Search
Close this search box.

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals Ritual Of Anahata

De kerstcollecties stromen nog steeds binnen hier en van de week kreeg ik een groot pakket binnen met de Rituals Ritual Of Anahata collectie. Dit jaar heeft Rituals voor een mooie groene met gouden kleurencombinatie gekozen met de geur van palissander en dennen wat het een frisse maar ook warme geur maakt zoals we gewend zijn van Rituals. Ik vertel jullie er graag meer over.

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals vind dat je in de wintermaanden de balans weer moet herpakken tussen druk zijn en tijd voor jezelf nemen. Deze producten moeten je daarbij helpen want ze hebben een kalmerende werking en willen je weer laten genieten van de kleine dingen. The Ritual of Anahata, bevat een combinatie van ingrediënten die helpen te onthaasten en in balans te blijven. Palissander staat bekend om zijn heerlijke geur en kalmerende eigenschappen, den helpt het stressniveau te verlagen en je stemming te verbeteren. De collectie bestaat uit negen verschillende producten:

 • Rituals The Ritual of Anahata Bath Oil 50 ml – € 13,50
 • Rituals The Ritual of Anahata Shower Foam 200 ml – € 8,50
 • Rituals The Ritual of Anahata Body Cream 200 ml – € 17,50
 • Rituals The Ritual of Anahata Body Scrub 375 gr – € 19,50
 • Rituals The Ritual of Anahata Bed & Body Mist 50 ml – € 16,50
 • Rituals The Ritual of Anahata Massage Candle 250 ml – € 21,50
 • Rituals The Ritual of Anahata Candle 200 ml – € 32,50
 • Rituals The Ritual of Anahata Chai Tea – € 4,50
 • Rituals The Ritual of Anahata Fragance Sticks 230 ml – € 24,50

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals The Ritual of Anahata Body Scrub 375 gr – € 19,50

Zoals we gewend zijn van Rituals is deze scrub weer heerlijk rijk en natuurlijk verrijkt met oliën die de huid ook goed voeden. Ik vind de geur van deze collectie erg lekker hij is een beetje scherp, warm maar prikkelt meteen de zintuigen. De scrub hoef ik denk ik weinig over te vertellen, hij is weer lekker rijk zoals gewoonlijk, heeft veel olie die de huid heerlijk zacht maakt en een beetje op de huid blijft liggen.

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals The Ritual of Anahata Body Cream 200 ml – € 17,50

Deze rijke, voedende body cream hydrateert de huid en maakt het zijdezacht en dat zijn we ook gewend van Rituals. Ik vind het altijd net zoals je je vinger door een romige pot met slagroom haalt, zo lekker romig is de body cream van Rituals. De crème smeert super makkelijk uit en wordt redelijk snel door de huid opgenomen, ideaal.

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals The Ritual of Anahata Bath Oil 50 ml – € 13,50

Helaas heb ik deze niet kunnen testen omdat ik geen bad meer heb, maar ik weer van de vorige bad oliën van Rituals dat die echt heerlijk zijn en je maar een klein beetje nodig hebt. Voeg 2 tot 3 doppen badolie toe aan het warme water terwijl het bad volloopt en geniet daarna van een gevoel van ontspanning door de toegevoegde geuren en ingrediënten.

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals The Ritual of Anahata Massage Candle 250 ml – € 21,50

Hoe leuk is deze massage olie in de vorm van een kaars. Eerst even de kaars branden en daarna aan de slag gaan met de warm geworden olie. Steek de kaars aan en laat hem 15-20 minuten branden, zodat er genoeg olie ontstaat. Blaas de kaars uit en laat de olie ongeveer 2 minuten afkoelen. De olie heeft de ideale temperatuur om aan te brengen op de huid en is klaar voor gebruik.

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals Ritual Of Anahata

Rituals The Ritual of Anahata Chai Tea – € 4,50

En natuurlijk moet je je jezelf ook buiten de badkamer verwennen en ik vind dat altijd erg lekker om dat te doen met een lekker warme kop thee. Deze chai-thee bestaat uit natuurlijke ingrediënten waaronder kaneel en gember en ziet er in het zakje ook heel bijzonder uit. Ik moet zeggen dat ik geen groot fan ben van de normale Chai Tea, maar deze is echt erg lekker en met opgeklopte melk nog veel lekkerder!

Rituals Ritual Of Anahata

Ik vind de Rituals Ritual Of Anahata echt een super leuke collectie met mooie producten en vooral erg lekkere geuren. Het is niet de lekkerste collectie die ze ooit hebben gehad, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De collectie is al een geruime tijd te koop bij de Rituals winkels en bol.com en zeker even het ruiken waard als je dat nog niet gedaan had.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Ik vond deze geur echt super verrassend, en wat een mooie look ook! Die massage kaars klinkt leuk, maar zou ik volgens mij niet durven te gebruiken;-)

 2. Hallo , ich bin sehr daran interessiert von der Bodylotion .
  Ist sie noch erhältlich ?
  Mit freundlichen Grüßen
  Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *