Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rituals Oriental Nights

Rituals Oriental Nights

Ik ben gek op het merk Rituals en kijk dan altijd uit naar de collecties voor de zomer en winter. Elke keer verrassen ze me weer met de lekkerste geuren, dit jaar is het een Oriental Night collectie. Door de verpakkingen krijg ik er echt zin in, het gezellige en magische van de kerst en winter. Kijken en ‘ruiken’ jullie mee naar deze heerlijke producten?

Rituals Oriental Nights

Geïnspireerd door de adelijke bedoeïenen komt Rituals deze winter de limited collectie Oriental Nights. De producten uit Oriental Nights zijn verrijkt met mirre en cacao. De bedoeïenen gebruikten mirre tijdens religieuze plechtigheden, meditatie en voor medische doeleinden. Het warme, rijke en sensuele aroma van mirre werkt kalmerend, de romige, zoete geur van cacao geeft een warm gevoel. Het is dus echt een geur die geïnspireerd is op de winter en het kerst gevoel. De prachtige verpakkingen maken het gevoel helemaal compleet!

Rituals Oriental Nights

Oriental Light Candle – € 18,50

Ik ben gek op geurkaarsen en die van de Rituals vallen ook altijd erg goed in de smaak. Het leuke aan deze kaarsen is dat ze in zo een mooie verpakking zitten. De kaars belooft 50 branduren te hebben wat ik nog al wat vind, maar dat mag dan ook wel voor die prijs.

Rituals Oriental Nights

De geur van de geurkaars is een mix van mirre en kardemom, ik moet eerlijk zeggen, dit is echt de minst lekkere geurkaars die ik ooit van hun heb geroken. Ik krijg er een beetje een misselijkmakend en hoofdpijn gevoel van. De kaars wat het eerste product wat ik rook en eigenlijk was mijn hele eerste indruk al verpest, nee dit was niet mijn ding.

Rituals Oriental Nights

Oriental Dream Shower Foam – € 8,50

Naast dat ik gek ben op geurkaarsen kun je me ook heel gelukkig maken met een shower foam. Die van Rituals staan wel bekend als de moeder onder de shower foams en dat maakt deze variant ook zeker weer waar! Hij ziet er ten eerste echt geweldig uit en ten tweede, hij heeft een hele andere geur dan de kaars!

Rituals Oriental Nights

Hij is namelijk verrijkt met cacao en amandel waardoor het een hele warme en huiselijke geur heeft die ik echt geweldig vind. Dit is echt verwennerij voor onder de douche! Heerlijk! En het schuim, dat is natuurlijk fantastisch onder de douche!

Rituals Oriental Nights

Oriental Cream Shimmering Body Cream – € 17,50

Een lekkere body cream kan ik altijd wel waarderen, zeker als ze prettig aanbrengen en ook weer snel in de huid trekken. Rituals kennende is het weer een heerlijk zacht product die de huid intensief voedt.

Rituals Oriental Nights

Net zoals de shower foam is de body cream verrijkt met amandelmelk en cacao, dit is ontzettend goed voor de droge huid. Ook heeft dit product ook een heerlijke geur van cacao en amandel, ik vind het zó lekker! De pot is enorm groot en heeft 250 ml, daar kan je zeker een hele tijd mee vooruit.

Rituals Oriental Nights

De verpakking omschrijft het als een shimmering body cream, maar eigenlijk zie ik maar weinig tot niets terug van de glitters. Het product is heerlijk zacht en smelt heel makkelijk samen met de huid. Na het aanbrengen blijft er wel een vettig laagje achter, maar die is naar een tijdje weggetrokken en blijft er een heerlijke geur achter.

Rituals Oriental Nights

Oriental Night Goodnight Herbal Tea – € 4,50

Ben je toe aan een goede nachtrust? Dan moet deze thee je gaan helpen! Deze theemelange is een perfecte mix van natuurlijke ingrediënten zoals kamille en lavendelbloesem en is een genot om elke avond te drinken. Ook heeft de thee geen theïne waardoor je het prima elke avond kunt drinken.

Rituals Oriental Nights

Ik ben een echte theeleut (ik lust dan ook geen koffie) en drink elke avond trouw een kopje thee of twee op de bank tijdens het tv kijken. Sinds ik deze thee heb drink ik hem elke avond, heerlijk! Of het echt helpt om beter te slapen weet ik niet, maar hij is in ieder geval wel heel erg lekker!

Rituals Oriental Nights

Oriental Magic Christmas Tree Perfumed Tassles – € 29,50

Dit vind ik echt zo een leuk iets, leuke tassles voor in de kerstboom die je kan besprenkelen met wat olie voor een heerlijke geur. Nouja, heerlijke geur, dit heeft weer de kardemon en mirre geur waar ik niet zo fan van ben, maar leuk zijn ze wel! In totaal zitten er 5 tassles in de verpakking en een potje olie.

Rituals Oriental Nights

Het potje olie heeft een handige dop met een pipetje zodat je het precies en nauwkeurig aan kan brengen op de tassles. Het flesje vind ik best aan de grote kant en is zeer zuinig in gebruik, je kunt er dus een hele tijd mee voort!

Rituals Oriental Nights

De tassles hebben een dichte binnenkant waar je gemakkelijk de olie op aan kan brengen, ideaal! Daarna hoef je ze alleen maar in de boom te hangen. Ik vind het echt een super leuk idee! Ik kan niet wachten tot de boom en staat!

Rituals Oriental Nights

De collectie heeft trouwens ook nog geurstokjes, een handzeep en een XXL kaars. Wat vinden jullie van deze collectie? Heb je al wat geroken en wat vond je er van? Ik vind de thee en body producten echt een schot in de roos! De Rituals Oriental Nights zijn al een tijdje te koop bij de Rituals winkels en verkooppunten.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. De thee lijkt me een bijzondere smaak hebben, maar zeker het proberen waard. De body cream heb ik cadeau gevraagd aan Sinterklaas. Deze lijkt me zo heerlijk! De verpakking van de douche foam ziet er trouwens heel mooi uit.

  2. Wat een prachtige verpakking heeft deze collectie alweer! De body cream lijkt me wel wat, zeker als hij zo goed werkt voor de droge huid.

  3. Ik vind deze collectie sowieso super mooie verpakkingen hebben! Rituals is inderdaad de bedenker van de doucheschuims en ik vind dat die van hun ook het beste zijn! :-) De geur van mirre en cardemom is inderdaad best speciaal, maar ik vind het echt super lekker! Vooral de geurstokjes zijn geweldig! :-) De glans in de bodycrème zie je voornamelijk onder lampen en in de zon, maar die laatste is gewoon nergens te bespeuren de laatste tijd! ;-)

  4. Zalig al die mooie warme geuren & kleuren, wat mij betreft mag dat het hele jaar door……. Maar qua seisoen, brrrrrrr ben al die kou en regen nu al zat whahaha ;-p

  5. Ik heb de douche-foam gekocht maar ik vind de geur niet zo bijzonder.
    Het ruikt helemaal niet zo sterk en ik ruik helemaal geen cacao en amandel. Jammer.

  6. Wat een heerlijke producten. Ik vind de bodybutters/cremes van Rituals altijd zo fijn. Ik ben zo benieuwd naar de geur van deze lijn. De verpakkingen zien er in ieder geval echt fantastisch uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *