Rituals Mandi Lulur

 photo Rituals Mandi Lulur_zpsyq5pdnze.png

Ik ben gek op met merk Rituals, het heeft echt heerlijke unieke geuren die mij meteen opvrolijken. Elke winter en zomer heeft Rituals een limited edition speciaal voor het seizoen. Ik kijk altijd ontzettend uit naar deze collecties omdat ze altijd te lekker voor woorden zijn qua geur. Toen ik deze tegenkwam in de winkels was ik meteen verkocht, misschien is de Mandi Lulur collectie wel de lekkerste ooit.

 photo Rituals Mandi Lulur2_zpsmwomyctd.png

Elke keer vraag ik het me weer af, hoe doet Rituals het toch om de lekkerste geuren neer te zetten. Het zijn niet zomaar geuren, het zijn echt geuren die iets met je doen en perfect bij het lichaam en je woonruimte passen. Ik ben vooral gecharmeerd door de prachtige verpakkingen van deze lijn, de mooiste ooit. Een strak witte verpakking met een chique dop van wit gewassen hout, alsof je een puur luxe product in handen hebt. Rituals is natuurlijk niet het goedkoopste merk, maar nog wel goed betaalbaar.

 photo Rituals Mandi Lulur1_zpsouunbbyc.png

“Mandi Lulur is een eeuwenoud ritueel uit het Javaanse koningshuis. De Indonesische prinsessen namen veertig dagen voor hun huwelijk deel aan een reinigende ceremonie om hun huid te laten stralen. Rituals liet zich inspireren door deze traditie en bracht Mandi Lulur uit als ‘limited edition’ voor deze zomer. De ingrediënten frangipanibloem en rijstemelk geven een exotische touch aan de producten. De frangipanibloem voedt en verzacht de huid, terwijl de rijstemelk hydrateert en vernieuwt. De geur is hemels zoet en bloemig!” Aldus Rituals over de nieuwe collectie. In totaal zijn er zeven producten waarvan in dit artikel de douche foam en de XXL Candle ontbreken.

 photo Rituals Mandi Lulur6_zpsoukwk0in.png

Mandi Lulur Shimmer Body Cream – € 18,00

Een body cream is natuurlijk altijd heerlijk in gebruik, vooral als de zon de huid uitdroogt, dan kan het wel wat extra verzorging gebruiken. Voor een extra zomers effect heeft Rituals bij deze body cream kleine gouden glitters toegevoegd. Zo komt jouw bruine kleur straks nog mooier uit.

 photo Rituals Mandi Lulur7_zpsoadoncyc.png

De body cream heeft een ontzettend grote pot van 250 ml waarmee je een hele tijd kan doen. De verpakking van het product vind ik echt geweldig, het ziet er allemaal zo mooi en luxe uit.

Ingrediënten:

AQUA/WATER, CYCLOPENTASILOXANE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, PLUMERIA ALBA (FLOWER) EXTRACT, ALLANTOIN, TOCOPHEROL, UBIQUINONE, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-12, CETYL PALMITATE, CETEARETH-20, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICA, TIN OXIDE, MICA, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE.

 photo Rituals Mandi Lulur8_zpsn2kszmla.png

De body cream is heerlijk zacht van structuur maar voelt wel heel erg vol aan. De crème smeert gemakkelijk uit over de huid en dan zie je meteen het effect van de gouden shimmers. Het geeft een subtiel effect en je hoeft niet bang te zijn dat je als een discobal rondloopt. Ik vind het effect heel erg mooi, leuk voor straks in de zomer op je blote benen en armen. De crème is enorm voedend en dat voel je meteen aan de huid. Na het insmeren van mijn benen en armen voelt mijn huid nog wel wat vettig aan, dat vind ik wel een beetje jammer. Maar voor de rest, het gevoel van luxe in combinatie met de geur, geweldig.

 photo Rituals Mandi Lulur9_zpsiwqaidvp.png

Mandi Lulur Bath Foam – € 13,50

Sinds ik een bad heb vind ik het heerlijk exclusieve geuren te ontzettend, geuren waar ik heerlijk bij kan ontspannen. In het begin zijn de bruisballen van LUSH natuurlijk geweldig, maar nu vind ik het ook heerlijk om een goede badschuim te gebruiken. Ik kon niet wachten om met dit product een bad te nemen. Ten eerste omdat ik de geur natuurlijk geweldig vind en ten tweede, lekker veel schuim!

 photo Rituals Mandi Lulur13_zpsyd7f651q.png

Als ik mezelf badder met dit product veranderd mijn bad in een soort van crèmebad met heerlijk zacht schuim wat mijn zintuigen prikkelt. Dit is echt een momentje voor mezelf, ik kan me helemaal ontspannen met een grote glimlach op mijn gezicht. Gek dat je je zo gelukkig kan voelen van een geur.

Ingrediënten:

QUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM/ FRAGRANCE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PLUMERIA ALBA FLOWER (FRANGIPANI) EXTRACT, PLUMERIA RUBRA (FRANGIPANI) FLOWER EXTRACT, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, GLYCINE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA- ISOMETHYL IONONE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID CITRIC ACID

 photo Rituals Mandi Lulur3_zpss6gozeu9.png

Mandi Lulur Body Scrub – € 19,50

Als je gaat zonnen wil je natuurlijk een egale bruine kleur. Dat kan het beste als je vooraf een scrub gebruikt om alle dode huidcellen te verwijderen. Naast dat is het natuurlijk ook heerlijk om jezelf twee keer per week goed te scrubben. Het lekkerste is dan natuurlijk om dat met een rijk product te doen dat heerlijk aanvoelt op de huid en niet als schuurpapier.

 photo Rituals Mandi Lulur4_zpsaafcsuni.png

Deze verpakking heeft helaas niet zo een mooie dop, maar als nog vind ik het een erg mooie verpakking. Hij heeft een lekkere grote inhoud van 375 gram, daar kan je heel wat keren je lichaam mee scrubben.

Ingrediënten:

SUCROSE, ETHYLHEXYL STEARATE, ISOPROPYL MYRISTATE, CARTHAMUS TINCTORIUS (HYBRID SAFFLOWER) SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PARFUM/FRAGRANCE, ARGANIA SPINOSA (KERNEL) OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA SEED) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, PLUMERIA ALBA (FLOWER) EXTRACT, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.

 photo Rituals Mandi Lulur5_zpsvubcb4pa.png

De scrub is een beetje olieachtig en heeft een wat dunnere structuur omdat hij vrij nat is in de verpakking, maar dat vind ik eigenlijk wel prettig. De scrub ruikt echt heerlijk en heeft een zachte structuur waardoor het niet schuurt op de huid. Hij heeft een prettige korrel die goed werkt en mijn huid echt heerlijk zacht achterlaat. Ja, het is zeker een aanrader als je van scrub houdt.

 photo Rituals Mandi Lulur10_zpsxapjorcx.png

Mandi Lulur Candle – € 17,50

Geurkaarsen, daar ben ik echt gek op, maar dat is vast niet iets nieuws voor jullie. Ik ben dan ook dolblij dat Rituals bij deze collectie ook een heerlijke geurkaars heeft. Ik ben er zuinig op want stiekem wil ik hem alleen maar branden op minder mooie dagen. De geur is echt geweldig en verspreid zich zacht over de ruimte. Hij is goed ruikbaar maar niet té, fantastisch. Ze schijnen 50 branduren te hebben, maar vaak doe je er iets minder lang mee omdat hij nooit zo mooi opbrandt.

 photo Rituals Mandi Lulur12_zpsfa5tezkg.png

Mandi Lulur Fragrance Sticks – € 23,50

En dan mijn favoriete product uit deze collectie, de geurstokjes! Ik vond de geur zo lekker dat ik meteen na het ontvangen van deze producten naar de winkel ben gerend om de geurstokjes te kopen, die moest ik gewoon op mijn werkkamer hebben staan. En daar staan ze nu ook, ze verspreiden echt een heerlijke frisse en zoete geur zonder dat het té aanwezig is of je er hoofdpijn van krijgt. Maar je ruikt de geur wel duidelijk. Volgens mij ben ik wel duidelijk, het zijn echt heerlijke producten.

 photo Rituals Mandi Lulur11_zps2p8xo7ur.png

Naast deze vijf prachtige producten is er ook nog – hoe kan het ook anders – een douche foam en een XL Candle. Ik kan jullie echt niets anders dan aanraden meteen naar de winkel te gaan en de geur te ruiken en ervaren, ik ben echt helemaal fan! De Rituals Mandi Lulur producten liggen vanaf nu in de winkels.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  chucky1012
  11 april 2015 at 06:40

  Dat zijn mooie producten en ik ben er nu zo nieuwsgierig naar!
  Ik denk dat ik maar eens iets ervan moet gaan kopen ;-)

  • Reply
   Grace de Kok-Weise
   21 april 2015 at 18:18

   Ben helemaal blij met Mandi Lulur!De geur frangipani doet me denken aan m’n vakantie in Bali.Jammer dat het een summer limited edition is.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  11 april 2015 at 07:46

  De producten zien er erg mooi uit, een rustgevende uitstraling! Ik ben echt heel benieuwd naar de geur, ik ben dol op zoet!
  Liefs, Iris

 • Reply
  mandybosnails
  11 april 2015 at 08:02

  Jammer dat er geen douchefoam in deze lijn zit. Vind het juist van Rituals altijd zo lekker dat je na een douchebeurt met douchefoam een bijpassende bodycream kunt gebruiken. I love the combi. Jammer dus. En flowers of india heeft ook een shimmer in de bodycream. Die is ook zo fijn ;-) Xxx

  • Reply
   Aranka
   11 april 2015 at 08:19

   Die zit er wel in, alleen die heb ik niet ;)

 • Reply
  Laura
  11 april 2015 at 08:28

  Oh, hier ben ik echt heel erg nieuwsgierig naar! Ik vind het design trouwens wel echt super strak hiervan, prachtig!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  11 april 2015 at 08:38

  Wauw, deze zien er ook echt prachtig uit! Ik ben gek op Rituals! Vind het altijd zo’n gevoel van luxe geven!

 • Reply
  Kim | KimterStege.nl
  11 april 2015 at 08:50

  Prachtig! Lijkt me erg lekker en fris :D

 • Reply
  Beautyjuf
  11 april 2015 at 08:56

  Oeh la la, wat een prachtige items! Deze hebben een hoog hebben-gehalte. Ik denk dat ik straks even een sprintje trek naar de winkel ;-) Met name de body cream lijkt me heerlijk! De geuren?! Tsja, daar is Rituals een kei in! Vandaag heb ik ook een artikel online staan van Rituals en ook die geur is heerlijk. Ik wens je een heel fijn weekend, liefs Marloes

 • Reply
  anouk
  11 april 2015 at 09:22

  Wat een prachtige collectie!! Het badschuim klinkt echt heerlijk, een creme bad. Ohh ik wil deze lijn graaag uitproberen. Inclusief geurkaars haha

 • Reply
  Glamourista
  11 april 2015 at 10:15

  Ik heb de fragrance sticks hier thuis staan, maar je moet echt zo lang wachten tot de stokjes doorweekt zijn en geur afgeven… ik heb ze nu al een week. Die kleintjes werken veel sneller.

  • Reply
   Aranka
   11 april 2015 at 11:04

   Echt waar? Ik rook ze echt meteen!

 • Reply
  Margot
  11 april 2015 at 10:26

  Ik ben nu wel heel benieuwd naar de geur! Mooie verpakkingen ook!

 • Reply
  Denise
  11 april 2015 at 11:24

  Ah deze lijn ziet er weer zo leuk uit! Ik ben gek op Rituals, ga de volgende keer meteen even snuffelen <3

 • Reply
  Nicolish
  11 april 2015 at 12:05

  Wat een mooie verfrissende verpakkingen. De producten zien er goed uit!

 • Reply
  Blog & Beauty
  11 april 2015 at 12:55

  Wat een heerlijke producten lijken me dit, en het ontwerp is heel mooi! XxX

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  11 april 2015 at 14:14

  Wat een mooie producten! Ik ben benieuwd hoe de geur is!

 • Reply
  Tessa
  11 april 2015 at 14:48

  Waaauw de verpakkingen alleen al!

 • Reply
  Melana
  11 april 2015 at 15:41

  De verpakking spreekt me al heel erg aan, daardoor zou ik de producten alleen al voor willen kopen haha!

 • Reply
  Lisa
  11 april 2015 at 19:35

  Ik heb echt een crush op deze verpakkingen!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  11 april 2015 at 22:06

  Wau deze lijn kende ik nog niet. Ik ben wel verliefd op deze cleane verpakkingen.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 april 2015 at 23:22

  Wat een mooie verpakking! Het is eens wat anders dan wat we gewend zijn van rituals!

 • Reply
  Mieke van der Sande
  12 april 2015 at 22:07

  Ik ben echt een Rituals fan dus ik ben ook benieuwd naar deze nieuwe mandi lulur. Binnenkort maar eens een bezoek brengen aan de Rituals.

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  13 april 2015 at 11:19

  Prachtige verpakkingen en de geuren staan mij ook wel aan. Hier ga ik eens naar kijken!

 • Reply
  Julie
  13 april 2015 at 14:44

  Ik werk sinds begin maart bij Rituals en deze Limited Edition vind ik zelf ook gewéldig! :-D
  Als je de geurkaars de eerste keer dat je ze aansteekt minimaal 4 uur laat branden zou hij beter op moeten branden! ;-) Misschien een tip om eens te proberen! :-)

 • Reply
  Grace de Kok-Weise
  21 april 2015 at 18:15

  Super blij met de nieuwe Mandi Lulur!Jammer dat het een summer limited edition is.Helemaal weg Vd geur frangipani,doet me denken aan m’n vakantie in Bali….. Geweldig

 • Laat een reactie achter