Search
Close this search box.

Rituals Laughing Buddha

 photo Ritualz_zps51bbb248.png

Jullie kijken me nu vast raar aan als ik vertel dat ik nog nooit een product van Rituals heb gehad, behalve een geurkaars. Ik vind de geuren van Rituals echt heerlijk maar toch vind ik het een redelijk duur merk voor een douchegel, dan ga ik liever naar de Kruidvat en koop wat goedkopers. Laatst kreeg ik twee producten en ben verkocht, dit is toch veel lekkerder dan een doucheschuim van de Kruidvat.

 photo Ritualz1_zps1202d3ca.png

De lijn van de Rituals Lauging Buddha ruikt heerlijk roosters. Het geeft je echt een vakantiegevoel als je onder de douche staat. Het is een heerlijke kruidige fruitgeur waar je de mandarijn zeker in terug ruikt, maar dan niet zo zoet als je hem eet, maar een stuk kruidiger. Ook zit er nog Yuzu toegevoegd aan de lijn, wat ook een citusvrucht is uit Japan.

 photo Ritualz3_zps07a1781e.png

In de Happy Buddha doucheschuim vind je de bovenstaande ingredienten. Helaas staat er als tweede meteen SLS en er zit vrij veel parfum in. Zelf heb ik er geen problemen mee, maar met een gevoelige huid kan je het beter mijden. Onderaan de lijst kan je de fruitextracten zien die aan het product zijn toegevoegd.

 photo Ritualz2_zpsa4f3fa23.png

De doucheschuim heeft een handige dop zodat je makkelijk het product eruit kan krijgen, erg makkelijk onder de douche dat je alleen maar hoeft te drukken.

 photo Ritualz4_zps328828b1.png

En dan komt er een soort van gel uit wat langzamerhand schuim word. Verdeel je het over de huid dan gaat het nog meer schuimen. Echt, zo een soort product had ik nog nooit gezien. Maar het werkt echt ontzettend fijn en laat een overheerlijke geur achter. Mijn huid voelt na het wassen met dit product totaal niet trekkerig of droog aan, heerlijk!

 photo Ritualz5_zpsf0b576f4.png

De Fortune Scrub is een heerlijke verrijking van de lijn. De scrub is heerlijk romig en heeft hele subtiele scrubdeeltjes in haar substantie zitten. Het zorgt niet voor een agressieve reactie, maar het subtiele korreltje zorgt voor een heerlijke massage en het verwijderd ook nog eens de dode huidcellen. Ik gebruik hem ongeveer twee keer per week om mijn benen en mijn armen er lekker mee te scrubben.

 photo Ritualz6_zps41e2de03.png

Helaas zit hier ook SLS en parfum in, maar wel een stuk minder dan het doucheschuim.

 photo Ritualz7_zps89ca58eb.png

De scrub is heel romig en dat zie je hier ook wel.

 photo Ritualz8_zps7d07103a.png

Als ik hem verdeel over mijn hand zie je de subtiele scrubdeeltjes zitten. Het reinigt mijn huid heel zachtjes en na het afspoelen houd ik echt een super zacht gevoel over. Zo zacht dat ik wel de hele dag mijn benen kan aaien, echt geweldig. En natuurlijk is de geur ook weer heerlijk, lekker oosters. Lekker nu het weer wat warmer is en je een beetje het vakantie gevoel krijgt.

 photo Ritualz9_zpsb5ecb6f6.png

De Happy Buddha douche schuim kost € 8,00 en de Fortune Scrub kost € 10,00 en zijn beide natuurlijk bij de Rituals te koop maar ook onder andere bij de V&D en de Bijenkorf. In de Happy Buddha lijn zitten nog veel meer producten zoals een olie, body cream, body mist en nog veel meer!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. Ik heb sinds kort de foaming shower gel Yogi Flow van Rituals. Voordien had ik ook nog nooit eerder iets gekocht van Rituals. Je bent dus niet de enige :)

  2. Neehee, nog nooit eerder een product van Rituals gehad dan alleen een kaars? Dat kan toch niet als beautyblogger ;-) <– just kidding! Ik vind de producten van Rituals heel erg fijn! De geur van deze producten lijkt me heerlijk :-)

  3. Deze lijn van rituals lijkt me echt heel lekker, lees er overal zo positieve dingen over. Ik heb zelf ook pas 2 maanden geleden voor het eerst wat rituals producten gebruikt en ik ben echt verkocht, zo fijne producten! :)

  4. Most man-made electromagnetic fields are either 60 Hz fields as in America or 50 Hz in Europe and Russia.
    Unfortunately, only few recollect a saying that everything old is new again. In addition,
    plenty of water prevents constipation as well.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *