Rituals Oriental Nights

Rituals Oriental Nights

Ik ben gek op het merk Rituals en kijk dan altijd uit naar de collecties voor de zomer en winter. Elke keer verrassen ze me weer met de lekkerste geuren, dit jaar is het een Oriental Night collectie. Door de verpakkingen krijg ik er echt zin in, het gezellige en magische van de kerst en winter. Kijken en ‘ruiken’ jullie mee naar deze heerlijke producten?

Rituals Oriental Nights

Geïnspireerd door de adelijke bedoeïenen komt Rituals deze winter de limited collectie Oriental Nights. De producten uit Oriental Nights zijn verrijkt met mirre en cacao. De bedoeïenen gebruikten mirre tijdens religieuze plechtigheden, meditatie en voor medische doeleinden. Het warme, rijke en sensuele aroma van mirre werkt kalmerend, de romige, zoete geur van cacao geeft een warm gevoel. Het is dus echt een geur die geïnspireerd is op de winter en het kerst gevoel. De prachtige verpakkingen maken het gevoel helemaal compleet!

Rituals Oriental Nights

Oriental Light Candle – € 18,50

Ik ben gek op geurkaarsen en die van de Rituals vallen ook altijd erg goed in de smaak. Het leuke aan deze kaarsen is dat ze in zo een mooie verpakking zitten. De kaars belooft 50 branduren te hebben wat ik nog al wat vind, maar dat mag dan ook wel voor die prijs.

Rituals Oriental Nights

De geur van de geurkaars is een mix van mirre en kardemom, ik moet eerlijk zeggen, dit is echt de minst lekkere geurkaars die ik ooit van hun heb geroken. Ik krijg er een beetje een misselijkmakend en hoofdpijn gevoel van. De kaars wat het eerste product wat ik rook en eigenlijk was mijn hele eerste indruk al verpest, nee dit was niet mijn ding.

Rituals Oriental Nights

Oriental Dream Shower Foam – € 8,50

Naast dat ik gek ben op geurkaarsen kun je me ook heel gelukkig maken met een shower foam. Die van Rituals staan wel bekend als de moeder onder de shower foams en dat maakt deze variant ook zeker weer waar! Hij ziet er ten eerste echt geweldig uit en ten tweede, hij heeft een hele andere geur dan de kaars!

Rituals Oriental Nights

Hij is namelijk verrijkt met cacao en amandel waardoor het een hele warme en huiselijke geur heeft die ik echt geweldig vind. Dit is echt verwennerij voor onder de douche! Heerlijk! En het schuim, dat is natuurlijk fantastisch onder de douche!

Rituals Oriental Nights

Oriental Cream Shimmering Body Cream – € 17,50

Een lekkere body cream kan ik altijd wel waarderen, zeker als ze prettig aanbrengen en ook weer snel in de huid trekken. Rituals kennende is het weer een heerlijk zacht product die de huid intensief voedt.

Rituals Oriental Nights

Net zoals de shower foam is de body cream verrijkt met amandelmelk en cacao, dit is ontzettend goed voor de droge huid. Ook heeft dit product ook een heerlijke geur van cacao en amandel, ik vind het zó lekker! De pot is enorm groot en heeft 250 ml, daar kan je zeker een hele tijd mee vooruit.

Rituals Oriental Nights

De verpakking omschrijft het als een shimmering body cream, maar eigenlijk zie ik maar weinig tot niets terug van de glitters. Het product is heerlijk zacht en smelt heel makkelijk samen met de huid. Na het aanbrengen blijft er wel een vettig laagje achter, maar die is naar een tijdje weggetrokken en blijft er een heerlijke geur achter.

Rituals Oriental Nights

Oriental Night Goodnight Herbal Tea – € 4,50

Ben je toe aan een goede nachtrust? Dan moet deze thee je gaan helpen! Deze theemelange is een perfecte mix van natuurlijke ingrediënten zoals kamille en lavendelbloesem en is een genot om elke avond te drinken. Ook heeft de thee geen theïne waardoor je het prima elke avond kunt drinken.

Rituals Oriental Nights

Ik ben een echte theeleut (ik lust dan ook geen koffie) en drink elke avond trouw een kopje thee of twee op de bank tijdens het tv kijken. Sinds ik deze thee heb drink ik hem elke avond, heerlijk! Of het echt helpt om beter te slapen weet ik niet, maar hij is in ieder geval wel heel erg lekker!

Rituals Oriental Nights

Oriental Magic Christmas Tree Perfumed Tassles – € 29,50

Dit vind ik echt zo een leuk iets, leuke tassles voor in de kerstboom die je kan besprenkelen met wat olie voor een heerlijke geur. Nouja, heerlijke geur, dit heeft weer de kardemon en mirre geur waar ik niet zo fan van ben, maar leuk zijn ze wel! In totaal zitten er 5 tassles in de verpakking en een potje olie.

Rituals Oriental Nights

Het potje olie heeft een handige dop met een pipetje zodat je het precies en nauwkeurig aan kan brengen op de tassles. Het flesje vind ik best aan de grote kant en is zeer zuinig in gebruik, je kunt er dus een hele tijd mee voort!

Rituals Oriental Nights

De tassles hebben een dichte binnenkant waar je gemakkelijk de olie op aan kan brengen, ideaal! Daarna hoef je ze alleen maar in de boom te hangen. Ik vind het echt een super leuk idee! Ik kan niet wachten tot de boom en staat!

Rituals Oriental Nights

De collectie heeft trouwens ook nog geurstokjes, een handzeep en een XXL kaars. Wat vinden jullie van deze collectie? Heb je al wat geroken en wat vond je er van? Ik vind de thee en body producten echt een schot in de roos! De Rituals Oriental Nights zijn al een tijdje te koop bij de Rituals winkels en verkooppunten.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  manon
  24 november 2015 at 15:12

  Vooral die foam lijkt me lekker. Ik ben gek op de foams van Rituals.

 • Reply
  eva
  24 november 2015 at 15:31

  Ik had al een paar producten gezien in de winkel. Vooral de body crème en de tassles lijken mij echt heerlijk!! Leuke review!
  Liefs,
  Eva

 • Reply
  Dionne
  24 november 2015 at 16:30

  Ik heb die nieuwe geur toevallig vandaag geroken in de winkel en ik vind hem erg lekker!

 • Reply
  Laura
  24 november 2015 at 16:40

  Grappig, ik heb de geurkaars en ik vind het hun beste kaars ooit :P

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  24 november 2015 at 17:59

  Oh, klinkt als een superfijne lijn! Ik wist niet dat ze ook thee hadden!

 • Reply
  Beautyjuf
  24 november 2015 at 18:32

  De thee lijkt me een bijzondere smaak hebben, maar zeker het proberen waard. De body cream heb ik cadeau gevraagd aan Sinterklaas. Deze lijkt me zo heerlijk! De verpakking van de douche foam ziet er trouwens heel mooi uit.

 • Reply
  Lys
  24 november 2015 at 18:33

  Wat een prachtige verpakking heeft deze collectie alweer! De body cream lijkt me wel wat, zeker als hij zo goed werkt voor de droge huid.

 • Reply
  Julie
  24 november 2015 at 18:55

  Ik vind deze collectie sowieso super mooie verpakkingen hebben! Rituals is inderdaad de bedenker van de doucheschuims en ik vind dat die van hun ook het beste zijn! :-) De geur van mirre en cardemom is inderdaad best speciaal, maar ik vind het echt super lekker! Vooral de geurstokjes zijn geweldig! :-) De glans in de bodycrème zie je voornamelijk onder lampen en in de zon, maar die laatste is gewoon nergens te bespeuren de laatste tijd! ;-)

 • Reply
  Kelly
  24 november 2015 at 19:23

  Die tassel is onwijs leuk!

 • Reply
  Femke
  24 november 2015 at 19:30

  Ik vind deze collectie weer zo’n schot in de roos. Het ziet er allemaal weer prachtig uit en de geur is weer heerlijk :-)!

 • Reply
  Jana
  24 november 2015 at 19:52

  Ik vind de uitstraling van deze collectie van Rituals erg mooi en gezellig :) Ik ben nu wel benieuwd geworden wat ik vind van de geur ^^

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  24 november 2015 at 20:01

  Oh dit klinkt allemaal zo heerlijk. De vormgeving vind ik ook prachtig. Wil graag nog een keer een kaars van Rituals!

 • Reply
  Denise
  24 november 2015 at 20:18

  Ga de geur snel ruiken in de winkel, leuke producten!

 • Reply
  Varenka W
  24 november 2015 at 20:31

  Zalig al die mooie warme geuren & kleuren, wat mij betreft mag dat het hele jaar door……. Maar qua seisoen, brrrrrrr ben al die kou en regen nu al zat whahaha ;-p

 • Reply
  suus
  25 november 2015 at 12:39

  Ik heb de douche-foam gekocht maar ik vind de geur niet zo bijzonder.
  Het ruikt helemaal niet zo sterk en ik ruik helemaal geen cacao en amandel. Jammer.

 • Reply
  Nicole
  25 november 2015 at 20:03

  Wat een heerlijke producten. Ik vind de bodybutters/cremes van Rituals altijd zo fijn. Ik ben zo benieuwd naar de geur van deze lijn. De verpakkingen zien er in ieder geval echt fantastisch uit.

 • Reply
  chucky1012
  26 november 2015 at 06:20

  Dat ziet er mooi uit!
  Ik denk dat ik wel iets aan mezelf kado zal doen ;-)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  29 november 2015 at 13:53

  ik heb zelf het setje met de minigeuren gekocht: super

 • Laat een reactie achter