Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rituals Legend Of The Dragon – limited edition

Het leuke aan de feestdagen vind ik dat veel merken met een limited edition komen. Al jaren heeft Rituals een heerlijke limited edition én de Rituals adventskalender tijdens de feestdagen en dit jaar is dat ook niet anders. The Legend Of The Dragon mag dit jaar de limited edition van Rituals zijn. Prachtige donkerblauwe verpakkingen met een krachtige rode draak daarop. De Rituals Legend Of The Dragon collectie is geïnspireerd op de keizerlijke draken en heeft de heerlijke geur van pruim en cederhout.

De Rituals The Legend Of The Dragon collectie

Laat je inspireren door eeuwenoude legendes van keizerlijke draken en hun legendarische krachten. Rituals neemt je mee met deze nieuwe limited edition, The Legend of the Dragon. Deze collectie is speciaal ontworpen met de gedachte dat ieder van ons een onzichtbare innerlijke kracht bezit. Ontdek deze betoverende collectie en laat jouw volle potentieel schitteren, zeker deze feestdagen. De Rituals The Legend Of The Dragon collectie is vanaf nu te koop bij de Rituals verkooppunten en online met de volgende producten:

 • Rituals The Legend Of The Dragon Gold Foaming Shower Gel 200 ml – € 9,90
 • Rituals The Legend Of The Dragon Body Cream 200 ml – € 21,90
 • Rituals The Legend Of The Dragon Gold Body Scrub 250 gr – € 17,90
 • Rituals The Legend Of The Dragon Eau de Parfum 50 ml – € 49,90
 • Rituals The Legend Of The Dragon Travel Eau de Parfum 15 ml – € 17,90
 • Rituals The Legend Of The Dragon Scented Candle – € 24,90
 • Rituals The Legend Of The Dragon Car Perfume – € 22,90
 • Rituals The Legend Of The Dragon Fragrance Sticks – € 30,90
 • Rituals The Legend Of The Dragon Gift set M – € 49,90
 • Rituals The Legend Of The Dragon Kitchen Set (hand wash & hand balm) – € 24,90
 • Rituals The Legend Of The Dragon Perfume Tassel Set – € 31,90

Waar ruikt de Rituals The Legend Of The Dragon collectie naar?

De Rituals The Legend Of The Dragon is een heerlijke warme geur waar jij je heel erg comfortabel en prettig bij voelt. Ik vind het echt dé geur voor het najaar en de warme en gezellige dagen binnen. Pruim en Cederhout spelen de hoofdrol in deze collectie.

Pruim – Al eeuwenlang wordt pruim geprezen om haar luxe aroma en voedende eigenschappen. De zoete en fruitige noten van deze populaire vrucht zijn perfect gemengd met andere geurige ingrediënten tot een harmonieuze mix die zowel verfrissend als verfijnd is. Pruimen staan bekend om hun hoge concentratie vitaminen en antioxidanten, die de huid beschermen en voeden. Met een rijke symboliek van een lang leven en vitaliteit. Pruim is niet alleen een vrucht, maar een cultureel icoon dat de wijsheid en tradities van het oude China belichaamt. 

Cederhout – De olie van de majestueuze ceder werkt verzachtend op lichaam en geest. De zuivere, aromatische essentiële olie van ceder heeft een houtachtige geur die je meer energie geeft.

Hebben jullie de nieuwe limited edition collectie van Rituals al geroken en wat vinden jullie van de geur? Ik vind hem echt heel erg lekker en kan niet wachten een aantal items in te slaan voor de winter die eraan komt!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

 1. Ik vind deze geur heerlijk. Ik ruik er iets van kaneel in, terwijl er geen kaneel inzit maar dat zal wel de geur combinatie van cederhout met pruim zijn denk ik dan…. Ik heb laatst op vakantie in Wolfheze de foaming shower gel , body scrub en de body cream gekocht. Heerlijk deze lijn😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *