De verpakking is echt prachtig, zeker een pronkstuk voor in de badkamer deze feestdagen. Aan de geur moest ik even wennen, maar als je het eenmaal goed in je hebt opgenomen de geur ben je om. Het is een heerlijke warme mix van kaneel en sinaasappel.

Etos Orange Blossom & Ginger

De shower foam komt als een gel uit de verpakking en in aanraking met water veranderd het in een heerlijk zacht en rijk schuimend schuim. Ik vind de foams van Rituals nog steeds een van de lekkerste varianten. Ook deze geurt erg lekker en laat de badkamer heerlijk warm ruiken naar kaneel en sinaasappel.

Etos Orange Blossom & Ginger

Rituals The Ritual Of Light Geurkaars – € 18,50

Ik ben echt gek op geurkaarsen en met dit donkere en grauwe weer heb ik er eigenlijk altijd wel eentje aan. Maar bij dit weer passen ook warme en huiselijke geuren. En de geur van deze geurkaars met ook kaneel en sinaasappel past perfect bij het hele plaatje.

Etos Orange Blossom & Ginger

De geurkaars zit zoals gewoonlijk prachtig verpakt in de standaard geurkaarsen verpakking van Rituals, alleen deze heeft het mooie uiterlijk van de collectie meegekregen. Als je de kaars uit de verpakking haalt heeft Rituals ook nog een mooie spreuk aan de binnenkant geplaatst. Erg leuk dat Rituals zich daar zo mee bezig houdt, het voelt bijna magisch aan. De kaars belooft tot 50 uur te branden en geeft een vrij heftige geur af. Je moet hem in een kleine ruimte daarom niet te lang aan laten staan – vind ik – of hem overplaatsen naar een grote ruimte waar je geur vrij kan gaan en staan waar die wil zonder te heftig te worden.

Etos Orange Blossom & Ginger

Op het eerste gezicht vind ik de Ritual Of Light collectie er echt fantastisch uitzien, de verpakking ziet er geweldig uit en het doet me ook meteen aan de donkere en gezellige feestdagen denken. Aan de geur moest ik in alle eerlijkheid even aan wennen, maar toen ik de geurkaars een langere tijd aan had was ik om, wat een warme en huiselijke collectie is dit qua geur. De Rituals Ritual Of Light is al een tijdje te koop bij natuurlijk de Rituals, de Bijenkorf, Douglas  en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. zag het laatst staan in een drogisterij en getwijfeld om mee te nemen. De geur is enorm lekker en de verpakking is ook echt mooi!

 2. Ik vind de verpakkingen prachtig en de geur vind ik heerlijk! Ik heb er dan ook alles van in huis gehaald! :-) Scrub, doucheschuim, bodycrème, badschuim, thee, geurstokken en geurkaars! ^^

 3. In de avonduren gaat er bij mij ook een kaars aan van het merk Rituals. Maar, ik ben er helaas niet tevreden over. De kaars walmt ontzettend en brandt schuin op. Gelukkig heb ik deze in het verleden cadeau gekregen en niet zelf gekocht. Zonde van het geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *